2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arkadas gecen sene 23. Haftada dogum yapti 580 gramlardaydi bebegi, aslinda ayni haftada dogum yapacakti benimle ama cok erken geldi. Suan kizimdan buyuk sagligi da yerinde. Ben de her panikledigimde o arkadasi dusunurum tam bir mucize

KuZum sen nerede yaşıyordun
Ben hatırlayamadım ya da kaçırdım söylediysen

Şimdi raporlusun rapor ücreti alıyorsun dimi benim gibi
Belki eşim de bir iş bulabilir kuZum
O zaman sen evde kalır bakarsın dimi
Memurum canım ben maaşımi almaya devam ediyorum heyet raporu veriyorlar bana da tek hekim raporu zaten 40 gün alınabiliyor onun biraz kesintisi var maasta ama ben zaten heyet kullandığım için kesinti olmuyor çok şükür.
Eşim iş bulur evi geçindirirse tabiki ben bakarım canım şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp giderim diye ama hayat şartları mecbur bırakıyor maalesef.
Rabbim yardım eder inşallah kavuşmak içinde çok bekledik bütün şartlar hepsi birlikte el verir duruma hiç gelmedi bugüne kısmetmis, veren Rabbim rızkını da verir onların inşallah.

Bende heyet raporu ile yatıyorum evde benim baya kesintili oluyor ama şükürler olsun gene de geliyor işte
Ev kira değil eşim de İstanbul maaşlarına göre maaşı idare eder , krediler filan işte zorlanıyor insan bide masraf bitmiyor anacım :)
Sağlık olsunda bitmesin
Benimde normal şartlarda çalışmam lazım ama bebeğimi bırakacak kimsem Yok o yüzden tek maaşla yaşamayı öğreniriz Allah ın izniyle yeterki sağlık olsun
İnşallah eşin bir iş bulur en yakın zamanda

Allah razı olsun canım inşallah bulur malum ekonomik sıkıntı var.
Tek maaş ile zor gerçekten bizimki bildiğin memur maaşı ama çok şükür özelde de çok çalıştım ben bugünümuze şükür diyorum.
Bende kredi ödüyorum orayada gidiyor ekonomik davranmaya çalışıyoruz idare ediyoruz bir şekilde.
Rabbim yardım eder inşallah canım annenin yerini hiç kimse tutamaz elinden geldiğince sen bak tabi. Zaten bırakıp işe gitmek istemezsin kuzunu

Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız

Benim arkadas gecen sene 23. Haftada dogum yapti 580 gramlardaydi bebegi, aslinda ayni haftada dogum yapacakti benimle ama cok erken geldi. Suan kizimdan buyuk sagligi da yerinde. Ben de her panikledigimde o arkadasi dusunurum tam bir mucize
Gerçekten bir mucize bebekmiş
Allah ım eğer ömür verdiyse yaşıyor işte
Belkide dünyada ilk 10 mucize bebek arasına girer

Hayır M mel33 yazmadı bende görmedim Dr hastaneye yatış vermiş olabilir inşallah iyidir. Rahim ağzı uzunluğu 8mm ölçülmüştü en son.

Sonunda okuyabildim mesajlari, 600 e yakin mesaj birikmis 2 gunde. Pertim cikti okuyana kadar. Uykusuz anneler kulubune hosgeldim ben de. Bir uyandim hala uyuyamadim.

Kontrolu olan herkes guzel haberlerle gelmis.

Nurbal27 SEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s hepinizin gozu aydin. Cok sevindim hepiniz adina. Umarim unuttugum kimse yoktur, malum 600e yakin mesaj okuyunca beynim sulandi.

F Ftszynp canim senin de seker icin diyet verilmis, Allah yardimcin olsun, umarim kisa surede alisirsin yeni yeme duzenine.

Bebim de kizim hasta, iki gundur hastaneleedeyiz, cok sukur iyi simdi. Dun gitmisken ben de bir muayene olayim dedim oksuruk icin, kadin dogumcu bakti, hersey normal, bebek bas asagi, haftasiyla uyumlu dedi, oksuruk icin de kulak burun bogaza git dedi sagolsun. Benim hic aklima gelmemisti

Bende odem olusmus sanki bir de, gunde 2 bardak su anca iciyorumdur, suyu artirmam tuzu ve hamur isini ekmegi azaltmam lazim, kilom da hizli artiyor zaten, ustelik masa basi calisiyorum, hareketsizlik de cok etkiliyor tabi. Allah hepimizin yardimcisi olsun, saglikla gecsin gunlerimiz de kavusalim yavrularimiza.

Teşekkürler canımm
Evet yoktun kızçenede geçmiş olsun
Benimde midem de yanar top var sanki uyuyamıyorum

Bide hava o kadar kötü ki
Camlar sallanıyor resmen çatı katında evim
Sanki çatı uçacak gibi
Allah dışarda kalanlara yardım etsin

Ben de iğne ve aspirin kullanıyorum aspirini 34 te kesecekmişim
İgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…