- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Boyunu tam ölçme Yokmuş zaten kuZum doktor biz sorunca aşağı yukarı bir şey söylüyor benceTamam canim iyi bari en azindan kafamda soru isareti kalmadi.. ben de oyle okumustum net olculemiyo fln diye ama kizlar hep boyu su kadar fln deyince kafam karismisti
Nurbal27 canm hadi gozunaydin sen de guzel haberlerle gelmissin
Hadi sira sizde bakalim @betsy_pc ile sen de guzel haberlerle gelin de soyle bir ay rahat rahat indirim kovalayalim hepbirlikte
Evet kuZum Allah a şükür güzel gelişmesi devam ediyorSevindim her şeyin güzel olmasına.. çok şükür Pera’nın gelişimi de iyiymiş. Dr u bile ağlatacakmış baksana zilliye...
Ama fazla kilo aldım diye biraz kızdı doktor
Aldığın vitaminleri bırak dedi
Bırakmayı düşünmüyorum zaten bebek geride diye epey üzülmüştüm
Annemde devam et dedi
Ben ne zaman geleyim diye sormayı unuttum
Yarın tahlil göstermeye gidicem
İnşallah unutmam da sorarım
Şükür bebişlerin kilosu iyi
Dikkat edelim canım
Zaten şurda 3 ayımız kaldı inşallah
İnşallah bundan sonra hep güzel olumlu seyler duyarızKontrolü olacak arkadaşlar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz
Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız vardı :)
İnşallah inşallah Canım artık hep güzel haberlerle gelelimİnşallah sorunsuz bir şekilde ilerleriz hepimiz canım. Güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.
Vallahi cnm bu ikinci ydi bu kadina rapor diye gidisim resmen pazarlık ediyor gecende 1 gun verexek zorla 3 aldim bu defa daha hastayim verir dedim baktim iki gün yazmis uzatti lanet olsun dedim seslenmedim ciktimAteşin düşmüş şükür
Hem domuz gripi diyip hem neden 2 gün veriyor
Sen deseydin ya günlerdir çekiyorum 1 hafta verin lütfen diye
Baktın ki tam iyileşmedin tekrar git kuZummVallahi cnm bu ikinci ydi bu kadina rapor diye gidisim resmen pazarlık ediyor gecende 1 gun verexek zorla 3 aldim bu defa daha hastayim verir dedim baktim iki gün yazmis uzatti lanet olsun dedim seslenmedim ciktim
Bacımm Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE kuzumm bak kızçenin maşallahı var işte. çok sevindim iyi şeyler duymana ve Pera'nın da iyi olmasına. Rabbim hep sağlık haberini duyursun. sen atlattın şimdi çarşamba ben ne yapacağım bakalım
Benim ilk gebelikte de fıtık vardı ama bu kadar ileri değildi, normal doğum yapabilmiştim, ama doğum sırasında bel ağrım çok olmuştu. Bu sefer ilerledi biraz daha zor olacak sanki. Tam gebelik olmadan bir kaç ay önce çekilen MR ım var. O geçerli olur diye düşünüyorum, çünkü o zamandan beri yeni atak yaşamadım. En kısa zamanda görüneyim ben de. Teşekkürler uyardığın için.
Oyy amma tosunmuş ya, biz o kadar uğraştık1 kilo yapamadık daha.
İnşaat için de Allah kolaylık versin. Her şey hızlı hızlı hallolsun inşallah
Aynen cnm çarşamba tam iyilesmessem hastaneye gidip kadin dogumcudan alcamBaktın ki tam iyileşmedin tekrar git kuZumm
Rapor almaya
Tam iyi olmadan atma kendini sokaklara işe
Çukulata diye ağlamıyorum da başka şeylere ağlıyorum
Ya biz geçen babymall de bir araba gördük. Eşim ona taktı onu alalım diyor. 3 tekerlekli bide eşimin boyu uzun o tutma kolu baya uzuyor. I kullanışlı geldi eşime. Ama ben emin değilim. Senin bu dediğine mağazadan bir bakayım bende. Baktım dün netten ama bir tek kırmızısının fiyatı uygun dimi. Ben siyah yada füme istiyordum aslında amaSEPTEMBER LOVE canımm çok sevindimmm,harika haberler almışsınn benimde bu hafta inşaat başlıyor,batacak heryerr
-Piraye canım bebk arabası soran senmiydin? o kdr araştırdım,o kadar yorum okudum,kullanan 3 anneyle görüştüm evet biraz abartttım ama denk geldi napim kesinlikle kararım casual quantum travel sistem..
kırmızı rengini piyasının çokçok altında bi fiyata buldum,alıcam bi iki güne
@geronimo_s hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz.. benim randevum cumartesi.. benim minnoş 3 hafta önce 900gr.dıtosuncuk inş tosun tosun devam ediyordur
Ben gece uyanıyorum hala ama çok uyanık kalmıyorum. Bugün değil de yarın tüm gün yağışlı gösteriyor.Bübchen hoşgeldin seti çok uyguna gelmiş ml lerini bilmiyorum ama sadece şampuanı böyle bir meblağ idi o yüzden ben mustela almıştım. Sağlıklı günlerde kullanın
Kız yattım uyuyayım diye tel i falan da dışarda bıraktım oyalanmayayım diye yok yine uyuyamadım. Geç uyudum ama gece uyanmadım naberrr
Günaydın canlar :)))
SEPTEMBER LOVE kontrolün iyi geçecek bugün ama bize de haber ver ihmal etme
-Piraye ve @geronimo_s İzmir de yoğun yağış varmış tikkat edin çok ıslanmayın
@4body1soul Ankara da sen varsın artık Ankara kendine iyi baksın
Sağol kuZum iyiymiş şükürler olsunÇukulata diye ağlamıyorum da başka şeylere ağlıyorumçok sevindim canım güzel haberler almana. Pera hanım kızımız iyiymiş
Ne var azıcık alıngansam balık burcuyum benSağol kuZum iyiymiş şükürler olsun
Orada çikolata temsillen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?