2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Açılmadı şükür ama şişti parmaklarım
Tuz ise yarar biraz canım biz öyle yaparız epey acısını alir özellikle ilk olduğunda hemen.
Kızlar kahverengi akıntısı olanlara doktorları ne demişti çok küçük bi leke geldi
Canım korkutmak istemem benimde birkaç gün öyle leke geliyordu kahverengi dr açılma olmuş olabilir diye çağırdı rahim ağzında kısalma kasılma falan çıktı.
Ama bazı gebelerde ara ara leke normalde de geliyormuş bilemedim inşallah kötü bir şey yoktur. Kontrol ne zaman

Cumartesiydi her şey normaldi biraz takip edeyim ozaman

Evde sadece hametan krem vardı üstünde pişik cilt yanığı diyor onu sürdüm ama hiç fayda yok
Hay allah yaa hamilelik olmasa kortizon içeren bir cilt kremide sürebilirsin diyeceğim ama dermovate gibi falan hiç değilse ağrıyı azaltır ama pera varken sür diyemiyorum. Gerçi ne kadar emilecek ama teorikte zorunluluk olmadıkça kullanılmıyor

Dayanacağım artık hafifler diye bekliyorum
Elimi Sudan çekmek işte istemiyorum

Ayy çok geçmiş olsun çok iz kaldı mı
Doktor kalır dedi ama koca karı ilaçı ile geçti şükürler olsun
Doktor şaştı kaldı anneme sordu nasıl geçirdiniz diye :)
Ama uzun süre uğraştık
Baya sokakga çıkmadım
Her gün pansuma giderken bile güneş değmesin diye şemsiye ile gidiyorduk

Cok gecmis olsun onceki yanigina da simdikine de. Benim de 10 yasinda yağ ile yanmisti bacaklarim ve ellerim. 3. Derece yaniklar vardi bacagimda kemik gorunuyordu mesela o kadar deri kaybi vardi. Cok sukur sakat falan kalmadim. Kocaman izim var tabi. Ellerimde fazla kalmadi hasar. En kotusu yuz yanigi bence. Sukur ki iz kalmamis. Bu arada acayip sakar olduk demi. Elimde bir seyi tutamiyorum surekli minik kazalar oluyor.

YİNE TEMİZLİK DİYORAKŞAM BİR KAP SICAK YEMEK GETİRİRM DESEN ANLAYACAĞIMDA SEN NASIL BİR TEMİZLİK HASTASISIN AKLINA İLK TEMİZLİK GELİYOR
Aman birak elleme yapsin
Kek cirpip borek acamiyo ya napsin kaynanam basima kakmasin diye temizlige vurmus kendini.
Hamile gari ellesmeyek

Sana da çok büyük geçmiş olsun
Yanık acısı gerçekten çok zor
Yüzümde kalacak diye çok ama çok üzülmüştüm
Yumurtadan yağ gibi simsiyah bir şey yapmışlardı onu kullandım

1 buçuk saat suyun içinde beklettim
Ama artık çıkardım hafifler diye bekliyorum
Aslında az bir şey neden bu kadar çok acıdı anlamadım
Kızgın yağ idi belkide ondan
Hamilelikten dolayi aci esigimiz dusuk ondandir
Aman bosver hamilelikten dolayi alingan yada hassas olmaktan iyidir bacim

Gizzzz postaci daha bulamadin mi araba. esut85 e onerdigimi sanada tavsiye edicem al ekran goruntusu
El arabasi paslanmaz olsun ama seninki
Yada isyeri yeni motor ihalesine girerse eskilerden birini al
Doldur bebeleri sepete ohoooo senden iyisi yok
-Piraye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…