Bebişler için katlanıyoruz kuzumKozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Çok güzelPera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
Bende bende bendeİyi akşamlar herkesegün geçtikçe balon gibi şiştiğimi hissediyorum
Hahah aynen yaBende bende bende
Uçan balon gibi uçmasak bari
Guzel gunlerde kullanin ins cok guzelPera nın prenses yatağı oldu
inşallah
Pera nın prenses yatağı oldu
inşallah
Benim doktorum hiç o muhabbetlere girmiyorGeçmiş olsun ... şurada nekadar kaldı sık artık dişini canım doğurduktan sonra bol bol yersin. Karbonhidratsız yaşam hakikaten çok zor ama 3 gün sonra alışmaya başlayacaksın emin ol
He he diyeydin... madem gğvenmiyordun kocana niye demedin deseydin... aman boşver cumartesi gelsin de , geldiğinde yıkamaya başlasan zaten kuruması, ütüsü bitene kadar ancak kokusu çıkar yerleştirirsin. Ayyy tatlı telaşlar yafrum bunlar canını sıktığına değmez.
Bende dr uma dedim ben normal doğuramam sezeryan isterim dedim. O da zaten seni normal doğurtamayız dedi. Bir sorun daha kafamdan çıkmış oldu.
Amin İnşallahMışıl mışıl uyusun içinde pera bebek, çok güzelmiş annesi
Sende artık sulu göz olmaya başladın@Ftszynp gecmis olsun canim idare et artik bi sure
Zaten esimin tabiriyle "Bitti bitti ne kaldi ki"
Cidden dusundum de aglaya aglaya bitirdim valla
Teşekkür Canım inşallahGuzel gunlerde kullanin ins cok guzel
Yanliz odada baska isik var mi tepedeki o isik prensesi rahatsiz eder sanki
Riskli gebelik diye sezeryan daha planlı ve kontrollü olduğundan düşündüBenim doktorum hiç o muhabbetlere girmiyor
Daha erken diye galiba
Bende oturup konuşmak istıyorum aslında
Sezeryan istiyorsan öyle yap dediki
Eşim diyor ki kimseyi dinleme sen nasıl kendimi iyi hissedeceksen öyle yapalım
Tabi ki Allah ım neyi nasıl kısmet eder orası ayrı
Hayırlı sağlıklı doğumlar olur inşallah
Doktor neden sezeryan istedi acaba
Güle güle kullanın. İçinde uyusun da büyüsün yavrun.Pera nın prenses yatağı oldu
inşallah
En güzeli sende öyle istiyorsan sorun yokRiskli gebelik diye sezeryan daha planlı ve kontrollü olduğundan düşündü
Amin canımmGüle güle kullanın. İçinde uyusun da büyüsün yavrun.
Gece emzirmeye benimde abajura ihtiyacim varTeşekkür Canım inşallah
O ışık kullanılmayacak kuZum kapının yanına bir tane yapılacak bi de gece lambası alacağız
Yoksa doğru söylüyorsun rahatız eder
Eşim ayaklı Lamba alalım diyor
Bende masa üstü olanlardan alalım dedim
İkea gittiğimiz de bakacağız
Bide ilk 6 ay Yanımda odadam yatıracağım inşallah
Gündüzleri filan odasında yatar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?