Kahvaltıya gittik 4buçuk gibi geldim eve sizleri okudum. Bi yazayım dedimİyi akşamlar efenim size de , yoktunuz ortalarda gezdiniz tozdunuz herhalde
Klasik evde yatış salı günü kontrolü bekliyorumKahvaltıya gittik 4buçuk gibi geldim eve sizleri okudum. Bi yazayım dedimhava yağmurlu. Bugün burda hava hiç aydınlanmadı desem yeridir. Sen ne yapıyorsun nasılsın
Çok az kalmış kontroleKlasik evde yatış salı günü kontrolü bekliyorum
canım yelek giyer bir iki hafta sonra yeni alican güzelim ayakli alt ile ust alırsın pijama gibi.Alırsamda 3/6 alırım ama
Hala aklım almıyor çıtçıtlı zıbın üstüne ne giyecek bu Kızçe
Pijama üstü almama gerek Yok mu
Bıgün düne göre daha az hareketli ama bazen noluyor dedirtiyor sıpaÇok az kalmış kontroleNil hanım nasılmış bakalım
idil güzel bunların için de canım ama sen iyice düşün daha vakit var benim eşim ile anlaşmamız zor o göktürk ertuğrul baturalp diyor hiçbirini istemiyorum oğuz diyor ona raziyim ilk oğlum yiğit alp ...anlamam ben bu adamla isim konusunda bunlar çok sert:))Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Güneş i beğeniyorum ben yakın çevremizde olmasa benimde aklımda olurdu ama içine sinmiyorsa biraz daha düşün tabii, ayça, selen, fulya isimleri de aklımdaydı ama eşim istemediEşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Ben kendime güvenmiyorumNurbal27 canim sende 10 kilo aldin demi bozma moralini sen verirsin ben sana guveniyom 10 kilo dedigin ne ki
@geronimo_s
Geçmiş olsun canım nasıl acır o uçuk şimdiKızlar üst dudağım bir uçtan diğer uca uçuklandı. Konuşamıyorum da hiç.. dudağına botox düşünüyordum. Gördüm ki bana yakışmazmış. kayınvalidemi kahvaltıya getirdim. Azıcık yüzü gülsün diye. Bi beklentim yok aslında. Ama her şeyi benden ve ailemden beklemesi beni üzüyor.
Sabah geç uyandık@xxtalyaxx gene kaynanana neler diktirme işlemi yapıyorsun kayıplardasın
Nurbal27 sesin çıkmıyor seninde
İdil yeğenimin adıEşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Hamilelik bizi sakar ve dikkatsiz yaptı sanırım , iş yapmamamız gerektikçe işimize iş katıyoruz. Sen kıyafet bozmuşsun, ben bütün dolabın içine yerler kemik suyu döktüm geçen. Off hala aklımdan çıkmıyorBen kendime güvenmiyorum
10 kilo aldım yaa
Bunun 6 sını Antep’te aldım hemde 1 ayda
Geçmiş olsun canım nasıl acır o uçuk şimdi
Kayınvalide meselesine ben hiç giymemeyeyim
Eminim aranızda en dertli benimdir bu konularda
Sabah geç uyandık
Kahvaltıya gittik
Mutfak Alışverişi yaptık
Eve gel ortalığı topla yemek yap
Bu saat oldu
Bu arada banyoda ki gider de sıkıntı vardı ilk günden beridir nasıl olduysa banyoyu su bastı antrede ki halı sırılsıklam oldu
Eşimin sweat larını yanlış yıkamışım bozuldu
Ne saçma birgün
İdil yeğenimin adı
Bence içlerinden en iyisi güneş
Bence de yeter dimi ev ZAten soğuk değil kiYelek var ya kuzu yelek giyer yetmezmiki
Kimse için kendimi zora sokma kuZum halin yoksa yat dinlenKomşum aradı eşiyle çaya gelecekti kızlar hiç Halim yok dökülüyorum cevap vermedim
Off yaa müsait olursam çağırırım zaten
3 gündür gelecez diyip duruyor
Gezip gezip gelenler hoşgeldinizYakşamlar efenim
Bazen yapıyorlar öyleBıgün düne göre daha az hareketli ama bazen noluyor dedirtiyor sıpa
İdil ve Güneş güzel benceEşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
Benim eşimde seninki gibi Türk kökenli bir isim olsun istiyor. Erkek olsaydı Timur koyalım diyordu. Eski bir Türk hükümdarı diyerekten...idil güzel bunların için de canım ama sen iyice düşün daha vakit var benim eşim ile anlaşmamız zor o göktürk ertuğrul baturalp diyor hiçbirini istemiyorum oğuz diyor ona raziyim ilk oğlum yiğit alp ...anlamam ben bu adamla isim konusunda bunlar çok sert:))
Eşim ya eski Türk ismi olsun yada doğadan bir isim olsun istiyorGüneş i beğeniyorum ben yakın çevremizde olmasa benimde aklımda olurdu ama içine sinmiyorsa biraz daha düşün tabii, ayça, selen, fulya isimleri de aklımdaydı ama eşim istemedi
Güneş benimde hoşuma gidiyor gibi. Güneş gibi kızım olur belkide :))Ben kendime güvenmiyorum
10 kilo aldım yaa
Bunun 6 sını Antep’te aldım hemde 1 ayda
Geçmiş olsun canım nasıl acır o uçuk şimdi
Kayınvalide meselesine ben hiç giymemeyeyim
Eminim aranızda en dertli benimdir bu konularda
Sabah geç uyandık
Kahvaltıya gittik
Mutfak Alışverişi yaptık
Eve gel ortalığı topla yemek yap
Bu saat oldu
Bu arada banyoda ki gider de sıkıntı vardı ilk günden beridir nasıl olduysa banyoyu su bastı antrede ki halı sırılsıklam oldu
Eşimin sweat larını yanlış yıkamışım bozuldu
Ne saçma birgün
İdil yeğenimin adı
Bence içlerinden en iyisi güneş
Hoş buldum canım naber nasılsın mikiiii manyaaaaGezip gezip gelenler hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?