Ben de iğne ve aspirin kullanıyorum aspirini 34 te kesecekmişimBen kan sulandirici igne kullaniyorum canim normal dogum esnasinda kanamam cok olabilirmis dr riske atmayalim dedi
canım tabii en doğru karar sen ve bebegin için ne uygunsa doktor en iyisini bilir .riske hiç gerek yok kolay doğumlar şimdiden hepimize❤Ben kan sulandirici igne kullaniyorum canim normal dogum esnasinda kanamam cok olabilirmis dr riske atmayalim dedi
Canım korkutmak istemem ama senin yazısından şunu anladım birkaç gün dikkat Edip o insuline ihtiyaç duymasanda sanki dr yandan gerek yok diyince eski yediklerine döneceksin gibi geldi bana Allah korusun hem senin hem bebeğin için çok riskli bir durum az kaldı zaten dikkat etmeye çalış yoğurt seviyorsan eğer sebze yemeklerini yoğurtla birlikte ye hem kolaylaşır hem de şekerini dengeler. Biz Türkler unu ekmegi zor bırakıyoruz ama şeker için çok sıkıntılı. İnşallah iğneye gerek kalmaz ama sende azıcık dikkat etmeye çalış. Mutlaka süt ve yoğurt Tümer bunlar en güzel şeker dengeleyici. Uzun süre insülin direnci ile savaştım şimdi şekerim alt sınıra yakın çıkıyor genelde. Ekmeği çok azaltımak ve dengelemek için süt yoğurt bol tüketmek ise yaradı. 7. Aya yeni girdik ama hala kan kalsiyum desteği falan kullanmiyorum gayet iyi çıkıyorlar ikiz gebelige rağmen ve kilo almıyorum.Kozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Sterilizasyon için bir şey almadım evde buharlı pişirici var üç katlı o işini görür diye düşünüyorum.Dr browns temizliği zor gercekten.sterilazyonu olmayan hic almasin .gercekten belirli bir süre sonra iç parçalarini temizlemek eziyet gibi geliyor. bir de hijyeninden emin olamiyorsun .içindeki ince fircayi kaybettin mi vay haline ..lansinoh ,mamajoo ,chicco,wee baby de kullandim onlarda da emzik basligi o kadsr yumusak ki bebek emerken yapisiyor . süt akişi olmuyor .sevmedim ...avent de kullandim onda sıkınti yok .bu arada boyle şeyleri dogumdan sonraya birakin emen bebeginiz olursa ne sut sağma makinasina ne de biberona ihtiyaç duyarsiniz .tabi sen izin kullanacaksan bol bol ihtiyacin olur hatta ise başlamadan arada biberonla ver sütünü .sonra kabüllenmek de zorluk cikarmasin canim
Oyyy huzurla uyusun inşallah minik Pera yatağında. Güzel olmuş yerine.Pera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
Emzirmek...
Teşekkürler Canım benim İnşallahCanım korkutmak istemem ama senin yazısından şunu anladım birkaç gün dikkat Edip o insuline ihtiyaç duymasanda sanki dr yandan gerek yok diyince eski yediklerine döneceksin gibi geldi bana Allah korusun hem senin hem bebeğin için çok riskli bir durum az kaldı zaten dikkat etmeye çalış yoğurt seviyorsan eğer sebze yemeklerini yoğurtla birlikte ye hem kolaylaşır hem de şekerini dengeler. Biz Türkler unu ekmegi zor bırakıyoruz ama şeker için çok sıkıntılı. İnşallah iğneye gerek kalmaz ama sende azıcık dikkat etmeye çalış. Mutlaka süt ve yoğurt Tümer bunlar en güzel şeker dengeleyici. Uzun süre insülin direnci ile savaştım şimdi şekerim alt sınıra yakın çıkıyor genelde. Ekmeği çok azaltımak ve dengelemek için süt yoğurt bol tüketmek ise yaradı. 7. Aya yeni girdik ama hala kan kalsiyum desteği falan kullanmiyorum gayet iyi çıkıyorlar ikiz gebelige rağmen ve kilo almıyorum.
Rabbim şifa versin.
Sterilizasyon için bir şey almadım evde buharlı pişirici var üç katlı o işini görür diye düşünüyorum.
Lansinoh siparişimi verdim artık aslında yumuşak olması şimdilik iyi bizim için benim bebekler ikiz erken doğma ihtimali var emmesi güçlü olmayabilir bebeklerin çekemezlerse diye özellikle meme gibi yumuşak olanı tercih ettim ama dediğin gibi illerde değişebilir durum. Birkaç aylık bırakıp işe gideceğim kesin o yüzden mecbur kullanacağım ürünler. Evde olanlar çalışmayanlar bence de hiç boşuna para vermesin.
