2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ay ay kız süper oldu bu haber çok sevindim haftasonunun zehir oldu ama şükür bugün iyi haberler aldın. Çok mutlu oldum senin adına
Çook çok şükür. Senden de güzel haberler bekliyorum
O doktor neden o kadar çok üzdü Peki durduk yere
Çok sevindim yaa şükür hep iyi haberler geliyor
Kilosu maşalllah çok güzel varsın boyu 2 gün geri olsun
Sıvında inşallah azalmaz böyle devam eder
Çok şükür. Klasik Türk erkek bebeği femuru kısa çıkar bunların dedi doktor. Kol uzunluğu daha ileride mesela nedense femur biraz geriden gelirmiş. Geçen ölçümde 1buçuk hafta gerideydi neredeyse. Doktor da yanılabilir ya. Kendi ölçümleriyle kıyaslıyor. Normal normal giderken bi anda geriye düşünce ve su da az olunca endişelendi o da. Suyu daha da azalmasın da böyle böyle idare ederiz.
Buyuyo pasa masallah haydinnn partiyeeeee

Gözün aydın canım maşallah iyi gidiyor bak üzülmeye degmedi darısı bizlere güzel haberler almaya.

Çok sevindim güzel haberler almana. Boşuna üzüldün o kadar. İyiymiş beyefendi

Çok şükür canım.
geronimo_s iyi haberlerini bekliyorum inşallah. takipteyim.
Şükür iyi çıktı. Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz. Asil de büyümüştür şimdi.
Gözün aydın canım maşallah iyi gidiyor bak üzülmeye degmedi darısı bizlere güzel haberler almaya.
Aman üzüldüğümle kalayım. Hiç önemli değil. Bebekler iyi olsun da

Valla çıldıracağım deli etti beni bu Adam
Şimdi aramış kayınpederim beni Marangoz çok yoğunmuş anca Cumartesi gelirmiş
Ya diyorum ki adama istemiyorum söyle hiç getirmesin
Ne acelen var gelecek işte Cumartesi diyor
Biz kendimiz alacağız istemiyorum diyorum hala ne yapacaksınız dolapı erkenden diyor
Dedim sorun erken geç değil adam devamlı oyalıyor yapmasın istemiyorum diyorum
Hala bekle bekle Cumartesiyi diyor

Benimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.

Gelişme geriliği olmasında minyon bir Bebek olsun
Allah ın izniyle haftaya kilo almış gelişiyor olacak
Damar problemi olsaydı şimdiye kadar kendini gösterirdi
Bu haftadan sonra Allah ın izniyle damarlarda sorun olmaz içini refah tut
Zaten bebeklerin erken gelmesi yada erken alınması gibi bir risk hepimizde var
Haftaya güzel gelişiyor olacak
geronimo_s ona da geçen hafta neler deyip ağlattılar ya bak şimdi gayet iyi

Acele etme cocuk dogsun buyusun oyle gelsin ki dolap kiza temizlettirirsin

Acele etme cocuk dogsun buyusun oyle gelsin ki dolap kiza temizlettirirsin
O marangoza para vermeyecek ya isterse 10 sene bekleyelim önemli değil beleş iş yaptırıyor ya
Ben aklıma edeyim ki kabul ettim
Yok marangoza yaptırmam hazır alalım demedim
Beleş mezar bulsa içine girer adam ya

Sen hepimizden daha iyi biliyosundur ama bence de gelisme geriligi yoktur olsaydi simdiye kadar defalarca farkedilirdi sanki minyon tatlis bi prenses olck gibi kafana hic takma canim bnm haftaya daha guzel seyler duycksn insallah

4body1soul SEPTEMBER LOVE kiz siz napiyonuz soyleyin bakim beni mi disliyonuz yoksa bak olaylarin kadinini delirtmeyin ona gore promosyonu dogum parasi yapcm o yuzden bunu ogrenmem lazm ogretmenlere diye sorayim dedm

Bence de arkadaşlar ufak bebek gelecek. Kime çektiyse artık
Kiz cocugu her zaman minyon sevmisimdir cunku hayatim boyunca hep imrendim genis omuzlarim ve iri vucudumla hicbizaman minyon olamadm kurudum cop gibi kaldm cok zayifladm ama yine minyon olamadm o yuzden hep minyonlari sevmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…