2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltıya gittik 4buçuk gibi geldim eve sizleri okudum. Bi yazayım dedim hava yağmurlu. Bugün burda hava hiç aydınlanmadı desem yeridir. Sen ne yapıyorsun nasılsın
Klasik evde yatış salı günü kontrolü bekliyorum

Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor

Eşimin isim önerileri; Gökçen , İdil, Güneş, Dünya, ırmak (ırmak istemiyorum ben ) nasıl sizce. Hiç bir isim içime sinmiyor
idil güzel bunların için de canım ama sen iyice düşün daha vakit var benim eşim ile anlaşmamız zor o göktürk ertuğrul baturalp diyor hiçbirini istemiyorum oğuz diyor ona raziyim ilk oğlum yiğit alp ...anlamam ben bu adamla isim konusunda bunlar çok sert:))

Güneş i beğeniyorum ben yakın çevremizde olmasa benimde aklımda olurdu ama içine sinmiyorsa biraz daha düşün tabii, ayça, selen, fulya isimleri de aklımdaydı ama eşim istemedi

Nurbal27 canim sende 10 kilo aldin demi bozma moralini sen verirsin ben sana guveniyom 10 kilo dedigin ne ki
@geronimo_s
Ben kendime güvenmiyorum
10 kilo aldım yaa
Bunun 6 sını Antep’te aldım hemde 1 ayda

Geçmiş olsun canım nasıl acır o uçuk şimdi
Kayınvalide meselesine ben hiç giymemeyeyim
Eminim aranızda en dertli benimdir bu konularda

@xxtalyaxx gene kaynanana neler diktirme işlemi yapıyorsun kayıplardasın
Nurbal27 sesin çıkmıyor seninde
Sabah geç uyandık
Kahvaltıya gittik
Mutfak Alışverişi yaptık
Eve gel ortalığı topla yemek yap
Bu saat oldu
Bu arada banyoda ki gider de sıkıntı vardı ilk günden beridir nasıl olduysa banyoyu su bastı antrede ki halı sırılsıklam oldu
Eşimin sweat larını yanlış yıkamışım bozuldu
Ne saçma birgün

İdil yeğenimin adı
Bence içlerinden en iyisi güneş

Komşum aradı eşiyle çaya gelecekti kızlar hiç Halim yok dökülüyorum cevap vermedim
Off yaa müsait olursam çağırırım zaten
3 gündür gelecez diyip duruyor

Hamilelik bizi sakar ve dikkatsiz yaptı sanırım , iş yapmamamız gerektikçe işimize iş katıyoruz. Sen kıyafet bozmuşsun, ben bütün dolabın içine yerler kemik suyu döktüm geçen. Off hala aklımdan çıkmıyor

Benim eşimde seninki gibi Türk kökenli bir isim olsun istiyor. Erkek olsaydı Timur koyalım diyordu. Eski bir Türk hükümdarı diyerekten...

Güneş i beğeniyorum ben yakın çevremizde olmasa benimde aklımda olurdu ama içine sinmiyorsa biraz daha düşün tabii, ayça, selen, fulya isimleri de aklımdaydı ama eşim istemedi
Eşim ya eski Türk ismi olsun yada doğadan bir isim olsun istiyor anlaşamıyoruz. Ben derin yada Beren diyorum istemiyor bunları

Güneş benimde hoşuma gidiyor gibi. Güneş gibi kızım olur belkide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…