Ben ücretsiz izindeyken alamadım.okula başladığım ay dilekçe yazıp aldimOgretmen arkadaslar sorum sizlere. Dogum oncesi izinleriniz banka promosyonuna denk geldi mi hic? Dogum izninde olunca promosyonu alabiliyo muyuz acaba
Ucretsiz izin degil canim dogum oncesi izni oluyo ya o donemi sordumBen ücretsiz izindeyken alamadım.okula başladığım ay dilekçe yazıp aldim
Lotuslarin kumas ve desen farki olanlar indirimde suan haberin olsn canm 33e gelmis oldu netten aldm benOylemi bende daha iyidir diye onlara bakiyim diyodum
Çook çok şükür. Senden de güzel haberler bekliyorumAy ay ay kız süper oldu bu haber çok sevindim haftasonunun zehir oldu ama şükür bugün iyi haberler aldın. Çok mutlu oldum senin adına
Çok şükür. Klasik Türk erkek bebeği femuru kısa çıkar bunların dedi doktor. Kol uzunluğu daha ileride mesela nedense femur biraz geriden gelirmiş. Geçen ölçümde 1buçuk hafta gerideydi neredeyse. Doktor da yanılabilir ya. Kendi ölçümleriyle kıyaslıyor. Normal normal giderken bi anda geriye düşünce ve su da az olunca endişelendi o da. Suyu daha da azalmasın da böyle böyle idare ederiz.O doktor neden o kadar çok üzdü Peki durduk yere
Çok sevindim yaa şükür hep iyi haberler geliyor
Kilosu maşalllah çok güzel varsın boyu 2 gün geri olsun
Sıvında inşallah azalmaz böyle devam eder
Buyuyo pasa masallah haydinnn partiyeeeee
Gözün aydın canım maşallah iyi gidiyor bak üzülmeye degmedi darısı bizlere güzel haberler almaya.Telefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
4body1soul @-Piraye @Cemre Yaman SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
Çok sevindim güzel haberler almana. Boşuna üzüldün o kadar. İyiymiş beyefendi
Şükür iyi çıktı. Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz. Asil de büyümüştür şimdi.
Aman üzüldüğümle kalayım. Hiç önemli değil. Bebekler iyi olsun daGözün aydın canım maşallah iyi gidiyor bak üzülmeye degmedi darısı bizlere güzel haberler almaya.
Bak goruyon mu ogretmen deguluk diye dışladı biziOgretmen arkadaslar sorum sizlere. Dogum oncesi izinleriniz banka promosyonuna denk geldi mi hic? Dogum izninde olunca promosyonu alabiliyo muyuz acaba
Hadi geçmiş olsun çok sevindimTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
4body1soul @-Piraye @Cemre Yaman SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
Boşver kısss bizde hiç onla ilgilenmeyiz olur biterBak goruyon mu ogretmen deguluk diye dışladı biziSEPTEMBER LOVE
Gelişme geriliği olmasında minyon bir Bebek olsunBenimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Acele etme cocuk dogsun buyusun oyle gelsin ki dolap kiza temizlettirirsinValla çıldıracağım deli etti beni bu Adam
Şimdi aramış kayınpederim beni Marangoz çok yoğunmuş anca Cumartesi gelirmiş
Ya diyorum ki adama istemiyorum söyle hiç getirmesin
Ne acelen var gelecek işte Cumartesi diyor
Biz kendimiz alacağız istemiyorum diyorum hala ne yapacaksınız dolapı erkenden diyor
Dedim sorun erken geç değil adam devamlı oyalıyor yapmasın istemiyorum diyorum
Hala bekle bekle Cumartesiyi diyor
O marangoza para vermeyecek ya isterse 10 sene bekleyelim önemli değil beleş iş yaptırıyor yaAcele etme cocuk dogsun buyusun oyle gelsin ki dolap kiza temizlettirirsin
Sen hepimizden daha iyi biliyosundur ama bence de gelisme geriligi yoktur olsaydi simdiye kadar defalarca farkedilirdi sanki minyon tatlis bi prenses olck gibiBenimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Kiz cocugu her zaman minyon sevmisimdir cunku hayatim boyunca hep imrendim genis omuzlarim ve iri vucudumla hicbizaman minyon olamadm kurudum cop gibi kaldm cok zayifladm ama yine minyon olamadm o yuzden hep minyonlari sevmisimdirBence de arkadaşlar ufak bebek gelecek. Kime çektiyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?