- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sağol canım Allah razı olsunOy maşallah canım ya çok sevindim iyi olmasına
Gözün aydın canım çok sukur senin kız savaşci maşallahBacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
demedim annemde uyardı zaten, giydirdiğini giydir ama eşine senin annen benim annem deme, diye.Boş ver ya. Eşinin yanında çok bir şey deme üzülür. O da görüyordur zaten.
sağol kuZumm Allah razı olsunOy oyyy maşallah kocaman kız olmuş yahu tombik yanaklı mi olacak ne tam ısırmalik maşallah nazar değmesin böyle devam edecek pera güzel günlerde doğacak boşuna sende kurup durma kafanda
Bu ay biberon süt pompası bakım malzemeleri falan alacağım o da lazım di mi nasıl bir şey gerek acebaaaaa
Kredi Karti sisiyor hemen delirtiyor insanı. Benim bu ay sonu her şey hazır olsa iyi olur gibi ocağı dr doğum için ayırdı gibi şimdiden
Allah razı olsun kuZumGözün aydın canım çok sukur senin kız savaşci maşallah
Yaa böyle insanlar var hakikaten. Ondan gelecek iyilik allahtan gelsin boşver. Yaptığının acısını misliyle çıkarır bu insanlar . Allah sağlık versin siz herşeyinizi halledersiniz, eşya eksik olsun boşver ağıztadı olsun yeter ki
Gerçekten böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Allah karı koca size bol bol sevgi neşe huzur bereket versin. Öyle insanlardan da fayda gelmezse gelmesin boşver.
Ben eşortman filan giyerken de oluyor yere eğilip kalkıncaKızlar duş sonrası falan bacaklarımı kurulamak için kendime çektiğimde kasıklarım acıyor normal die düşündüm ama yine de sorayım dedim
Normaldir yani çorap zor giyiyorumBen eşortman filan giyerken de oluyor yere eğilip kalkınca
hep öyle olur zaten, tek kuruş borç yoktu çeyizimden kalan, evle ilgili mobilya eşya dünya ödedik çok şükür az kaldı ama hala kız tarafından bir beklenti.baya ayip etmis ama ya kendi torunu olacak bide ben kayinvalidemin bisi yapmamasna degil ama bizim hakkimizi yemesi zoruma gidiyor benim cok parani yemistir o kadin bdie teyzem olacak annemin parasni bile alip yediler smdi diger oglu evlenecek evni dort dortluk diziyor ama ben kiraya cikarken bana bir cop bile almadilar ortaklasa aldigimiz ev var ordna bile bir aylik kirayi bize vermediler diger ogluna esya aliyolar o evde okadar hakkimiz vardi bizim smdi torunlarina bile hic bisi etmiyorlar benim evimde okadar eksik esyalarim var da bir kez olsun hakkinizi vereym alin demedi ama benim annem tek basna bir emekli maasi var kadinin onun maasna goz koymus resmen ona diyor heo al et yap diye kendisi okadar hakkmizi yedi genede bir igne almaid bzie ama benm annem neler etti smdi 200 tl verebldi anca torunu icin ne kadar hak yediler bilsen sasarsin vallahi biz ne zor gunler gecrmistik esimle kenarda bi bilezigim bile kalmadi onlar yuzunden ama obur dunyasi var iste bide bunun
Düştü cnm cok sukur dünden beri sadece burun tıkanikligi var sadece. Bugün sağlık ocagina gittim rapor versin diye anlattım acile gittim yatis verecekti nerdeyse kotuyum falan manyak domuz gribi olabilir bakanlık takip ediyor grip gebeleri diyor 2 gün rapor veriyor versene 5 gün burnum falan hep yara ateş ten sanirim oldu.Allah razı olsun kuZum
Ana rahmine düştüğünden beri kızçem yaşamak işin savaşıyor
Sen nasıl oldun ateşin nasıl
vallahi canım şunu dedim anne herşeyi var zamanla boyuna kgsuna göre eksiklerini alırız alma zahmet etme, yani ne diyeyim başka.Sağol kuZumm
Boşver ya takma giydirmek zorunda değilsin beğenmediklerini giydirme çocuğa
Güzellikle söylesen anlamaz mı almasın böyle şeyler hatta hiç bir şey almasa da olur bence
Yarın beşik geliyormuş kızlar biraz erken mi geliyor acaba bilemedim ocak ayında gelecekti Normalde
Bana lazım olan dolap hala ses seda yok :))
Normal normal, hepimiz aynıyızKızlar duş sonrası falan bacaklarımı kurulamak için kendime çektiğimde kasıklarım acıyor normal die düşündüm ama yine de sorayım dedim
Olsun olsun gelsin beşik. Odaya gelince sever durursunYarın beşik geliyormuş kızlar biraz erken mi geliyor acaba bilemedim ocak ayında gelecekti Normalde
Bana lazım olan dolap hala ses seda yok :))
Sağol kuzummm Allah razı OlsunSEPTEMBER LOVE ne güzel haberler almışsın maşallah
Çok sevindim Pera’nın iyi olmasına
Maşallah kilosu boyu da iyi
İnşallah daha da iyi olacak herşey canım benim
Sağol kuZumm Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE canım benim çok sevindim bak her şey güzel olacak inşallah nasıl mutlu oldum anlatamam maşallah prensese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?