SİTE MİNİCİTY Mİ BEN BİRKAÇ ALIŞVERİŞ YAPTIM ERTESİ GÜN SORUNSUZ ELİMDE OLDU. AMA KAPIDA ÖDEME TERCİH ETTİM, SİTEYİ HİÇ DUYMADIĞIMDAN GÜVENEMEMİŞTİM KREDİ KART İLE ALMAYAbu canım,hatta yağmurlukta hediyesi. bence renk iyi yaa ne bilim. renk için fazla para vermek istemiyorum.
Bizden iki hafta ilerde o da :))) henuz kullanmadı. Ben duymamıştım bile adını araştırdı öyle aldı .Memnun muymuş
Ben bunu da araştırayım. Telefonum ekran görüntüsüyle dolduBizden iki hafta ilerde o da :))) henuz kullanmadı. Ben duymamıştım bile adını araştırdı öyle aldı .
Yaaa evet arasından birşey bulmakta sıkıntı oluyorBen bunu da araştırayım. Telefonum ekran görüntüsüyle doldu
Azıcık kuZum ucundan azıcık olabilirsin amaBiraz hassaslaşmış olabilirim
Valla görünüşte çok güzel maden kullananlar memlunbu canım,hatta yağmurlukta hediyesi. bence renk iyi yaa ne bilim. renk için fazla para vermek istemiyorum.
YİNE TEMİZLİK DİYORAKŞAM BİR KAP SICAK YEMEK GETİRİRM DESEN ANLAYACAĞIMDA SEN NASIL BİR TEMİZLİK HASTASISIN AKLINA İLK TEMİZLİK GELİYOR
Hiç sormaYaaa evet arasından birşey bulmakta sıkıntı oluyor
Tabiki vurmazsın bilmez miyimAzıcık kuZum ucundan azıcık olabilirsin ama
Bunu asla yüzüne vurmam
KuZum kıyafet mi almıştınSİTE MİNİCİTY Mİ BEN BİRKAÇ ALIŞVERİŞ YAPTIM ERTESİ GÜN SORUNSUZ ELİMDE OLDU. AMA KAPIDA ÖDEME TERCİH ETTİM, SİTEYİ HİÇ DUYMADIĞIMDAN GÜVENEMEMİŞTİM KREDİ KART İLE ALMAYA
Evet canım ,alt üst birkaç takım almıştım,epeyde uygunduKuZum kıyafet mi almıştın
Temizlik terapi bana sonradan böyle oldum
Dayanamıyorum işte
Yemek deme kuZum zaten iki eve yemek yapıyorum
Ama şikayetçi değilim
Babacık iyi olsun sağlıklı olsun ömür boyunca yaparım
İki eve yapan 3 eve de yapardimi ama
muckkkkkkk senin kuzuyaaaaTabiki vurmazsın bilmez miyim
Ablacımmmmmmuckkkkkkk senin kuzuyaaaa
canım isim konusunu açmıyorum tartışma noktasına geliyorum artık sona kalıcak bu inat herifin yüzünden :))timur da güzelmiş ama :)Benim eşimde seninki gibi Türk kökenli bir isim olsun istiyor. Erkek olsaydı Timur koyalım diyordu. Eski bir Türk hükümdarı diyerekten...
Biz araştırıyoruz ama ortak noktada buluşamıyorızcanım isim konusunu açmıyorum tartışma noktasına geliyorum artık sona kalıcak bu inat herifin yüzünden :))timur da güzelmiş ama :)
canım hafta ici çok bakamıyorum akşamları fırsat olunca hemen giriyorum çok sevindim kontrol vardı bu hafta bugun muydu büyüsün annesi çok şükür uzunca kalıcak içerde Allahın izniyle. duamdasin canım benim Allah senden de razı olsunS Sevdalinka00 çok dua ettin sende bana Allah razı olsun Canım
Pera kuşum şükürler olsun iyiymiş büyümeye devam
canım zaman var ama çok da sona bırakmamak lazım ilkinde çocuk bir haftalık oldu ad yok ortada:))hayirki güzel isimler nasip olur inşallah ❤Biz araştırıyoruz ama ortak noktada buluşamıyorız
çok şükürŞeker yükleme sonucunu daha şimdi öğrenebildim kızlar çok şükür sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?