2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım korkutmak istemem ama senin yazısından şunu anladım birkaç gün dikkat Edip o insuline ihtiyaç duymasanda sanki dr yandan gerek yok diyince eski yediklerine döneceksin gibi geldi bana Allah korusun hem senin hem bebeğin için çok riskli bir durum az kaldı zaten dikkat etmeye çalış yoğurt seviyorsan eğer sebze yemeklerini yoğurtla birlikte ye hem kolaylaşır hem de şekerini dengeler. Biz Türkler unu ekmegi zor bırakıyoruz ama şeker için çok sıkıntılı. İnşallah iğneye gerek kalmaz ama sende azıcık dikkat etmeye çalış. Mutlaka süt ve yoğurt Tümer bunlar en güzel şeker dengeleyici. Uzun süre insülin direnci ile savaştım şimdi şekerim alt sınıra yakın çıkıyor genelde. Ekmeği çok azaltımak ve dengelemek için süt yoğurt bol tüketmek ise yaradı. 7. Aya yeni girdik ama hala kan kalsiyum desteği falan kullanmiyorum gayet iyi çıkıyorlar ikiz gebelige rağmen ve kilo almıyorum.
Rabbim şifa versin.

Sterilizasyon için bir şey almadım evde buharlı pişirici var üç katlı o işini görür diye düşünüyorum.
Lansinoh siparişimi verdim artık aslında yumuşak olması şimdilik iyi bizim için benim bebekler ikiz erken doğma ihtimali var emmesi güçlü olmayabilir bebeklerin çekemezlerse diye özellikle meme gibi yumuşak olanı tercih ettim ama dediğin gibi illerde değişebilir durum. Birkaç aylık bırakıp işe gideceğim kesin o yüzden mecbur kullanacağım ürünler. Evde olanlar çalışmayanlar bence de hiç boşuna para vermesin.
Teşekkür ederim fikir için.

Pera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
Oyyy huzurla uyusun inşallah minik Pera yatağında. Güzel olmuş yerine.

Teşekkürler Canım benim İnşallah
İkizlere kimler bakacak Peki sen çalışınca
Bide biberonda temizlik zor deyince gene aklım karıştı benim
Dr browns almak vardı aklımda
Emzik Avent

ikiz versiyonu var mi bunun
Bu arada oğlun pek yakışıklı maşallah
Ben bebekleri hiç böyle göremiyorum, dr orayı burayı ölcup duruyor
Benimkinin de ilk fotosu. Hic yoktu bugun guzel seyler soyleyince doktor simariklik yaptım doktordan istedim. Bu arada ikiz emzirmek cok guzel bence.
betsy_pc kizim ayni oyleydi dogdugunda ust cene ön dudak hsfif önde. Direk onu hatirlatti bana.

Eklentiler

• images.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
SEPTEMBER LOVE aldim cantayi insallah skntisiz gelirr.. yeni uye kuponuyla 70e almis oldm aklinda olsn alacak olursan yeni uye kuponu satin al diye girince oluyo uygulamasinda

Kizlar benim doğumum da sezeryan olacakmis drla bu sefer konustum buyuk ihtimal benim kuzumda Allahin izniyle subat sonuna gelir diye dusunuyorum
Benim doktorum sormadı ne zaman konuşacak acaba
Bir kaç şey sormak istiyorum
Aklımdaki tercih sezeryan ama tabi ki doktorunda ne diyeceği önemli

Teşekkürler Canım benim İnşallah
İkizlere kimler bakacak Peki sen çalışınca
Bide biberonda temizlik zor deyince gene aklım karıştı benim
Dr browns almak vardı aklımda
Emzik Avent
Eşim bakacak canım bizim evi ben geçindiriyorum su anda eşim işsiz evde epeydir. Mecbur o bakacak. Anne baba benim rahmetli zaten, eşimin annesi de yasi çok, gelir bir süre ama uzun kalamaz. Liseye giden bir torunu yanında kalıyor uzun kalamaz o yüzden. Yani eşimle ben bakacağız ilk 6 ay 3 saat süt izni oluyor erken çıkarım müdür genelde sorun etmezdi öğlen çıkmaya yarın gün çalışırım altı ay öyle idare ederiz, sonra süt izni 1,5saate düşüyor. Sütum olursa inşallah sut sagip bırakacağım. Kucağa alustirmamaya çalışacağız ki bir kişi bakabilsin. Rabbim yardım eder inşallah.
Dr browns in içinde bir tüp gibi bir şey var temizlemek takmak sinek zor oluyor diye okudum bir sürü yerde arkadaşın dediği gibi bir de bunu sterilize etmek gerek kalıntı olmasın diye. Emzik şimdilik düşünmüyorum çok gerekli olursa deneriz.

Bende istesem verir mi acep makinasından çıktı alındığını hiç görmedim
En üstteki pozisyonu denemeyi düşünüyorum sonra evrilip cevriliriz muhtemelen çocuklar tarafından.
Ablam tek çocuk için şekilden şekile giriyordu hep aynı tarafa yatip emmek istiyordu diğer göğsü emzirmek için bir sürü takla atiyordu

Hani bekleyecektik beni kandırdın
Kuzum ayy hic kandirir miyim..kendimi senin icn feda ettim diyelm bana bi gelsn astarina bakim sen de ona gore alirsin diye saka biyana da sanal kart acip aliniyomus onun icn extreleri beklememize gerek kalmadi bide fiyat baya dustu kuponu kacirmayalm dedik.. alck olursan atarm sana link

Şimdi raporlusun rapor ücreti alıyorsun dimi benim gibi
Belki eşim de bir iş bulabilir kuZum
O zaman sen evde kalır bakarsın dimi

Ayy kizlarr doktorum insta hesabinda dun normal dogum yaptirdigi bi premature bebek paylasmis bebek masallah cok guclu sanki 40haftalik bi bebek gibi gorunuyo 35+6da dogmus bebek nasil umitlendim oyle gorunce insallah korkmayin erken de dogsalar iste allah'in mucizesi nasil da guclu geliyolar kuveze bile alinmamis bebek

KuZum 36 hafta oluyor yani ve 36 hafta ya kadar gelsek Allah ın izniyle süper
Benim de arkadaşım 36 Doğum yaptı hatta daha yeni
Hiç kuveZde kalmadı
Sezeryan olunca zaten 38 alınıyor çoğunlukla
Önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmesi
Allah ın izni ile 36 haftalarıda sağlıkla görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…