O kadar da geç kalmayız yacanım zaman var ama çok da sona bırakmamak lazım ilkinde çocuk bir haftalık oldu ad yok ortada:))hayirki güzel isimler nasip olur inşallah ❤
bu kez ben de beklemek istemiyorum inşallah bulunur canım bakalım :)))O kadar da geç kalmayız yaisim önemli
İnşallah canımbu kez ben de beklemek istemiyorum inşallah bulunur canım bakalım :)))
bende bakayımEvet canım ,alt üst birkaç takım almıştım,epeyde uygundu
Çok şükürçok şükürbugün hep güzel geçti kontroller
Ayy acaba yardım eder mi bana :))tabi yapar gerçi yamağında geliyor perayı patates soğan çuvalının başına geçirirsinyükün hafifler
canım hafta ici çok bakamıyorum akşamları fırsat olunca hemen giriyorum çok sevindim kontrol vardı bu hafta bugun muydu büyüsün annesi çok şükür uzunca kalıcak içerde Allahın izniyle. duamdasin canım benim Allah senden de razı olsun
aynen canım minicity.. şimdi bebek house die bi sitedede indirime girmiş.. 10tl daha ucuzSİTE MİNİCİTY Mİ BEN BİRKAÇ ALIŞVERİŞ YAPTIM ERTESİ GÜN SORUNSUZ ELİMDE OLDU. AMA KAPIDA ÖDEME TERCİH ETTİM, SİTEYİ HİÇ DUYMADIĞIMDAN GÜVENEMEMİŞTİM KREDİ KART İLE ALMAYA
offfKızlarla yanık için ne yapayım
İki parmağım şuanda alev gibi
Kızgın yağın içine soktum köfte niyetine
Aloe vera varsa kırıp jelini sür cnm ama çok uzun süre kalmasınKızlarla yanık için ne yapayım
Hametan vardı onu sürdüm ama geçmiyorofffsilverdin yanık kremi baya iyi ama bu saatte eczanede zor bulunur.
Açık bir yara olmadıysa önce soğuk suya sonra tuza bas bir süre beklet öyle acısını alır ama açık deri yanığı olduysa sakin yapma.Kızlarla yanık için ne yapayım
Alovera bitkim babamlar daAloe vera varsa kırıp jelini sür cnm ama çok uzun süre kalmasın
Açılmadı şükür ama şişti parmaklarımAçık bir yara olmadıysa önce soğuk suya sonra tuza bas bir süre beklet öyle acısını alır ama açık deri yanığı olduysa sakin yapma.
Geçmiş olsun canım yanık acısı çok fenaAçılmadı şükür ama şişti parmaklarım
Ben 20 yaşında filan yüzümüm yarısı komple dudağım dahil gögusum Yanmıştı şimdi iki parmağıma zor dayanıyorumGeçmiş olsun canım yanık acısı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?