Desene gene görümce ve kaynana karışımı birşey çıkacak ortayaGünaydın kızlar. Tek tek alıntılayamadım ama desteğiniz için teşekkür ederim. Elinden geldiğince dikkat edeceğim tabii ki. Şurda ne kaldı ki Doğuma. Hatta karnıbahar aldım bile salatası güzel oluyor dedi arkadaş. Deneyeceğim.yapacak bir şey yok. Dermansız dert vermesin allah.geronimo_s oğlun çok tatlı maşallAh. Bana yeğenlerimi hatırlattı. Onların da dudak burun aynı böyle. Benim kız bir çirkin ördek ki sorma. Aynı ablasının ultrasondaki hali. Allahtan büyüyünce güzelleşiyorlar. ilk doğduğunda milletin bebeği ay parçası gibi gelmişti doğumhanede.benimki küçücük mosmordu.
Bende 2. kutuya yeni baslıyorum ilki bitti simdilik catlak yok ama insallah olmaz hicbirimizdeeŞuanda iyi gibi ilerac 2 ci kutumu bitiriyorum
Bide bebe yağ kullanıyorum
Göreceğiz bakalım inşallah olmazBende 2. kutuya yeni baslıyorum ilki bitti simdilik catlak yok ama insallah olmaz hicbirimizdee
Yüksek çıkmış biraz.günaydın kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı 60 dakika 165 çıktı sonuç 50 mg şeker sizce nasıl ya
Gece başladı hiç durmadan yağan bir yağmurIstanbul da oturanlar
Hamilelikten dolayi yurumekte zorlaniyosunuz biliyorum
Bugun cikin ne alicaksaniz alin
Sel varmis yüze yüze gider gelirsiniz
evet ya ama açlık kan şekerim 88 çıkmışYüksek çıkmış biraz.
Bende kullaniyorum aspirini ne zaman kesecegimi daha konusmadim bi sonraki konturolde konusuruz sanirim onlariBen de iğne ve aspirin kullanıyorum aspirini 34 te kesecekmişim
Çok geçmiş olsun, bu kadar sıkıntının içinde ekstra ağrılar zor. Sinir bir yerlerde baskıya uğruyor demek ki. Tuzu azıcık yemeye başladıysan vücut hemen ödem tutmuştur. Bol su iç, tuzu azalt öyle dene bakalım. Bi de eşin omuzlarına sırtına masaj yapsın.Kızlar her sene belli aylarda kol ağrısı ve parmaklarımda feci uyuşma hissediyorum
Fizik tedavi önermişti doktor çalışma saatlerimden gidememiştim
MR filan da girmiştim kötü bir şey çıkmamıştı şükür
Ama ağrısı ve uyuşması inanılmaz can acıtıyor
Gece uyandırıyor
Evet açlık iyi en azından. Doktor ne diyecek bakalım. Sadece diyetle kurtarırsın inşallah.evet ya ama açlık kan şekerim 88 çıkmış
Istanbul da oturanlar
Hamilelikten dolayi yurumekte zorlaniyosunuz biliyorum
Bugun cikin ne alicaksaniz alin
Sel varmis yüze yüze gider gelirsiniz
Cnm karnabahari ayikla firin kabına koy bir iki kasik yağ tuz kirmizi biber at karistir fırına ver kizarinca cikar ustune sarmisakli yogurt harika oluyorGünaydın kızlar. Tek tek alıntılayamadım ama desteğiniz için teşekkür ederim. Elinden geldiğince dikkat edeceğim tabii ki. Şurda ne kaldı ki Doğuma. Hatta karnıbahar aldım bile salatası güzel oluyor dedi arkadaş. Deneyeceğim.yapacak bir şey yok. Dermansız dert vermesin allah.geronimo_s oğlun çok tatlı maşallAh. Bana yeğenlerimi hatırlattı. Onların da dudak burun aynı böyle. Benim kız bir çirkin ördek ki sorma. Aynı ablasının ultrasondaki hali. Allahtan büyüyünce güzelleşiyorlar. ilk doğduğunda milletin bebeği ay parçası gibi gelmişti doğumhanede.benimki küçücük mosmordu.
Benim 150 cikti sorun yok dedi Dr cnm normali 140 ve alti aslindagünaydın kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı 60 dakika 165 çıktı sonuç 50 mg şeker sizce nasıl ya
Benimkinin de ilk fotosu. Hic yoktu bugun guzel seyler soyleyince doktor simariklik yaptım doktordan istedim. Bu arada ikiz emzirmek cok guzel bence.
betsy_pc kizim ayni oyleydi dogdugunda ust cene ön dudak hsfif önde. Direk onu hatirlatti bana.
Benimkide açmıyor da konuyu ben artık meraktan sordumBenim doktorum sormadı ne zaman konuşacak acaba
Bir kaç şey sormak istiyorum
Aklımdaki tercih sezeryan ama tabi ki doktorunda ne diyeceği önemli
İgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diye
Bu kadar tuttun daha da tutarsın bence merak etme. Ne derlerse yapıyorsun mükafatını alacaksın umarımKızlar ben siteye çok zor giriyorum.doktora gittim.dikişe daysnmiskar..idrar kan tahlili verdim.15 gün sonra inşallah bir sıkıntı olmazsa ciğeri iğnesi yapacak.sakın kalkma dedi.yapacak bursey yok dedi....inşallah tutsrim 1 ay daha zaten şeker testi felan yapmayacak sanırım.durumum riskli diye..ama ben yinede dikkat edecem.kızında çıkmıştı diyetle düzene gitti.ama inan. Stresli olunca daha çok yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?