Sen ne yiyorsun o zaman kuzumBen çok kilo almadığım için tebrik etti beni :)
KuZum benim en büyük zevkim cola ve cips kuruyemiş
Şimdi hepsi yasak yemiyorum bence o yüzden kilo almıyorum
Hamur işi de yapan Yok o yüzden yemiyorum
Eşim pilav yemez evde o yüzden sadece misafir varken yapılır
Sadece sabahları güzel kahvaltı yaparım
Eskiden deli gibi tatlı yiyen ben Onuda Bıraktım
Bacakların uzunluğundan mı yoksa :)
Teşekkür ederim canım benim
Cansın ya bi insanı görmeden anca bu kadar sevilebilirNe var azıcık alıngansam balık burcuyum bengenel olarakta haklıyım
Bak bak algıya bak bacaklarının uzunluğundan mı olabilirSen ne yiyorsun o zaman kuzum
Ben seçmiyorum açıkçası hemen hemen herşeyi yedim son 1 ayda artı vitaminler
Haftasını yakaladı şükür
Ama bunun yanında bende şişiyorum işte
Bacakların uzunluğundan mı yoksa :)
Teşekkür ederim canım benim
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkürler kızlar
Sonunda iyi şeyler duydum
Eşim diyor ki ilk defa bir doktor kontrolümüz iyi geçti :)
Fiyat farkı da çokmuş canım ya. Acaba yılbaşından önce indirime girmez mi diğer renkleri debende siyahına ve bordosuna bayıldım ama 1800 hep.. benim bulduğum yerde 1259tl kırmızısı.. yazık günah,kırmızı olsun,hem erkek hem kız napim.. e bebeğe fln gidince bir sürü model var, arabalar çok güzel kullanışlı görünüyor ama öyle olmuyor işte.. mutlaka kullanan birilerinden yorum almak önemli. benim kullananlardan biri yakın arkadaşım,çok mutlu. başka arb bakmıyorum artık. zaten bgn yrn vericem siparişi.-Piraye
Oy kalbi güzel arkadaşım benimCansın ya bi insanı görmeden anca bu kadar sevilebilir
Bide bu senin iş yüzünden ben hiç kıyamıyorum sana
Yeminle komşu olsak temizliğine bile bu halimle yardım ederim
Kıssss bizim bebeler ne burcu olacak
ya onu bende düşündümde girse girse 1500fln olur,bulduğum fiyat gerçekten iyi.. aslnda sırf o yüzden bekledim ama baktım inmiyor,burdaki fiyat yükselecek die korkuyorumFiyat farkı da çokmuş canım ya. Acaba yılbaşından önce indirime girmez mi diğer renkleri de
Hem puşet hem Bebek arabası birlikte mibende siyahına ve bordosuna bayıldım ama 1800 hep.. benim bulduğum yerde 1259tl kırmızısı.. yazık günah,kırmızı olsun,hem erkek hem kız napim.. e bebeğe fln gidince bir sürü model var, arabalar çok güzel kullanışlı görünüyor ama öyle olmuyor işte.. mutlaka kullanan birilerinden yorum almak önemli. benim kullananlardan biri yakın arkadaşım,çok mutlu. başka arb bakmıyorum artık. zaten bgn yrn vericem siparişi.-Piraye
1500e düşse de alınır canım bence ya. Ama işte eşimin de bi görmesi lazım canlı kanlıya onu bende düşündümde girse girse 1500fln olur,bulduğum fiyat gerçekten iyi.. aslnda sırf o yüzden bekledim ama baktım inmiyor,burdaki fiyat yükselecek die korkuyorum
Benim kısss balık olacak herhaldeOy kalbi güzel arkadaşım benimyürümek iyi geliyor çalışayım bir şey olmaz ben pek anlamıyorum ya ama Koç olacak herhalde benim cadı
Ha alınganım yani benBenim kısss balık olacak herhalde
Senin gibi alıngan mı olacak
Yok yok sen değil Pera çok alınganHa alınganım yani ben
Yok yok sen değil Pera çok alıngan
Onu demek istedim
KuZum hemen sen üstüne ALINMA
Memnun muymuşArkadaşlar yakın arkadaşlarımdan biri Norfolk bebek arabası almış. Model arayanlar inceleyebilir, bir seçenek olsun diye söyleyeyim dedim.
bu canım,hatta yağmurlukta hediyesi. bence renk iyi yaa ne bilim. renk için fazla para vermek istemiyorum.Hem puşet hem Bebek arabası birlikte mi
KuZumm beğendimde diyorsun fiyatla gayet iyiymiş
YİNE TEMİZLİK DİYORCansın ya bi insanı görmeden anca bu kadar sevilebilir
Bide bu senin iş yüzünden ben hiç kıyamıyorum sana
Yeminle komşu olsak temizliğine bile bu halimle yardım ederim
Kıssss bizim bebeler ne burcu olacak
YİNE TEMİZLİK DİYORAKŞAM BİR KAP SICAK YEMEK GETİRİRM DESEN ANLAYACAĞIMDA SEN NASIL BİR TEMİZLİK HASTASISIN AKLINA İLK TEMİZLİK GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?