2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Desene gene görümce ve kaynana karışımı birşey çıkacak ortaya

Kızlar her sene belli aylarda kol ağrısı ve parmaklarımda feci uyuşma hissediyorum
Fizik tedavi önermişti doktor çalışma saatlerimden gidememiştim
MR filan da girmiştim kötü bir şey çıkmamıştı şükür
Ama ağrısı ve uyuşması inanılmaz can acıtıyor
Gece uyandırıyor

Çok geçmiş olsun, bu kadar sıkıntının içinde ekstra ağrılar zor. Sinir bir yerlerde baskıya uğruyor demek ki. Tuzu azıcık yemeye başladıysan vücut hemen ödem tutmuştur. Bol su iç, tuzu azalt öyle dene bakalım. Bi de eşin omuzlarına sırtına masaj yapsın.
evet ya ama açlık kan şekerim 88 çıkmış
Evet açlık iyi en azından. Doktor ne diyecek bakalım. Sadece diyetle kurtarırsın inşallah.

Cnm karnabahari ayikla firin kabına koy bir iki kasik yağ tuz kirmizi biber at karistir fırına ver kizarinca cikar ustune sarmisakli yogurt harika oluyor

Sağlıkla büyüsün güzel yavruların inşallah

Benim doktorum sormadı ne zaman konuşacak acaba
Bir kaç şey sormak istiyorum
Aklımdaki tercih sezeryan ama tabi ki doktorunda ne diyeceği önemli
Benimkide açmıyor da konuyu ben artık meraktan sordum

İgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diye

İğneyi doğumdan sonrada devam muhtemelen 1 ay daha canım. Eşimin sabah acelesi yoksa o kolumdan yapıyor ama unutursam ya da acelesi varsa ben göbekten yapıyorum. Göbektende korkma birşey olmaz bebeğe kadar çok mesafe var

Bu kadar tuttun daha da tutarsın bence merak etme. Ne derlerse yapıyorsun mükafatını alacaksın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…