Güle Güle uyusun canım. Geceleri hiç ağlamadan.Pera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
Ben de alışacağım artık. Yapacak bir şey yok.Bebişler için katlanıyoruz kuzum
Ben ilk zamanlar tuzsuz yerken resmen çiğnemeden tutuyordum
Aç kalkıyordum sofradan hiç
Doymuyordum
Sonra sonra azıcık tuz koymaya başladım
O yüzden bence kilo almıyorum bence
Evden bir şeyler getireceğim ya da yakında ev yemekleri yapan bir yer var oraya gideceğim. Az kaldı sabredeceğim. Başka çarem YÖK.canim inşallah diyet sonucu şeker düşer insuline hiç gerek olmaz. evet zorlu bir liste ama ac bırakmaz inşallah yavrun sen iyi olun da idare edilir..ekmek tatlı olmadan çok zor ben de yapmıştım şeker için gebelik dışında.Rabbim kolaylık versinokulda zor yemekhanede nereden bulalım sebze öyle hep.bizim okulda bazı arkadaşlar evden getiriyor benim yol isi var:))
Vallahi ben de gün saya saya bitiririm artık
Geçmiş olsun ... şurada nekadar kaldı sık artık dişini canım doğurduktan sonra bol bol yersin. Karbonhidratsız yaşam hakikaten çok zor ama 3 gün sonra alışmaya başlayacaksın emin ol
Sağol canım. İnşallah alışırım. İnşallah.
He he diyeydin... madem gğvenmiyordun kocana niye demedin deseydin... aman boşver cumartesi gelsin de , geldiğinde yıkamaya başlasan zaten kuruması, ütüsü bitene kadar ancak kokusu çıkar yerleştirirsin. Ayyy tatlı telaşlar yafrum bunlar canını sıktığına değmez.
Bende dr uma dedim ben normal doğuramam sezeryan isterim dedim. O da zaten seni normal doğurtamayız dedi. Bir sorun daha kafamdan çıkmış oldu.
Seninkilerin yeri rahat demek ki.. sen dürt onu erken gelsin diye..Yok bnm de ikisi de kiz :) ilkinde de oyle deyip umutlandirmislardi beni altta takvimim bile silinmis ama ortada cocuk yoktuzaten zorunlu sezeryan tarihine 1 gun kala dogdu
günaydın Canım... nasılsın? İşe mi gidiyorsun ?Günaydın kızlar
Benim kizim dogdugunda ebe bayilmisti son iki aydir boyle guzel bebek dogmadi demistiGünaydın kızlar. Tek tek alıntılayamadım ama desteğiniz için teşekkür ederim. Elinden geldiğince dikkat edeceğim tabii ki. Şurda ne kaldı ki Doğuma. Hatta karnıbahar aldım bile salatası güzel oluyor dedi arkadaş. Deneyeceğim.yapacak bir şey yok. Dermansız dert vermesin allah.geronimo_s oğlun çok tatlı maşallAh. Bana yeğenlerimi hatırlattı. Onların da dudak burun aynı böyle. Benim kız bir çirkin ördek ki sorma. Aynı ablasının ultrasondaki hali. Allahtan büyüyünce güzelleşiyorlar. ilk doğduğunda milletin bebeği ay parçası gibi gelmişti doğumhanede.benimki küçücük mosmordu.
Gecmis olsun canimKızlar ben siteye çok zor giriyorum.doktora gittim.dikişe daysnmiskar..idrar kan tahlili verdim.15 gün sonra inşallah bir sıkıntı olmazsa ciğeri iğnesi yapacak.sakın kalkma dedi.yapacak bursey yok dedi....inşallah tutsrim 1 ay daha zaten şeker testi felan yapmayacak sanırım.durumum riskli diye..ama ben yinede dikkat edecem.kızında çıkmıştı diyetle düzene gitti.ama inan. Stresli olunca daha çok yükseliyor
Bende sansima tukureyimVallahi ben de gün saya saya bitiririm artıkkızçe olmasa bu kadar dert etmeyeceğim de onun peşine koşturduğum için acıktığımda yemeden duramıyorum. Tansiyonum düşüyor ellerim titremeye başlıyor. İlkinde ne güzeldi yan gel yat Osman. Onda iştahım da böyle açık değildi.
Evet canım işe gidiyorumgünaydın Canım... nasılsın? İşe mi gidiyorsun ?
Evet az kaldiEvet canım işe gidiyorumsen ne yapıyorsun nasılsın çok geçmiş olsun ya diyet yapmak baya zorlayacak seni ama az kaldı en azından
Benim 6. Ayım yeni bitiyor. Geriden geliyom benEvet az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?