2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Tek tek alıntılayamadım ama desteğiniz için teşekkür ederim. Elinden geldiğince dikkat edeceğim tabii ki. Şurda ne kaldı ki Doğuma. Hatta karnıbahar aldım bile salatası güzel oluyor dedi arkadaş. Deneyeceğim.yapacak bir şey yok. Dermansız dert vermesin allah. geronimo_s oğlun çok tatlı maşallAh. Bana yeğenlerimi hatırlattı. Onların da dudak burun aynı böyle. Benim kız bir çirkin ördek ki sorma. Aynı ablasının ultrasondaki hali. Allahtan büyüyünce güzelleşiyorlar. ilk doğduğunda milletin bebeği ay parçası gibi gelmişti doğumhanede.benimki küçücük mosmordu.

Son düzenleme:
Evden bir şeyler getireceğim ya da yakında ev yemekleri yapan bir yer var oraya gideceğim. Az kaldı sabredeceğim. Başka çarem YÖK.

F Ftszynp gecmis olsun canim idare et artik bi sure
Zaten esimin tabiriyle "Bitti bitti ne kaldi ki"

Cidden dusundum de aglaya aglaya bitirdim valla
Vallahi ben de gün saya saya bitiririm artık kızçe olmasa bu kadar dert etmeyeceğim de onun peşine koşturduğum için acıktığımda yemeden duramıyorum. Tansiyonum düşüyor ellerim titremeye başlıyor. İlkinde ne güzeldi yan gel yat Osman. Onda iştahım da böyle açık değildi.

Kızlar ben siteye çok zor giriyorum.doktora gittim.dikişe daysnmiskar..idrar kan tahlili verdim.15 gün sonra inşallah bir sıkıntı olmazsa ciğeri iğnesi yapacak.sakın kalkma dedi.yapacak bursey yok dedi....inşallah tutsrim 1 ay daha zaten şeker testi felan yapmayacak sanırım.durumum riskli diye..ama ben yinede dikkat edecem.kızında çıkmıştı diyetle düzene gitti.ama inan. Stresli olunca daha çok yükseliyor

Benim kizim dogdugunda ebe bayilmisti son iki aydir boyle guzel bebek dogmadi demisti
Ben baktim ay cok cirkin insan icine nasil cikaracam diyodum.
Simdi bi bakan bi daha bakiyo cok guzellesti ins kardeside ablasina benzer
Buyuyunce ahu gibi oluyolar

Gecmis olsun canim
Cogu gitti azi kaldi sabret yat bacim
Sonrasinda istesende yatamayacaksin 2+1 bebeyle
Belki yattigin gunleri bile ozledigin olur

Bende sansima tukureyim
Ilklerde boyle cekmedim yatmadim habire gezdim tamam onlarda zordu ama bu kadar degildi.
Ama bunda aglamadigim gun cok nadir.Haftanin 5-6 gunu agliyorumdur dayanamiyorum artik bitsin istiyorum ve gozum epey bi sure hamile birini gormek istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…