2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diye
Canim bana igneyi 1 gun kalaya kadar vuracaksın dedi dr ben göbekten vurmuyorum artik bacaktan ve koldan vuruyorum

Günaydın arkadaşlar. Bu sağlık ocağı baya ciddiye alıyor gebe takibini. Dün yine aradılar sabah gittim. Kan verdim. Teranoz oldum. @Cemre Yaman kontrolün kaçta, güzel haberler bekliyoruz senden

Hamilelikte herşey hortluyor. Biraz daha sabır canım. 8-9 hafta sonra bye bye eski hayat hoşgeldin yeni hayat

Bende kullaniyorum aspirini ne zaman kesecegimi daha konusmadim bi sonraki konturolde konusuruz sanirim onlari

Daha vakti var diye söylememiştir. Ben meraklı soruyorum aklıma geleni :))

Hamilelikte herşey hortluyor. Biraz daha sabır canım. 8-9 hafta sonra bye bye eski hayat hoşgeldin yeni hayat

Daha vakti var diye söylememiştir. Ben meraklı soruyorum aklıma geleni :))
Zaman geçmiyor
Ve her gün biraz daha zorlanıyorum sanki
Mide bulantılarım var mide ağrı yAnma hepsi ilk aylara döndüm sanki

Zaman geçmiyor
Ve her gün biraz daha zorlanıyorum sanki
Mide bulantılarım var mide ağrı yAnma hepsi ilk aylara döndüm sanki
Dün eşim söylüyor kontrolden dönerken bu haftalar nedense geçemedi diye :)) dedim sen bana sor geçmiyor hakikaten benim şükür çok mide falan derdim yokta gündüzde yattığımdan sol tarafım ezildi artık. Geceleri çok canım yanınca sağıma yatıyordum dün dr um hep sola dedi. Dün akşam azap geçti hakiakten. Uyanmış oluyorum bir bakıyorum sağa dönmüşüm, eşim uyanıyor sola döndürüyor. Nasıl etsemde sol kalçamdaki ağrı geçmiyor üstüne yatmaktan. Napalım az kaldı sabır

Şimdilik bir sorun yok demekki. İnşallah en az 1 ay dururlar canım.

Günaydın kızlar, bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah.

Sağol canım Allah razı olsun inşallah bulur yoksa bizde görevler yer değiştirdi çoktan. Rabbim kuzularımizi rızkı ile gönderecektir inşallah.
Canım geçmiş olsun inşallah dayanacaklar daha en azından 8. Aylarını görürüz. Rabbim şifa versin hiç bir şeyi sıkıntı etme kendine.
sayko
Canım sinir sıkışması gibi anlattığın şey, soğuklarda daha çok oluyorsa sıcak tutmak ise yarar. Benim belimde daralma var sinirler orada sıkışıyor ara ara, doktor belden altını sıcak su ile ısıt ağrılar hafifler demişti. Dene istersen sıcak tutmayi.

Bu gece resmen kabus gördüm. Hastaneye kontrole gidiyorum ağrım yok açılmam yok ama doğum başlıyor diyorlar suni sancı verip doğum yaptıracaklarmış. 30 haftalık hamileyim siz deli misiniz doğumu durdurmak için bişeyler yapın niye beni doğurtmaya çalışıyosunuz diye bağırıyordum buarada yarın tam 30 hafta doluyor yani tam 7ay bitiyorhesaplıyordun ya bak yarınki hesap çok kolay
SEPTEMBER LOVE

ilk başlarda benim de erken doğumla ilgili hiç düşüncem yoktu ama sonlara yaklaşınca insan düşünüyor, biliçaltı rüyamızada işliyor demekki.

ilk başlarda benim de erken doğumla ilgili hiç düşüncem yoktu ama sonlara yaklaşınca insan düşünüyor, biliçaltı rüyamızada işliyor demekki.
Evet zaman geçtikçe nasıl olacak diye endişelerimiz artıyor doğumla ilgili. İnş hayırlı doğumlar olsun hepimiz için

Hep aynı kuZum sol tarafımız ezildi
Hastaneye gitsek sol taraftan darp raporu alacak hala geldik :)
Sağa yatınca vicdan yapıyorum resmen
Eşlere zaman geçmiyor bide bize sorsunlar
Dün gece okudum 32 hafta diyordum hep ama bebişler için 32 bile tehlikeymiş
34 Allah ın izniyle bulsak sağsalim sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…