- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Cok guzel ama renk farkli olabilirKızlar Bu takım 40 tl fiyatı uygun geldi sizce nasıl
Yoksa mağazalardan bakıp mı alsam
Tek noksan o kalsın kuZum alırız Allah ın izni ileGece emzirmeye benimde abajura ihtiyacim var
Daha alamadik en kisa zamanda almam lazim
Ben artık penguen gibi yürüyorumHahah aynen yaUçabilürüm
Teşekkür ederim canım benim sağolSEPTEMBER LOVE cok guzel olmuş yatagi bayıldım. Gule gule kullanin.
Evet öyle olur muhtemelen 28+5 im 9-10 hafta sonra alır heralde beklerse tabi bebişEn güzeli sende öyle istiyorsan sorun yok
O zaman şubat annesi olacaksın sende İnşallah
canım çok güzel olmuş huzurla uyusun pera kuzu içinde inşallahPera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
canım çok güzel olmuş huzurla uyusun pera kuzu içinde inşallah
Yapan kadını onu sordum farklı renklerde yapabilir miyiz diyeCok guzel ama renk farkli olabilir
Bende sağdan soldan destek alıyorumBen artık penguen gibi yürüyorum
canım doktor mu uygun gördü kendin mi istedin hangisi hayırlısı ile o olsun iki doğum şeklide gerekli olabiliyor valla sağlıkla kucagimiza alalım da hiç fark etmez:))Kizlar benim doğumum da sezeryan olacakmis drla bu sefer konustum buyuk ihtimal benim kuzumda Allahin izniyle subat sonuna gelir diye dusunuyorum
SEPTEMBER LOVE besik cok guzel olmus canim guzel gunlerde uyusun yavrun
SEPTEMBER LOVE canimm hayirli olsn mutlu saglikli uykular uyusun prenses insallah
betsy_pc senin icin ve bebegin icin en sagliklisi guvenlisi hangi dogumsa oyle olsn insallah canm onemli olan sagsalim atlatmaniz
Oy oy maşalllah oğluşunaBenim yakisikli oglum
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum canim normal dogum esnasinda kanamam cok olabilirmis dr riske atmayalim dedicanım doktor mu uygun gördü kendin mi istedin hangisi hayırlısı ile o olsun iki doğum şeklide gerekli olabiliyor valla sağlıkla kucagimiza alalım da hiç fark etmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?