2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten bebek ikiye katlanmıştı. Kafa aşağıda ayaklar suratının önünde öyle pozisyonda ölçüldü. Bakalım belki ölçümde sıkıntı vardır

Zaten bebek ikiye katlanmıştı. Kafa aşağıda ayaklar suratının önünde öyle pozisyonda ölçüldü. Bakalım belki ölçümde sıkıntı vardır
Tabi ki kuZum olabilir
Haftaya netlik kazanır ama bak gör haftaya herşey yolunda olacak
Diğer sıkıntı için ne dedi
Erken Doğum riski için

İnşallah bir şey olmaz canım hayırlısıyla. Zamanı ve vaktinde gelir.

Sen hepimizden daha iyi biliyosundur ama bence de gelisme geriligi yoktur olsaydi simdiye kadar defalarca farkedilirdi sanki minyon tatlis bi prenses olck gibi kafana hic takma canim bnm haftaya daha guzel seyler duycksn insallah

Tabi ki kuZum olabilir
Haftaya netlik kazanır ama bak gör haftaya herşey yolunda olacak
Diğer sıkıntı için ne dedi
Erken Doğum riski için

Bakalım haftaya göreceğiz bir sağlıklı doğsun yağsız poposunu ısıracağım :) rahim boynu daha faxla kısalmamış ama yatışa devam 30 du 28 mm olmuş. Sola yatmaktan kemiklerim çürüdü resmen ama olsun napalım

Dün gece eşim beni uyandırdı kalk sağa yatıyorsun
Pera rahat edemez dedi
Sol tarafıma çevirdi beni :)
Bende öyle hep sola yatıyorum

Hadi gözün aydın canım.
Çok sağ ol canım. Senin şeker yükleme sonucu ne zaman çıkacak?

Hadi geçmiş olsun çok sevindim
Çok teşekkür ederim.
geronimo_s cok sevindm guzel seyler duymana canm bak dedik hep insallah sorun olmyck guzel haberlerle gelcksin insallah diye
Çook şükür. Dualarımız tuttu. Birinde sıkıntı oldu mu toptan olumlu enerji yollayalım böyle.
Sadece karın çevresiyse minyon olacaktır. Boyun uzun ama sen de zayıfsın zaten. Obez olmasın yavrum. Benim gibi koca kadına minik dediğinde insan panikliyor. Ayrıca ölçüm hatası olma ihtimali de yüksek. Karın çevresinden çok boyuna takmıştı benim doktor. Muz, ceviz, fındık falan bol tüket. Rahim boynunun kısalmamasına da çoook sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…