Tuz ise yarar biraz canım biz öyle yaparız epey acısını alir özellikle ilk olduğunda hemen.Açılmadı şükür ama şişti parmaklarım
Canım korkutmak istemem benimde birkaç gün öyle leke geliyordu kahverengi dr açılma olmuş olabilir diye çağırdı rahim ağzında kısalma kasılma falan çıktı.Kızlar kahverengi akıntısı olanlara doktorları ne demişti çok küçük bi leke geldi
Evde sadece hametan krem vardı üstünde pişik cilt yanığı diyor onu sürdüm ama hiç fayda yokSEPTEMBER LOVE anestol krem varsa onu sür canım hiç yoktan iyidir
Cumartesiydi her şey normaldi biraz takip edeyim ozamanTuz ise yarar biraz canım biz öyle yaparız epey acısını alir özellikle ilk olduğunda hemen.
Canım korkutmak istemem benimde birkaç gün öyle leke geliyordu kahverengi dr açılma olmuş olabilir diye çağırdı rahim ağzında kısalma kasılma falan çıktı.
Ama bazı gebelerde ara ara leke normalde de geliyormuş bilemedim inşallah kötü bir şey yoktur. Kontrol ne zaman
Hay allah yaa hamilelik olmasa kortizon içeren bir cilt kremide sürebilirsin diyeceğim ama dermovate gibi falan hiç değilse ağrıyı azaltır ama pera varken sür diyemiyorum. Gerçi ne kadar emilecek ama teorikte zorunluluk olmadıkça kullanılmıyorEvde sadece hametan krem vardı üstünde pişik cilt yanığı diyor onu sürdüm ama hiç fayda yok
Dayanacağım artık hafifler diye bekliyorumHay allah yaa hamilelik olmasa kortizon içeren bir cilt kremide sürebilirsin diyeceğim ama dermovate gibi falan hiç değilse ağrıyı azaltır ama pera varken sür diyemiyorum. Gerçi ne kadar emilecek ama teorikte zorunluluk olmadıkça kullanılmıyor
Geçmiş olsun yaa bu da bugünün nazar boncuğu olsunDayanacağım artık hafifler diye bekliyorum
Elimi Sudan çekmek işte istemiyorum
Ayy çok geçmiş olsun çok iz kaldı mıBen 20 yaşında filan yüzümüm yarısı komple dudağım dahil gögusum Yanmıştı şimdi iki parmağıma zor dayanıyorum
O zaman nasıl dayanmışım diyorum
Aynen kuZumm bende öyle dedimGeçmiş olsun yaa bu da bugünün nazar boncuğu olsunyanık acısı fena hakikaten
Doktor kalır dedi ama koca karı ilaçı ile geçti şükürler olsunAyy çok geçmiş olsun çok iz kaldı mı
canım silverdin sur hemen varsa geçmiş olsun canım yanık acısı zor krem iyi gelir .Kızlarla yanık için ne yapayım
İki parmağım şuanda alev gibi
Kızgın yağın içine soktum köfte niyetine
Cok gecmis olsun onceki yanigina da simdikine de. Benim de 10 yasinda yağ ile yanmisti bacaklarim ve ellerim. 3. Derece yaniklar vardi bacagimda kemik gorunuyordu mesela o kadar deri kaybi vardi. Cok sukur sakat falan kalmadim. Kocaman izim var tabi. Ellerimde fazla kalmadi hasar. En kotusu yuz yanigi bence. Sukur ki iz kalmamis. Bu arada acayip sakar olduk demi. Elimde bir seyi tutamiyorum surekli minik kazalar oluyor.Doktor kalır dedi ama koca karı ilaçı ile geçti şükürler olsun
Doktor şaştı kaldı anneme sordu nasıl geçirdiniz diye :)
Ama uzun süre uğraştık
Baya sokakga çıkmadım
Her gün pansuma giderken bile güneş değmesin diye şemsiye ile gidiyorduk
Kim hassas kim alinganAzıcık kuZum ucundan azıcık olabilirsin ama
Bunu asla yüzüne vurmam
Aman birak elleme yapsinYİNE TEMİZLİK DİYORAKŞAM BİR KAP SICAK YEMEK GETİRİRM DESEN ANLAYACAĞIMDA SEN NASIL BİR TEMİZLİK HASTASISIN AKLINA İLK TEMİZLİK GELİYOR
Sana da çok büyük geçmiş olsunCok gecmis olsun onceki yanigina da simdikine de. Benim de 10 yasinda yağ ile yanmisti bacaklarim ve ellerim. 3. Derece yaniklar vardi bacagimda kemik gorunuyordu mesela o kadar deri kaybi vardi. Cok sukur sakat falan kalmadim. Kocaman izim var tabi. Ellerimde fazla kalmadi hasar. En kotusu yuz yanigi bence. Sukur ki iz kalmamis. Bu arada acayip sakar olduk demi. Elimde bir seyi tutamiyorum surekli minik kazalar oluyor.
Kocam dedi ki Pera senden kurabiye kek isterAman birak elleme yapsin
Kek cirpip borek acamiyo ya napsin kaynanam basima kakmasin diye temizlige vurmus kendini.
Hamile gari ellesmeyek
İsim veremem aslaKim hassas kim alingan
Ben itinaylan yuzune vururum
1 buçuk saat suyun içinde beklettimSEPTEMBER LOVE canim gecmis olsun
Anca okuyorum gecmisi yeni gordum.
Allah dayanma gucu versin yanik cok zor canim
Allah yardimcin olsun
Hamilelikten dolayi aci esigimiz dusuk ondandir1 buçuk saat suyun içinde beklettim
Ama artık çıkardım hafifler diye bekliyorum
Aslında az bir şey neden bu kadar çok acıdı anlamadım
Kızgın yağ idi belkide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?