2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Femur boyu ölçülüyor canım 7 ile çarpılıyor. Yani tek bir boy ölçümü yok. Fl yazar ölçümleri verdiyse sana. Benimkide boyu şukadar demiyor :)
Ya kizlar benim doktorum boyunu hic soylemiyo tam olculemez iki buklum durduklari icin diyo sizinkiler nasil boy olcusu veriyo ki kafam karisti.. tek tek heryerini olcuyo kol bacak kafa fln ama tam boyunu soylemiyo
Boy tahminleri çok doğru olmadığından söylemiyorlar.Benim doktorum da söylemiyor. FLx7 betsy_pc nin dediği gibi

Boy tahminleri çok doğru olmadığından söylemiyorlar.Benim doktorum da söylemiyor. FLx7 betsy_pc nin dediği gibi
Tamam canim iyi bari en azindan kafamda soru isareti kalmadi.. ben de oyle okumustum net olculemiyo fln diye ama kizlar hep boyu su kadar fln deyince kafam karismisti
Nurbal27 canm hadi gozunaydin sen de guzel haberlerle gelmissin
Hadi sira sizde bakalim betsy_pc ile sen de guzel haberlerle gelin de soyle bir ay rahat rahat indirim kovalayalim hepbirlikte

Sevindim her şeyin güzel olmasına.. çok şükür Pera’nın gelişimi de iyiymiş. Dr u bile ağlatacakmış baksana zilliye...

Çok çok iyi oldu hatırlattığınız. Kahve makinem var benim de ufak bir şey iş yerimde su ısıtırken kahve yaparken kullandığım. Onu da koyayım çantaya.
Koz ne kahvesi ben doğururken evden çıkarım doğurup gelirim diye düşünüyorum. Kahve falan içecek vaktim olmaz umarım. Ama 2-3 kilo çikolata alacağım

Kizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
Bu konuda hic konusulmadi.
Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye
Otri bebe kullandım ben bir süre ama aspiratörü mümkün değil yapamadım. Burnu tıkanırsa yine ondan alırım kullanırım. Şimdiden almaya gerek yok. Ben var ya ne rahat bir insan oldum

Gittim canım çok şükür
Kızım iyiymiş herşey yolunda dedi
Boyu 35cm kilosu da 900gr haftasıyla uyumlu
Allah’a şükürler olsun
Rahatladım epey
Bizim aramızda bir gün var benimki de 900 gr. Dı gayet iyi gidiyoruz demek ki. Hadi gözün aydın. Beni 30. Haftada tekrar çağırdı.

D dry75 bak ortalama değerler bunlar, tabii her makinanın kendine göre de ufak tefek farklılıkları olabiliyor tabii ama aşağı yukarı buna göre hesap yapabilirsin.

Bakalım inşallah iyi haberler alırız

Eklentiler

• A273C120-ED75-489D-8856-2F92E631E3AD.webp
    22 KB · Görüntüleme: 37
Oy oy maşalllah ne güzel haberler aldık bu gün
Bak nasıl büyümüş kilo almış
Annesi iyi bakıyor :)
Her gün düzenli güzel beslen kuZum
Bak nasıl güzel olmuş
Ama fazla kilo aldım diye biraz kızdı doktor
Aldığın vitaminleri bırak dedi
Bırakmayı düşünmüyorum zaten bebek geride diye epey üzülmüştüm
Annemde devam et dedi

Bizim aramızda bir gün var benimki de 900 gr. Dı gayet iyi gidiyoruz demek ki. Hadi gözün aydın. Beni 30. Haftada tekrar çağırdı.
Ben ne zaman geleyim diye sormayı unuttum
Yarın tahlil göstermeye gidicem
İnşallah unutmam da sorarım
Şükür bebişlerin kilosu iyi
Dikkat edelim canım
Zaten şurda 3 ayımız kaldı inşallah

Kontrolü olacak arkadaşlar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz
Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız vardı :)

Sagol canim benm 30 35 cm arasi gorunuyo minnosum iyi haber alcksn insallah inaniyorm ben.. hepimiz birbirimize dua ediyoruz insallah saglikla gelecek minikler

geronimo_s @ sen çıktın mı dr dan kaçırdım ben.
bana da bu aydan sonra ayda 1 kilo almalısın dedi. Ama sen zayıf hamile kalmışsın o yüzden 1.5 kilo alabilirsin dedi. Kan ilacımı 2 ye çıkardı. Günde 2 tane. Ben hiç vitamin kullanmadım. İlkinde de kullanmamıştım zaten. Doğumdan sonra kendim için kullanırım belki.

Hayirli gunler arkadaslar ben de kontrolden geldim
Gecen hafta persembe rahimagzimda kisalma oldugunu soylemisti doktor eger daha da kisalirsa bugunden icin hastaneye yatis yapmam gerekiyordu. Cok
Sukur ayni kalmis evde yatipmdinlenmeE devam et en azindan 30. haftayi gorelim dedi naisl rahatladim anlatamam. Iki kucuk yavrumu kime
Birakirim diye kara kara dusunuyordum.
Ins boyle devam eder de hayirla zamaninda almak nasip olur yavrularimizi kucagimiza. Ins diger arkadaslar da benim gibi guzel haberlerle dönerler

Gittim canım çok şükür
Allah’a şükürler olsun
Rahatladım epey
Gözün aydın canım maşallah büyümüş iyi kilo almış böyle devam eder inşallah.
Sevindim canım maşallah.
benimde cuma kontrol var rahim ağzında kısalma ne kadardı senin benim 14 mm idi en son daha da kisalmamistir inşallah. Darısı başıma.

geronimo_s betsy_pc sizin kontroller nasıldı? Ben kaçırdım mı göremedim.

Yarın ikimizin de kontrolü :)

Güzel haberler almana sevindim :)

BUGÜNÜ MUTLU PAZARTESİ İLAN EDİYORUMHEP GÜZEL HABERLERÇOK SEVİNDİM

İnşallah canım, hep beraber.

Maşallah kızına böyle devam eder inşallah.

Gittim canım çok şükür
Allah’a şükürler olsun
Rahatladım epey
Maşallah canım gözün aydın

Ne yapıyorsan aynen devam canım. Çok sevindim. İnşallah 30ları da geçeriz hep beraber

Ins canim
Artik hepimiz riskli donemi atlattik zaten cok sukur bundan sonra buyuyup gelismeleri icin beklicez ondada bi sorun olmaz umarim.
@SEPTEMBER LOVE randevun kacta heyecanla iyi haber bekliyorum
İnşallah sorunsuz bir şekilde ilerleriz hepimiz canım. Güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…