2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ateşin düşmüş şükür
Hem domuz gripi diyip hem neden 2 gün veriyor
Sen deseydin ya günlerdir çekiyorum 1 hafta verin lütfen diye

Normal normal, hepimiz aynıyız

Olsun olsun gelsin beşik. Odaya gelince sever durursun
Ben dolap bekliyordum gelsin temizleyim havalansın da ocak ayında yıkanıp ütülesin ciciler diye
Beşik mağazada durana kadar babam evde dursun kızım diyor çok heyecanlı :))
O aldıya günlerce beşikcilerde gezdi durdu adam ya
O bizden hevesli o yüzden büyüyen beşik aldık
Çok istedi çok güzel görünüyor diye :)))

Ne güzel babanın hevesi gerçekten çok güzel görünüyordu yatağınız hatırlıyorum.

Gelsin kuzum gelsin, dolap gelse daha iyi olurdu ama siler temizler koyarsın yerine. Artık odalar yavaş yavaş benzesin bebek odasına. Gerçi bizimki de hala ardiye gibi :)
İyi ki dün oda ki baza yatağı çıkardık
Çok denk gelmiş oldu
Şuan bizim oda da hala boş değil
Elektrikli süpürgesi ütü masası kutular dolu etraf
Bu arada muane olurken manevi teyzemle girdik gene
bana kıyafetleri büyük al çoğu 3/6 aylık olsun
Dedi
Yenidoğan fazla alma sakın dedi
Doktorumda onayladı
:)) yani benim 6 ay için bir kaç parça birşeyler alayım da dursun evde

Kizlar beyin ve sinir errahina gorundum smdi benim belimde fitik avrdi normal dogum edeblrmiyim diye sordum bana mr verdi mr cektir fitigin durumuna gore bakicaz dedi sordum 29 haftaligim mr a girebilirmitim dedim mrda sknti tok girilir girilmese seni mra yollarmiyim dedi bende sasirdim bugun 17.15de mr a giricem smdi

Ne güzel babanın hevesi gerçekten çok güzel görünüyordu yatağınız hatırlıyorum.
Annemden sonra tutanacak bir dal buldu oda kendine işte ZAten hep çok düşünceli çok fedakar bir baba oldu Allah razı olsun
KuZum senin doktorda yarın dimi kontrol
Kaçta gideceksin randevuya güzel haberler inşallah

cok ayip etmisler cnm sana karsida ama allah goruyor her seyi bu dunyada bole edersn ama snra biyerden cikar heopsi saglimiz yernde olsun yeterki onlarida takmamak lazm aslnda ama insan doluyor yapilan haksizliklara

Sağol kuzummm Allah razı Olsun
Sen ne yaptın
Gittin mi Elis nasıl
Gittim canım çok şükür
Kızım iyiymiş herşey yolunda dedi
Boyu 35cm kilosu da 900gr haftasıyla uyumlu
Allah’a şükürler olsun
Rahatladım epey

Bende de var fıtık, ekstrüde hem de, tam taşmış durumda. Benim de bir ara gitmem lazım. Ama benim MR çektirmem mümkün değil. Yarım dk bile sırt üstü yatamıyorum, hemen tansiyonum dibe vuruyor. İnşallah normal doğum yapabilirsin sağlıkla.

Annemden sonra tutanacak bir dal buldu oda kendine işte ZAten hep çok düşünceli çok fedakar bir baba oldu Allah razı olsun
KuZum senin doktorda yarın dimi kontrol
Kaçta gideceksin randevuya güzel haberler inşallah
Bir buçukta, inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

mr isini gecktirme ama cnm gene sen mr cektircegin yerde sira veren kiza da sordum ben ilk 3 ay ve son 3 ay cektirmiyolarmis mr ole soledi bende dedmki ben son 3 aya girdim ama 33 haftalik birisinide mr a aldik by sabah dedi son zamanlarda mra almyolar doktor sknti yok dediyse girersin demsti ole mr icin sira verdi bana bi arkadasmda dogum zamani yaklasinca mra almalari gerekti ama mra alamadilar dogum yaklasti diye oyuzden sknti olur diye direk sezeryana aldilar onuda oyuzden sen gecktirmeden git bi beyin cerrahna cnm durumunu sole ona gore bisi edeceklerdir mutlaka vende normal sezeryan hepsinden korkyorum ama bu cocukda bi sekilde dogacak bakalim nasip velji sin anda bi cesaret gelir

SEPTEMBER LOVE canımm çok sevindimmm,harika haberler almışsınn benimde bu hafta inşaat başlıyor,batacak heryerr

-Piraye canım bebk arabası soran senmiydin? o kdr araştırdım,o kadar yorum okudum,kullanan 3 anneyle görüştüm evet biraz abartttım ama denk geldi napim kesinlikle kararım casual quantum travel sistem..
kırmızı rengini piyasının çokçok altında bi fiyata buldum,alıcam bi iki güne

geronimo_s hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz.. benim randevum cumartesi.. benim minnoş 3 hafta önce 900gr.dı tosuncuk inş tosun tosun devam ediyordur

Benim ilk gebelikte de fıtık vardı ama bu kadar ileri değildi, normal doğum yapabilmiştim, ama doğum sırasında bel ağrım çok olmuştu. Bu sefer ilerledi biraz daha zor olacak sanki. Tam gebelik olmadan bir kaç ay önce çekilen MR ım var. O geçerli olur diye düşünüyorum, çünkü o zamandan beri yeni atak yaşamadım. En kısa zamanda görüneyim ben de. Teşekkürler uyardığın için.
Oyy amma tosunmuş ya, biz o kadar uğraştık 1 kilo yapamadık daha.
İnşaat için de Allah kolaylık versin. Her şey hızlı hızlı hallolsun inşallah

Ya kizlar benim doktorum boyunu hic soylemiyo tam olculemez iki buklum durduklari icin diyo sizinkiler nasil boy olcusu veriyo ki kafam karisti.. tek tek heryerini olcuyo kol bacak kafa fln ama tam boyunu soylemiyo

Ya kizlar benim doktorum boyunu hic soylemiyo tam olculemez iki buklum durduklari icin diyo sizinkiler nasil boy olcusu veriyo ki kafam karisti.. tek tek heryerini olcuyo kol bacak kafa fln ama tam boyunu soylemiyo
Femur boyu ölçülüyor canım 7 ile çarpılıyor. Yani tek bir boy ölçümü yok. Fl yazar ölçümleri verdiyse sana. Benimkide boyu şukadar demiyor :)

Gittim canım çok şükür
Kızım iyiymiş herşey yolunda dedi
Boyu 35cm kilosu da 900gr haftasıyla uyumlu
Allah’a şükürler olsun
Rahatladım epey
Oy oy maşalllah ne güzel haberler aldık bu gün
Bak nasıl büyümüş kilo almış
Annesi iyi bakıyor :)
Her gün düzenli güzel beslen kuZum
Bak nasıl güzel olmuş

Femur boyu ölçülüyor canım 7 ile çarpılıyor. Yani tek bir boy ölçümü yok. Fl yazar ölçümleri verdiyse sana. Benimkide boyu şukadar demiyor :)
Olcumleri var ama cm olarak yazmiyo canm 23+6da gitmistim Fl 25+1 olarak olculmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…