Uuu anneler daha iyi bilirler ama bence yeterBir şey soracağım mesela 0/3 ay için
10 tane alt pijama
10 tane uzun kollu çıtçıtlı
10 tane kısa kollu çıtçıtlı
5 tulum
3 pijama takımı
Bolca yelek
Yeterli mi daha 0/3 ay için alayım mı
Bide ekstre hastane çıkışım var
betsy_pc
@4body1soul
@geronimo_s
Kızlar bir fikir verin bana soracak kimse Yok Yanımda
Gelecekler inşallah minnoslar. Onlara odaklandık gerisi yok sanki.Bende kuZum hayırlısı ile haftalar aylar geçsin istiyorum
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Bu kadar Heves hazırlık telaş herşey onlar için
Di mi anacım aç kapa zaten yalama olurCanim sende iki bebe bence sen direkt bi tsort gecir ustune tamamdir :))
Çıtçıtli olanlar biraz fazla olmuş canım ama gerisi yeter zaten üç ay giyrecek bunları. Uzun kollu olanlar kullanıssız diye ben de çok az var. Zaten genelde evde olacak çok giydirmeyiz yelek eksik bizde özellikle oğlan için.Bir şey soracağım mesela 0/3 ay için
10 tane alt pijama
5 tulum
3 pijama takımı
Bolca yelek
betsy_pc
@4body1soul
@geronimo_s
Ekstre 1 hastane çıkışı daha alayım benceUuu anneler daha iyi bilirler ama bence yeter
Uyku kardeşi var kısss seninkilerin uyku arkadaşını ne yapacaklarGelecekler inşallah minnoslar. Onlara odaklandık gerisi yok sanki.
Di mi anacım aç kapa zaten yalama olur
çalışırken netcez işte o iş çok fena
Çıtçıtli olanlar biraz fazla olmuş canım ama gerisi yeter zaten üç ay giyrecek bunları. Uzun kollu olanlar kullanıssız diye ben de çok az var. Zaten genelde evde olacak çok giydirmeyiz yelek eksik bizde özellikle oğlan için.
Hala battaniye işini bitiremedim. Bir de uyku arkadaşı yapacağım yattığım yerde örmek pek zor oluyor
Canım biraz fazla bile ben oğlum da 2 aylıkken 3-6 alıyordum bence en fazla 3-6 ay alınmalı 0-3 ay da kısalıyor hemencecik benim oğlumun hiç giymediği elbiseleri kaldı şimdi kardeşi giyecek :)Bir şey soracağım mesela 0/3 ay için
10 tane alt pijama
5 tulum
3 pijama takımı
Bolca yelek
betsy_pc
@4body1soul
@geronimo_s
Artık alacaklarımı 3/ 6 aylık alayım cunku çok bir şeyi Yok 3/6 aylıkCanım biraz fazla bile ben oğlum da 2 aylıkken 3-6 alıyordum bence en fazla 3-6 ay alınmalı 0-3 ay da kısalıyor hemencecik benim oğlumun hiç giymediği elbiseleri kaldı şimdi kardeşi giyecek :)
Çok üzüldüm hem de çokBen uzun zamandır giremiyordum mart anneleri olarak yola çıktım ama Şubat sonun da oğlumu kucağıma alacağım inşallah... ikiZlerimden birini kaybettim 5 aylıkken şimdi diğeriyle devam ediyoruz. Rabbim sağlık versin bütün bebişlere
0-3 ay üzerine tam olsa da kollardan kısa geliyor. 3-6 daha iyi olur bebiş için zaten yemek yemedikleri için üzerlerini kirletemiyorlar sadece çok kaka yaparlarsa dışına sızma oluyor bi o zaman değiştirme ihtiyacı oluyor bir de banyo zamanı terlemedikleri için ilk aylar değiştirmek gerekmiyor çok fazla :)Artık alacaklarımı 3/ 6 aylık alayım cunku çok bir şeyi Yok 3/6 aylık
Amin inşallah cümlemizin bebeği sağlıcakla doğsun. bende baya üzüldüm ama elden bişey gelmiyorÇok üzüldüm hem de çok
Allah ım oğluna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
olsun canım sağlıkla kucagimiza alalım inşallah sonra zayıflama topiklerine de beraber katılırız :))Tesekkur ederimmCoktan atmiyorum gobek fotosu ama. Bebek kucuk diyolar ben doguracak gibi gobekle dolasiyorum. Aman ne yapayim ya oof. Neyse disari çıktık simdi biraz kiloyu dusunmeyeyim.
Hah ayni benim de 8aylik gibi dogurmaya yakin. Aman ne yapayim oof.
canım maaşallah ne güzel telaslar bunlar o oda neşe huzur ile dolacak azcik kaldı Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinBu gün evde iş günü herşey ortada Pera kuzuma hazırlık var
Amin Bacımm inşallahcanım maaşallah ne güzel telaslar bunlar o oda neşe huzur ile dolacak azcik kaldı Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Kizlar bebekler ortalama 50cm doguyo 1 ay snr 56 cm oluyorlar. Kiloda 4.5 civari oluyor anne sutunde sikinti yoksa. Kiyafetlerde 56 yazio ya bazisinin kalibi uzun yada genis bazisi kisa fln olabiliyor. Ayakli bisey almazsaniz daha uzun sure giyebilir ama 2 3 haftada 1 kiyafet aldigimi bilirim ben ilk aylarda. 3 kg 51cm dogmustu zayifti hastane cikisinin biri asiri buyuk gelmisti mesela 1ay snr ancak giyebildi. O arada yeni bisiler almam gerekmisti. Snr aldiklarim ertesi ay olmadi tabiiki de cnku 1.5 kg almis boyu da 6 7 cm uzamisti. Cok yigmayin kiyafet derim ijtiyaca gire alirsnz0-3 ay kıyafetler 56 cm sanıyorum, hastane çıkışına baktım o da 56 cm . Kullanıyoruz galiba
canım bunlar yeterli çünkü çok çabuk buyuyorlar bir kaç hafta içinde yerine yenileri gerekecek maaşallah yeter hepsi .Bir şey soracağım mesela 0/3 ay için
10 tane alt pijama
5 tulum
3 pijama takımı
Bolca yelek
betsy_pc
@4body1soul
@geronimo_s
canim zaman yaklaşıyor çok şükür Rabbim isterse her şey olur pera annesine kavuşacak Allahın izniyle sağlıcakla ❤isteyen herkese versin RAbbim evlat çok güzel ya:)Amin Bacımm inşallah
38 haftada doğursam 8 Haftam kalmış oluyor
Rüya gibi ya
Ne zorlukları atlattı Peram doktorlar yaşama şansı bile vermiyordu şimdi odasına hazırlık yapıyoruz
Allah ıma şükürler olsun
Bide sağlıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi
Alırsamda 3/6 alırım amacanım bunlar yeterli çünkü çok çabuk buyuyorlar bir kaç hafta içinde yerine yenileri gerekecek maaşallah yeter hepsi .
Yelek var ya kuzu yelek giyer yetmezmikiAlırsamda 3/6 alırım ama
Hala aklım almıyor çıtçıtlı zıbın üstüne ne giyecek bu Kızçe
Pijama üstü almama gerek Yok mu
İyi akşamlar efenim size de , yoktunuz ortalarda gezdiniz tozdunuz herhaldeYakşamlar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?