2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım çok sukur senin kız savaşci maşallah

sağol kuZumm Allah razı olsun
Sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz
Benim de baya alacaklarım var
Ay sonunu bekliyorum kartlar full

Kızlar duş sonrası falan bacaklarımı kurulamak için kendime çektiğimde kasıklarım acıyor normal die düşündüm ama yine de sorayım dedim

kendi torunlarina bile hainlik dusunen insandan hayir gelmez zaten hic bisi de etmesnler bizdende uzak dursunlar yeter her seye laf sokmaya gelicne ustlerine olmaz ama bi yardin etmeye gelnce sirt donerler oste kendi torunlarina bile hic bir hayrlari yok bunlarin kendi torunun sncta anlamiyorum ben ya nasl bukadar rahat oluyolat bilmyorum yabanci bile onlarin torunlarini daha fazla dusunuyor inanki

Gerçekten böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Allah karı koca size bol bol sevgi neşe huzur bereket versin. Öyle insanlardan da fayda gelmezse gelmesin boşver.

gercekten oyle insallah olerde biz bunlar gbi hainlik etmeyoz gelinlermze damatlarimza ins boyle olmayiz

hep öyle olur zaten, tek kuruş borç yoktu çeyizimden kalan, evle ilgili mobilya eşya dünya ödedik çok şükür az kaldı ama hala kız tarafından bir beklenti.
bilmiyorum yaptığı iyiliklerde var ama bu son olay çok düşürdü gözümden,
[

Allah razı olsun kuZum
Ana rahmine düştüğünden beri kızçem yaşamak işin savaşıyor
Sen nasıl oldun ateşin nasıl
Düştü cnm cok sukur dünden beri sadece burun tıkanikligi var sadece. Bugün sağlık ocagina gittim rapor versin diye anlattım acile gittim yatis verecekti nerdeyse kotuyum falan manyak domuz gribi olabilir bakanlık takip ediyor grip gebeleri diyor 2 gün rapor veriyor versene 5 gün burnum falan hep yara ateş ten sanirim oldu.

Selamun aleyküm canlarmm . burda hamişlermiz var bana bu ay için 41 hamilenin yasin okuması gerekiyor Allah rızası için bana okuyacak olan var mı? Okuyacak olanlardanda olmayanlardanda Razı olsnnn .

Sağol kuZumm
Boşver ya takma giydirmek zorunda değilsin beğenmediklerini giydirme çocuğa
Güzellikle söylesen anlamaz mı almasın böyle şeyler hatta hiç bir şey almasa da olur bence
vallahi canım şunu dedim anne herşeyi var zamanla boyuna kgsuna göre eksiklerini alırız alma zahmet etme, yani ne diyeyim başka.

kız senin baban bile erkek haliyle ne güzel tulumlar seçmişti hatırlıyorum da

Yarın beşik geliyormuş kızlar biraz erken mi geliyor acaba bilemedim ocak ayında gelecekti Normalde
Bana lazım olan dolap hala ses seda yok :))

Gelsin kuzum gelsin, dolap gelse daha iyi olurdu ama siler temizler koyarsın yerine. Artık odalar yavaş yavaş benzesin bebek odasına. Gerçi bizimki de hala ardiye gibi :)

Kızlar duş sonrası falan bacaklarımı kurulamak için kendime çektiğimde kasıklarım acıyor normal die düşündüm ama yine de sorayım dedim
Normal normal, hepimiz aynıyız
Yarın beşik geliyormuş kızlar biraz erken mi geliyor acaba bilemedim ocak ayında gelecekti Normalde
Bana lazım olan dolap hala ses seda yok :))
Olsun olsun gelsin beşik. Odaya gelince sever durursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…