- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Benim arkadas gecen sene 23. Haftada dogum yapti 580 gramlardaydi bebegi, aslinda ayni haftada dogum yapacakti benimle ama cok erken geldi. Suan kizimdan buyuk sagligi da yerinde. Ben de her panikledigimde o arkadasi dusunurum tam bir mucizeAyy kizlarr doktorum insta hesabinda dun normal dogum yaptirdigi bi premature bebek paylasmis bebek masallah cok guclu sanki 40haftalik bi bebek gibi gorunuyo 35+6da dogmus bebek nasil umitlendim oyle gorunce insallah korkmayin erken de dogsalar iste allah'in mucizesi nasil da guclu geliyolar kuveze bile alinmamis bebek
KuZum sen nerede yaşıyordunBende istesem verir mi acep makinasından çıktı alındığını hiç görmedim
En üstteki pozisyonu denemeyi düşünüyorum sonra evrilip cevriliriz muhtemelen çocuklar tarafından.
Ablam tek çocuk için şekilden şekile giriyordu hep aynı tarafa yatip emmek istiyordu diğer göğsü emzirmek için bir sürü takla atiyordu
Memurum canım ben maaşımi almaya devam ediyorum heyet raporu veriyorlar bana da tek hekim raporu zaten 40 gün alınabiliyor onun biraz kesintisi var maasta ama ben zaten heyet kullandığım için kesinti olmuyor çok şükür.Şimdi raporlusun rapor ücreti alıyorsun dimi benim gibi
Belki eşim de bir iş bulabilir kuZum
O zaman sen evde kalır bakarsın dimi
Ankara'da yaşıyorum canım.KuZum sen nerede yaşıyordun
Ben hatırlayamadım ya da kaçırdım söylediysen
Bende heyet raporu ile yatıyorum evde benim baya kesintili oluyor ama şükürler olsun gene de geliyor işteMemurum canım ben maaşımi almaya devam ediyorum heyet raporu veriyorlar bana da tek hekim raporu zaten 40 gün alınabiliyor onun biraz kesintisi var maasta ama ben zaten heyet kullandığım için kesinti olmuyor çok şükür.
Eşim iş bulur evi geçindirirse tabiki ben bakarım canım şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp giderim diye ama hayat şartları mecbur bırakıyor maalesef.
Rabbim yardım eder inşallah kavuşmak içinde çok bekledik bütün şartlar hepsi birlikte el verir duruma hiç gelmedi bugüne kısmetmis, veren Rabbim rızkını da verir onların inşallah.
Evet evet şimdi hatırladım sankiAnkara'da yaşıyorum canım.4body1soul ile aynı şehirdeyiz bir ara lafı geçmişti.
Allah razı olsun canım inşallah bulur malum ekonomik sıkıntı var.Bende heyet raporu ile yatıyorum evde benim baya kesintili oluyor ama şükürler olsun gene de geliyor işte
Ev kira değil eşim de İstanbul maaşlarına göre maaşı idare eder , krediler filan işte zorlanıyor insan bide masraf bitmiyor anacım :)
Sağlık olsunda bitmesin
Benimde normal şartlarda çalışmam lazım ama bebeğimi bırakacak kimsem Yok o yüzden tek maaşla yaşamayı öğreniriz Allah ın izniyle yeterki sağlık olsun
İnşallah eşin bir iş bulur en yakın zamanda
Maşallah gelininize Allah bozmasın, 2005 ten beri Ankaradayim ben üniversite bittiğinden beri.Evet evet şimdi hatırladım sanki
Bizde abime Ankara Dan gelin aldık yeni mahalle
Çok Candan çok iyi Allah’ım bozmasın bana kardeş gibi oldu
Öğretmen miydin sendeMaşallah gelininize Allah bozmasın, 2005 ten beri Ankaradayim ben üniversite bittiğinden beri.
Yok değilim, düz memur masa başıÖğretmen miydin sende
Hayallerimim mesleği yanıYok değilim, düz memur masa başı
Gerçekten bir mucize bebekmişBenim arkadas gecen sene 23. Haftada dogum yapti 580 gramlardaydi bebegi, aslinda ayni haftada dogum yapacakti benimle ama cok erken geldi. Suan kizimdan buyuk sagligi da yerinde. Ben de her panikledigimde o arkadasi dusunurum tam bir mucize
Teşekkürler canımmSonunda okuyabildim mesajlari, 600 e yakin mesaj birikmis 2 gunde. Pertim cikti okuyana kadar. Uykusuz anneler kulubune hosgeldim ben de. Bir uyandim hala uyuyamadim.
Kontrolu olan herkes guzel haberlerle gelmis.
Nurbal27 SEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s hepinizin gozu aydin. Cok sevindim hepiniz adina. Umarim unuttugum kimse yoktur, malum 600e yakin mesaj okuyunca beynim sulandi.
F Ftszynp canim senin de seker icin diyet verilmis, Allah yardimcin olsun, umarim kisa surede alisirsin yeni yeme duzenine.
Bebim de kizim hasta, iki gundur hastaneleedeyiz, cok sukur iyi simdi. Dun gitmisken ben de bir muayene olayim dedim oksuruk icin, kadin dogumcu bakti, hersey normal, bebek bas asagi, haftasiyla uyumlu dedi, oksuruk icin de kulak burun bogaza git dedi sagolsun. Benim hic aklima gelmemisti
Bende odem olusmus sanki bir de, gunde 2 bardak su anca iciyorumdur, suyu artirmam tuzu ve hamur isini ekmegi azaltmam lazim, kilom da hizli artiyor zaten, ustelik masa basi calisiyorum, hareketsizlik de cok etkiliyor tabi. Allah hepimizin yardimcisi olsun, saglikla gecsin gunlerimiz de kavusalim yavrularimiza.
İgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diyeBen de iğne ve aspirin kullanıyorum aspirini 34 te kesecekmişim
Hiccc yaniiiiNe kıskanacağız bizim çantamız gittigidiyorda bile 140 tl hala dimi4body1soul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?