2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu canım,hatta yağmurlukta hediyesi. bence renk iyi yaa ne bilim. renk için fazla para vermek istemiyorum.
SİTE MİNİCİTY Mİ BEN BİRKAÇ ALIŞVERİŞ YAPTIM ERTESİ GÜN SORUNSUZ ELİMDE OLDU. AMA KAPIDA ÖDEME TERCİH ETTİM, SİTEYİ HİÇ DUYMADIĞIMDAN GÜVENEMEMİŞTİM KREDİ KART İLE ALMAYA

YİNE TEMİZLİK DİYORAKŞAM BİR KAP SICAK YEMEK GETİRİRM DESEN ANLAYACAĞIMDA SEN NASIL BİR TEMİZLİK HASTASISIN AKLINA İLK TEMİZLİK GELİYOR

Temizlik terapi bana sonradan böyle oldum
Dayanamıyorum işte
Yemek deme kuZum zaten iki eve yemek yapıyorum
Ama şikayetçi değilim
Babacık iyi olsun sağlıklı olsun ömür boyunca yaparım
İki eve yapan 3 eve de yapar dimi ama

tabi yapar gerçi yamağında geliyor perayı patates soğan çuvalının başına geçirirsinyükün hafifler

Benim eşimde seninki gibi Türk kökenli bir isim olsun istiyor. Erkek olsaydı Timur koyalım diyordu. Eski bir Türk hükümdarı diyerekten...
canım isim konusunu açmıyorum tartışma noktasına geliyorum artık sona kalıcak bu inat herifin yüzünden :))timur da güzelmiş ama :)

S Sevdalinka00 çok dua ettin sende bana Allah razı olsun Canım
Pera kuşum şükürler olsun iyiymiş büyümeye devam
canım hafta ici çok bakamıyorum akşamları fırsat olunca hemen giriyorum çok sevindim kontrol vardı bu hafta bugun muydu büyüsün annesi çok şükür uzunca kalıcak içerde Allahın izniyle. duamdasin canım benim Allah senden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…