Ben toparlayici diye almistim magazadan canim ama artik bu modelde kar etmiyo bana ama dogumdan sonra baya iniyo gogusler benim hamilelige gore baya kuculmustu dogumdan sonraBu model hiç almadım daha dolgunlar için mi
Telefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
@4body1soul @-PirayeBirAsilAnnesi SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
Çok şükür canım.
Şükür iyi çıktı. Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz. Asil de büyümüştür şimdi.
Aman üzüldüğümle kalayım. Hiç önemli değil. Bebekler iyi olsun da
Ohh çok şükür canım.
gözün aydın.
maşallah bebişe.
Allah daha iyi etsin inşallah.
Amin inşallah. Yarın senden güzel haberler duyacağız inanıyoruminşallah ben de iyi şeyler duyarım canım.
size de iyi haberler vermek nasip olur.
Bi arkadaşımın da 26+0da 1030 gr çıkmış . bence onunki daha anormal bi durum.. başı 28 haftalık karnı 27 haftalık cıkmıs. kilosu cok uçuk geldi bana. şeker yüklemesini de daha yaptırmadı şekerle alakalı bi durum mu bilmiyorum ama benim mesela 25+0da 750 gram çıktı geçen hafta.. busefer de benimki az mı demeye başladım kıyaslama yapmayı sevmediğim halde.. :) gerçi 25+0da 24+3 çıktı zaten baş karın çevresine göre.. inş fark açılmaz da 1 ay sonra aksine kapanır öne geçer.. sen de kafanı takma ona bence.. gelişim geriliği görmediyse minnak bi bebişin doğcaktır sağlıklaBenimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Henüz çatlağım yok lierac ve karışım yağ dönüşümlü sürüyorum. Ama düzenli sürmek lazım artık. Bol su içmek de önemliKızlar catlaklar ne durumdaBen bugun lierac aldım ilk kutum bitmek uzere
Ben yag surmuyorum ya onu da yapmak lazım sanırım di mi alayım..Henüz çatlağım yok lierac ve karışım yağ dönüşümlü sürüyorum. Ama düzenli sürmek lazım artık. Bol su içmek de önemli
Bende hem lierac kullaniyorum hem kakao yagi suruyorum henuz birsey yok catlamayiz insallahKızlar catlaklar ne durumdaBen bugun lierac aldım ilk kutum bitmek uzere
Evet ben ilk gebelikte kıllanma riski alarak zeytinyağı dahil sürdümBen yag surmuyorum ya onu da yapmak lazım sanırım di mi alayım..
haklısın canım bol su icmeli
İnsallah canım yaBende hem lierac kullaniyorum hem kakao yagi suruyorum henuz birsey yok catlamayiz insallah
Yaaaa cok sagol soyledigin icin :) tamam yag alıyorum ve bunu da unutmuyorumEvet ben ilk gebelikte kıllanma riski alarak zeytinyağı dahil sürdüm
Bi de çok önemli bilmeyenler olabilir ne zaman kaşınıyorsanız bilin kii çatlayacaksınız.Kaşınınca ekstra yağlı güreşe girer gibi yağlanmak lazıım
Aman minnoslar sağlıklı olsun Rabbim onları korusun inşallah.Çok şükür canım.
Şükür iyi çıktı. Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz. Asil de büyümüştür şimdi.
Aman üzüldüğümle kalayım. Hiç önemli değil. Bebekler iyi olsun da
Doktor zaten kocana dedi yat dinlen yorulma vs diyeAnam canim cikti sabahtan beti mutfakta
Poaca yaptim difrize attim yemek yaptim cocuklari aldim geldim yedirdim icirdim derse oturttum sutumu iciyom
Yoruldum yaa
Maşallah diyelim iyiymiş çok şükür, şimdiden fit bir vücudu olsun istiyor minik prenses ondan karin çevresi biraz küçük çıkmıştır, zaten iki büklüm iken nasıl ölçüm yapmış dr maşallah. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak bende dün gece ruyamda erken doğurmuştum karnımı dikine yarip komple aliyorlardi biri 1400 diğeri 1450 gr çıkmış rüyamda. kabus değişik idi doktorum gitmiş alanını değiştirmiş ne alaka ise maliye ye geçmiştiBenimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
Şuanda iyi gibi ilerac 2 ci kutumu bitiriyorumKızlar catlaklar ne durumdaBen bugun lierac aldım ilk kutum bitmek uzere
Biberon için iki marka arasındayımBiberon alacağım kızlar lansinoh 160 lik almayı düşünüyorum aynı markanın süt sağma makinasını da almayı düşündüğüm için. Yorumları okudum genel olarak çok memnun kalmışlar siz ne düşünüyorsunuz
Aman minnoslar sağlıklı olsun Rabbim onları korusun inşallah.
Doktor zaten kocana dedi yat dinlen yorulma vs diye
Maşallah diyelim iyiymiş çok şükür, şimdiden fit bir vücudu olsun istiyor minik prenses ondan karin çevresi biraz küçük çıkmıştır, zaten iki büklüm iken nasıl ölçüm yapmış dr maşallah. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak bende dün gece ruyamda erken doğurmuştum karnımı dikine yarip komple aliyorlardi biri 1400 diğeri 1450 gr çıkmış rüyamda. kabus değişik idi doktorum gitmiş alanını değiştirmiş ne alaka ise maliye ye geçmişti
Çok geçmiş olsun.Canım ne oldu bir sorun yoktur insallah..
iyiyim ben azıcık canım sıkkındı ama toparladım iyiyim :)
Sorma dunurcum esimin babası rahatsızdı kac evlat toplandık odumuz koptu ama iyi cok sukur simdilik. Kalp krizi gecirdi eskiden de olmustu..
dunurumu kaptırmam benim
Canım bende sizi ozledim ya cuma kayınpederim rahatsızdı onunla ilgilendik iyi simdi sukur..
dunde isyeri beni sehir dısına gonderdi yorucu geciyor valla ne nazlanabiliyorum ne birsey
Gelinim hesap sormaz bana beni cok sevcek görüsün
Geçmiş olsun canım çok güzel haber. Böyle de devam eder inşallah.Telefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
@4body1soul @-PirayeBirAsilAnnesi SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
Minyonluk sevimlilik katıyor :)) büyük bir sorun yok demekki. sağlığı yerinde olsun da.Benimkide karın çevresi küçük çıktı. 1150 gr şuan. 1 hafta geride kilosu. Doppler leri falan iyi oldupundan gelişme geriliği düşünmüyorum büyük ihtimalle minyon bebek ama sıkı takip dedi. Haftaya tekrar kontrol. Büyümezse ya da yavaşlarsa ya da ek damarsal problem çıkarsa zaten bebeği erken alırız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?