- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben hemen gaza geldim kısss@4body1soulSEPTEMBER LOVE kiz siz napiyonuz soyleyin bakim beni mi disliyonuz yoksa bak olaylarin kadinini delirtmeyin ona gore promosyonu dogum parasi yapcm o yuzden bunu ogrenmem lazm ogretmenlere diye sorayim dedm
Hiç belli olmaz bi bakarsın kilosu haftasını geçerBence de arkadaşlar ufak bebek gelecek. Kime çektiyse artık
Tabi ki kuZum olabilirZaten bebek ikiye katlanmıştı. Kafa aşağıda ayaklar suratının önünde öyle pozisyonda ölçüldü. Bakalım belki ölçümde sıkıntı vardır
Alamadm daha canm kartlarin extre donmesini bekliyormBen hemen gaza geldim kısss
Aramızı açıyorlar gelme oyuna :)
Ne diyeceğim çanta Yı aldın mı
Hadi gözün aydın canım.Telefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
@4body1soul-Piraye @Cemre Yaman SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
İnşallah bir şey olmaz canım hayırlısıyla. Zamanı ve vaktinde gelir.Benimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Aynen bekle benim de rapor param yatsınAlamadm daha canm kartlarin extre donmesini bekliyorm
Sen hepimizden daha iyi biliyosundur ama bence de gelisme geriligi yoktur olsaydi simdiye kadar defalarca farkedilirdi sanki minyon tatlis bi prenses olck gibikafana hic takma canim bnm haftaya daha guzel seyler duycksn insallah
Tabi ki kuZum olabilir
Haftaya netlik kazanır ama bak gör haftaya herşey yolunda olacak
Diğer sıkıntı için ne dedi
Erken Doğum riski için
Dün gece eşim beni uyandırdı kalk sağa yatıyorsunBakalım haftaya göreceğiz bir sağlıklı doğsun yağsız poposunu ısıracağım :) rahim boynu daha faxla kısalmamış ama yatışa devam 30 du 28 mm olmuş. Sola yatmaktan kemiklerim çürüdü resmen ama olsun napalım
Sagol canim iyi oldu soyledigin ben 79 aliyodumLotuslarin kumas ve desen farki olanlar indirimde suan haberin olsn canm 33e gelmis oldu netten aldm ben
Pentide indirimde bu model çokta güzelSagol canim iyi oldu soyledigin ben 79 aliyodum
Çok sağ ol canım.Hadi gözün aydın canım.
Çok teşekkür ederim.
Hadi geçmiş olsun çok sevindim
Çook şükür. Dualarımız tuttu. Birinde sıkıntı oldu mu toptan olumlu enerji yollayalım böyle.geronimo_s cok sevindm guzel seyler duymana canm bak dedik hep insallah sorun olmyck guzel haberlerle gelcksin insallah diye
Zaten bebek ikiye katlanmıştı. Kafa aşağıda ayaklar suratının önünde öyle pozisyonda ölçüldü. Bakalım belki ölçümde sıkıntı vardır
Benimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Sadece karın çevresiyse minyon olacaktır. Boyun uzun ama sen de zayıfsın zaten. Obez olmasın yavrumBakalım haftaya göreceğiz bir sağlıklı doğsun yağsız poposunu ısıracağım :) rahim boynu daha faxla kısalmamış ama yatışa devam 30 du 28 mm olmuş. Sola yatmaktan kemiklerim çürüdü resmen ama olsun napalım
Cokta guzelmis ben bi bakiyim siteyePentide indirimde bu model çokta güzel
her msjımdan takınılcak bişe buluo bakGizzzz tukan mi oldu
Az daha israr etsem seyyar nohut pilavci dicen
Bu model hiç almadım daha dolgunlar için miCokta guzelmis ben bi bakiyim siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?