Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım çok güzel haber. Böyle de devam eder inşallah.
Minyonluk sevimlilik katıyor :)) büyük bir sorun yok demekki. sağlığı yerinde olsun da.
Canım bu suavinex için akıtıyor vs diye yorum okudum birkaç yerde vazgectimBiberon için iki marka arasındayım
Aynen canım, topuklu ayakkabılar ne güne duruyor :))Sağlıklı olsun küçük olsun bizim olsun
Bence üst yetmez altımda açıkta kalmış olmalı yoksa ne alaka maliye drÜstün açık kalmış cicim senin
Bundan aldm iste ben bide duz rengi var ayni bu model lotus colors diye geciyo 100tlyi gecince hello10 mu ne yaziyodun 10tl de indirim oluyoPentide indirimde bu model çokta güzel
Başlığı değiştirme imkanı Yok mu kuZumhttps://www.dogtas.com/retro-cift-kisilik-karyola-180x200-mar
kızlar bu tip karyola bakıyorum. Bunu beğendim aslında ama yatak başlığının rengini tam sevemedim fotodan belli olmuyor ama mağazada gördüm. Var mı öneri nerden bulabilirim acaba?
Benim arkadasm kullaniyodu bu lotus modelinden canm ve kucuktu onunkiler ama gayet guzel oluyodu duzenli gorunuyo bu modeldeBu model hiç almadım daha dolgunlar için mi
Gebelikte bu rüyalar nedir yaBence üst yetmez altımda açıkta kalmış olmalı yoksa ne alaka maliye dr
Hele ben yatiyorsam orda kendimi uzaktan nasıl görüyorum böyle tavuk keser gibi dimdik yarmak nedir insanı
Mağazaya gidip bakmak en güzeli netten zor geldi karar vermekBenim arkadasm kullaniyodu bu lotus modelinden canm ve kucuktu onunkiler ama gayet guzel oluyodu duzenli gorunuyo bu modelde
Rüya değil bunlar uzun metraj film. Uyanıp uyuyup devam ettim resmen.Gebelikte bu rüyalar nedir ya
Bebekleri aldığın uykumlarından kendine de al bence :)
Yok bnm de ikisi de kiz :) ilkinde de oyle deyip umutlandirmislardi beni altta takvimim bile silinmis ama ortada cocuk yoktuBenim ilki de 38 de gelmişti :) benimki de bu aralar hiç paylaşmıyor kardeşi seviyor ama her şey onun Kardeşe bir şey yok :) bu arada benim ikinci de kız. Erkekler daha geç geliyormuş. Seninki erkekse bekletebilir.
Kabus olmuş oBence üst yetmez altımda açıkta kalmış olmalı yoksa ne alaka maliye dr
Hele ben yatiyorsam orda kendimi uzaktan nasıl görüyorum böyle tavuk keser gibi dimdik yarmak nedir insanı
Aman bisey olmaz benimkiler zayif dogdu cabuk toplandi.Bence de arkadaşlar ufak bebek gelecek. Kime çektiyse artık
Aman bisey olmaz benimkiler zayif dogdu cabuk toplandi.
Anasi bakar besler buyutur onu
Ay evet bacim hemen ara bozmak icin firsat kolluyolar biz uymayalim onlara guzel guzel gecinelimBen hemen gaza geldim kısss
Aramızı açıyorlar gelme oyuna :)
Ne diyeceğim çanta Yı aldın mı
Sudyen kullanmayan gari sudyen tavsiyesi mi veriyoPentide indirimde bu model çokta güzel
Coook sinir bozucu bir durum ama canm sen sakin ol peramizi strese sokmaValla çıldıracağım deli etti beni bu Adam
Şimdi aramış kayınpederim beni Marangoz çok yoğunmuş anca Cumartesi gelirmiş
Ya diyorum ki adama istemiyorum söyle hiç getirmesin
Ne acelen var gelecek işte Cumartesi diyor
Biz kendimiz alacağız istemiyorum diyorum hala ne yapacaksınız dolapı erkenden diyor
Dedim sorun erken geç değil adam devamlı oyalıyor yapmasın istemiyorum diyorum
Hala bekle bekle Cumartesiyi diyor
Pera nın hatrına sustum kuZummCoook sinir bozucu bir durum ama canm sen sakin ol peramizi strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?