2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Boyunu tam ölçme Yokmuş zaten kuZum doktor biz sorunca aşağı yukarı bir şey söylüyor bence

Ben çok kilo almadığım için tebrik etti beni :)
KuZum benim en büyük zevkim cola ve cips kuruyemiş
Şimdi hepsi yasak yemiyorum bence o yüzden kilo almıyorum
Hamur işi de yapan Yok o yüzden yemiyorum
Eşim pilav yemez evde o yüzden sadece misafir varken yapılır
Sadece sabahları güzel kahvaltı yaparım
Eskiden deli gibi tatlı yiyen ben Onuda Bıraktım

Ateşin düşmüş şükür
Hem domuz gripi diyip hem neden 2 gün veriyor
Sen deseydin ya günlerdir çekiyorum 1 hafta verin lütfen diye
Vallahi cnm bu ikinci ydi bu kadina rapor diye gidisim resmen pazarlık ediyor gecende 1 gun verexek zorla 3 aldim bu defa daha hastayim verir dedim baktim iki gün yazmis uzatti lanet olsun dedim seslenmedim ciktim

Vallahi cnm bu ikinci ydi bu kadina rapor diye gidisim resmen pazarlık ediyor gecende 1 gun verexek zorla 3 aldim bu defa daha hastayim verir dedim baktim iki gün yazmis uzatti lanet olsun dedim seslenmedim ciktim
Baktın ki tam iyileşmedin tekrar git kuZumm
Rapor almaya
Tam iyi olmadan atma kendini sokaklara işe

Bacımm Allah razı olsun
Allah ım hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah
Hem bebişlerimize hem kendimize ki onlara iyi güzel bakalım
Sende Allah ın izni ile güzel Haberlerle geleceksin inşallah

ins dogumunu zorlastirmaz cnm fitikda kotu agirlastikca dahada agrilarimiz olacaktir

Ya biz geçen babymall de bir araba gördük. Eşim ona taktı onu alalım diyor. 3 tekerlekli bide eşimin boyu uzun o tutma kolu baya uzuyor. I kullanışlı geldi eşime. Ama ben emin değilim. Senin bu dediğine mağazadan bir bakayım bende. Baktım dün netten ama bir tek kırmızısının fiyatı uygun dimi. Ben siyah yada füme istiyordum aslında ama

Ben gece uyanıyorum hala ama çok uyanık kalmıyorum. Bugün değil de yarın tüm gün yağışlı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…