Teşekkür ederim fikir için.
Oyyy huzurla uyusun inşallah minik Pera yatağında. Güzel olmuş yerine.
Benimkinin de ilk fotosu. Hic yoktu bugun guzel seyler soyleyince doktor simariklik yaptım doktordan istedim. Bu arada ikiz emzirmek cok guzel bence.ikiz versiyonu var mi bunun
Bu arada oğlun pek yakışıklı maşallah
Ben bebekleri hiç böyle göremiyorum, dr orayı burayı ölcup duruyor
Benim doktorum sormadı ne zaman konuşacak acabaKizlar benim doğumum da sezeryan olacakmis drla bu sefer konustum buyuk ihtimal benim kuzumda Allahin izniyle subat sonuna gelir diye dusunuyorum
Eşim bakacak canım bizim evi ben geçindiriyorum su anda eşim işsiz evde epeydir. Mecbur o bakacak. Anne baba benim rahmetli zaten, eşimin annesi de yasi çok, gelir bir süre ama uzun kalamaz. Liseye giden bir torunu yanında kalıyor uzun kalamaz o yüzden. Yani eşimle ben bakacağız ilk 6 ay 3 saat süt izni oluyor erken çıkarım müdür genelde sorun etmezdi öğlen çıkmaya yarın gün çalışırım altı ay öyle idare ederiz, sonra süt izni 1,5saate düşüyor. Sütum olursa inşallah sut sagip bırakacağım. Kucağa alustirmamaya çalışacağız ki bir kişi bakabilsin. Rabbim yardım eder inşallah.Teşekkürler Canım benim İnşallah
İkizlere kimler bakacak Peki sen çalışınca
Bide biberonda temizlik zor deyince gene aklım karıştı benim
Dr browns almak vardı aklımda
Emzik Avent
Hani bekleyecektik beni kandırdınSEPTEMBER LOVE aldim cantayi insallah skntisiz gelirr.. yeni uye kuponuyla 70e almis oldm aklinda olsn alacak olursan yeni uye kuponu satin al diye girince oluyo uygulamasinda
Oooo on numara astari sağlam cantayi 70 tl ye almissin.SEPTEMBER LOVE aldim cantayi insallah skntisiz gelirr.. yeni uye kuponuyla 70e almis oldm aklinda olsn alacak olursan yeni uye kuponu satin al diye girince oluyo uygulamasinda
Bende istesem verir mi acep makinasından çıktı alındığını hiç görmedimBenimkinin de ilk fotosu. Hic yoktu bugun guzel seyler soyleyince doktor simariklik yaptım doktordan istedim. Bu arada ikiz emzirmek cok guzel bence.
betsy_pc kizim ayni oyleydi dogdugunda ust cene ön dudak hsfif önde. Direk onu hatirlatti bana.
Kuzum ayy hic kandirir miyim..kendimi senin icn feda ettim diyelm bana bi gelsn astarina bakim sen de ona gore alirsin diyeHani bekleyecektik beni kandırdın
Şimdi raporlusun rapor ücreti alıyorsun dimi benim gibiEşim bakacak canım bizim evi ben geçindiriyorum su anda eşim işsiz evde epeydir. Mecbur o bakacak. Anne baba benim rahmetli zaten, eşimin annesi de yasi çok, gelir bir süre ama uzun kalamaz. Liseye giden bir torunu yanında kalıyor uzun kalamaz o yüzden. Yani eşimle ben bakacağız ilk 6 ay 3 saat süt izni oluyor erken çıkarım müdür genelde sorun etmezdi öğlen çıkmaya yarın gün çalışırım altı ay öyle idare ederiz, sonra süt izni 1,5saate düşüyor. Sütum olursa inşallah sut sagip bırakacağım. Kucağa alustirmamaya çalışacağız ki bir kişi bakabilsin. Rabbim yardım eder inşallah.
Dr browns in içinde bir tüp gibi bir şey var temizlemek takmak sinek zor oluyor diye okudum bir sürü yerde arkadaşın dediği gibi bir de bunu sterilize etmek gerek kalıntı olmasın diye. Emzik şimdilik düşünmüyorum çok gerekli olursa deneriz.
KuZum 36 hafta oluyor yani ve 36 hafta ya kadar gelsek Allah ın izniyle süperAyy kizlarr doktorum insta hesabinda dun normal dogum yaptirdigi bi premature bebek paylasmis bebek masallah cok guclu sanki 40haftalik bi bebek gibi gorunuyo 35+6da dogmus bebek nasil umitlendim oyle gorunce insallah korkmayin erken de dogsalar iste allah'in mucizesi nasil da guclu geliyolar kuveze bile alinmamis bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?