Olsun sen yine de sıkma canını ... cumartesi gelsin yeter ki güzel, kullanışlı olsun işini görsün. Kokusu çabuk çıkıyor bak. 1 haftaya gitti bizimkinin kokusu. Sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin odasını miss kokulununPera nın hatrına sustum kuZumm
Sinir bozucu bir durum
Aman boş ver. Ömür boyu başlarına kakabileceğin durum oldu. Sana da ders oldu böyle büyük iş yapmazsın onlarla. Bırak gelsin cumartesiye geç değil. Ah ah ben neler yapam? Siz patır patır doğururken kışın göbeğinde Şubatta taşınacağım belki dePera nın hatrına sustum kuZumm
Sinir bozucu bir durum
36 dam sonra bol bol sallan silkelen. Belki erken gelir.. ben öyle yapacağım eğer gücüm olursa:)Yok bnm de ikisi de kiz :) ilkinde de oyle deyip umutlandirmislardi beni altta takvimim bile silinmis ama ortada cocuk yoktuzaten zorunlu sezeryan tarihine 1 gun kala dogdu
Ah ah bacım sen taşınma sırasında doğurAman boş ver. Ömür boyu başlarına kakabileceğin durum oldu. Sana da ders oldu böyle büyük iş yapmazsın onlarla. Bırak gelsin cumartesiye geç değil. Ah ah ben neler yapam? Siz patır patır doğururken kışın göbeğinde Şubatta taşınacağım belki de. Oğlanın dolabı da yok daha
Ayy çok güzel. Foto at.Ah ah bacım sen taşınma sırasında doğur
İşler başkalarına kalsın
Beşik geldi kuruluyor şimdi
Beşik geldi kuruluyor onunla avunuyorumOlsun sen yine de sıkma canını ... cumartesi gelsin yeter ki güzel, kullanışlı olsun işini görsün. Kokusu çabuk çıkıyor bak. 1 haftaya gitti bizimkinin kokusu. Sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin odasını miss kokulunun
Kozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Beşik geldi kuruluyor onunla avunuyorum
Kayınvalidem geldi sayıyor marangoza ben o Adama güvenmiyorum ne biçim iş yapıyor bu kadar bekletilir mi diye
canim inşallah diyet sonucu şeker düşer insuline hiç gerek olmaz. evet zorlu bir liste ama ac bırakmaz inşallah yavrun sen iyi olun da idare edilir..ekmek tatlı olmadan çok zor ben de yapmıştım şeker için gebelik dışında.Rabbim kolaylık versinKozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Dr browns temizliği zor gercekten.sterilazyonu olmayan hic almasin .gercekten belirli bir süre sonra iç parçalarini temizlemek eziyet gibi geliyor. bir de hijyeninden emin olamiyorsun .içindeki ince fircayi kaybettin mi vay haline ..lansinoh ,mamajoo ,chicco,wee baby de kullandim onlarda da emzik basligi o kadsr yumusak ki bebek emerken yapisiyor . süt akişi olmuyor .sevmedim ...avent de kullandim onda sıkınti yok .bu arada boyle şeyleri dogumdan sonraya birakin emen bebeginiz olursa ne sut sağma makinasina ne de biberona ihtiyaç duyarsiniz .tabi sen izin kullanacaksan bol bol ihtiyacin olur hatta ise başlamadan arada biberonla ver sütünü .sonra kabüllenmek de zorluk cikarmasin canimCanım bu suavinex için akıtıyor vs diye yorum okudum birkaç yerde vazgectim
Dr browns içinde çok parçalı sok tak temizle zor oluyor gibi anladım ama genel olarak bebeklerin sevdiği bir biberon imiş.
Lansinoh süt sağma makinasında da kullanırım diye hepsi aynı olsun bebekler farklı şeyler kullanmaz diye düşündüm birazda ücretsiz izin kullanmayacağım için epey kullanacaklar.
Ay canım ya. Çok zor gerçektenKozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Geçmiş olsun canım. Hastane işi sıkıyor ama maalesef başka çare yok. Bence de yediklerine dikkat edersen insüline gerek kalmaz. Kullanmak zorunda kalırsan da sıkma canını geçici olacak sonuçta. Tüp bebek iğneleri gibi küçük iğne, hiç acıtmıyor. Tabi inşallah yine de gerek kalmaz.Kozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Ay ne güzel annenle rahat rahat hazırlık yaparsanızOkudum okudum canım mecbur bekleyeceksin, allahtan vakit var biraz daha. Benimde perşembe annem geliyor. Yıkayıp hazırlamak için eşyaları .
Kısss çekmece varya dolu kapanmıyorSudyen kullanmayan gari sudyen tavsiyesi mi veriyo
Nasil oluyo o is
Çekemiyorlar bizi kıskanıyorlar bizi :)Ay evet bacim hemen ara bozmak icin firsat kolluyolar biz uymayalim onlara guzel guzel gecinelim
betsy_pc neden normal doguramiyormussun aciklama yapti mi doktor
Ay ne güzel annenle rahat rahat hazırlık yaparsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?