Canim bana igneyi 1 gun kalaya kadar vuracaksın dedi dr ben göbekten vurmuyorum artik bacaktan ve koldan vuruyorumİgneyi ne zaman birakacaksin dedi cnm. Bende kullaniyorum ikisini de aspirini 34 dedi igneye birsey demedi bu arada igneyi hala gobekten mi vuruyorsun ben çok tedirgin oluyorum bebise denk gelcek diye
Canim benim de 148 cikti sekere karsi duyarli vucudun dedi doğuma kadar sekeri kesti kesinlikle yemeyeceksin dediBenim 150 cikti sorun yok dedi Dr cnm normali 140 ve alti aslinda
Kızlar her sene belli aylarda kol ağrısı ve parmaklarımda feci uyuşma hissediyorum
Fizik tedavi önermişti doktor çalışma saatlerimden gidememiştim
MR filan da girmiştim kötü bir şey çıkmamıştı şükür
Ama ağrısı ve uyuşması inanılmaz can acıtıyor
Gece uyandırıyor
Bende kullaniyorum aspirini ne zaman kesecegimi daha konusmadim bi sonraki konturolde konusuruz sanirim onlari
diyet yapcaz heralde ozman şekerli şeyler çok yedim bu aralar yaBenim 150 cikti sorun yok dedi Dr cnm normali 140 ve alti aslinda
Zaman geçmiyorHamilelikte herşey hortluyor. Biraz daha sabır canım. 8-9 hafta sonra bye bye eski hayat hoşgeldin yeni hayat
Daha vakti var diye söylememiştir. Ben meraklı soruyorum aklıma geleni :))
Aynen Beni de çağırıyor gelemem dedim yürüyemem uzAkGünaydın arkadaşlar. Bu sağlık ocağı baya ciddiye alıyor gebe takibini. Dün yine aradılar sabah gittim. Kan verdim. Teranoz oldum. @Cemre Yaman kontrolün kaçta, güzel haberler bekliyoruz senden
Dün eşim söylüyor kontrolden dönerken bu haftalar nedense geçemedi diye :)) dedim sen bana sor geçmiyor hakikatenZaman geçmiyor
Ve her gün biraz daha zorlanıyorum sanki
Mide bulantılarım var mide ağrı yAnma hepsi ilk aylara döndüm sanki
Şimdilik bir sorun yok demekki. İnşallah en az 1 ay dururlar canım.Kızlar ben siteye çok zor giriyorum.doktora gittim.dikişe daysnmiskar..idrar kan tahlili verdim.15 gün sonra inşallah bir sıkıntı olmazsa ciğeri iğnesi yapacak.sakın kalkma dedi.yapacak bursey yok dedi....inşallah tutsrim 1 ay daha zaten şeker testi felan yapmayacak sanırım.durumum riskli diye..ama ben yinede dikkat edecem.kızında çıkmıştı diyetle düzene gitti.ama inan. Stresli olunca daha çok yükseliyor
Sağol canım Allah razı olsun inşallah bulur yoksa bizde görevler yer değiştirdi çoktan. Rabbim kuzularımizi rızkı ile gönderecektir inşallah.
Canım geçmiş olsun inşallah dayanacaklar daha en azından 8. Aylarını görürüz. Rabbim şifa versin hiç bir şeyi sıkıntı etme kendine.Kızlar ben siteye çok zor giriyorum.doktora gittim.dikişe daysnmiskar..idrar kan tahlili verdim.15 gün sonra inşallah bir sıkıntı olmazsa ciğeri iğnesi yapacak.sakın kalkma dedi.yapacak bursey yok dedi....inşallah tutsrim 1 ay daha zaten şeker testi felan yapmayacak sanırım.durumum riskli diye..ama ben yinede dikkat edecem.kızında çıkmıştı diyetle düzene gitti.ama inan. Stresli olunca daha çok yükseliyor
Benim kizim dogdugunda ebe bayilmisti son iki aydir boyle guzel bebek dogmadi demisti
Ben baktim ay cok cirkin insan icine nasil cikaracam diyodum.
Simdi bi bakan bi daha bakiyo cok guzellestiins kardeside ablasina benzer
Buyuyunce ahu gibi oluyolar
Canım sinir sıkışması gibi anlattığın şey, soğuklarda daha çok oluyorsa sıcak tutmak ise yarar. Benim belimde daralma var sinirler orada sıkışıyor ara ara, doktor belden altını sıcak su ile ısıt ağrılar hafifler demişti. Dene istersen sıcak tutmayi.Kızlar her sene belli aylarda kol ağrısı ve parmaklarımda feci uyuşma hissediyorum
Fizik tedavi önermişti doktor çalışma saatlerimden gidememiştim
MR filan da girmiştim kötü bir şey çıkmamıştı şükür
Ama ağrısı ve uyuşması inanılmaz can acıtıyor
Gece uyandırıyor
ilk başlarda benim de erken doğumla ilgili hiç düşüncem yoktu ama sonlara yaklaşınca insan düşünüyor, biliçaltı rüyamızada işliyor demekki.Bu gece resmen kabus gördüm. Hastaneye kontrole gidiyorum ağrım yok açılmam yok ama doğum başlıyor diyorlar suni sancı verip doğum yaptıracaklarmış. 30 haftalık hamileyim siz deli misiniz doğumu durdurmak için bişeyler yapın niye beni doğurtmaya çalışıyosunuz diye bağırıyordumbuarada yarın tam 30 hafta doluyor yani tam 7ay bitiyor hesaplıyordun ya bak yarınki hesap çok kolay
SEPTEMBER LOVE
Masallah guzel gunlerde yatsin uyusunYatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde
Evet zaman geçtikçe nasıl olacak diye endişelerimiz artıyor doğumla ilgili. İnş hayırlı doğumlar olsun hepimiz içinilk başlarda benim de erken doğumla ilgili hiç düşüncem yoktu ama sonlara yaklaşınca insan düşünüyor, biliçaltı rüyamızada işliyor demekki.
Hep aynı kuZum sol tarafımız ezildiDün eşim söylüyor kontrolden dönerken bu haftalar nedense geçemedi diye :)) dedim sen bana sor geçmiyor hakikatenbenim şükür çok mide falan derdim yokta gündüzde yattığımdan sol tarafım ezildi artık. Geceleri çok canım yanınca sağıma yatıyordum dün dr um hep sola dedi. Dün akşam azap geçti hakiakten. Uyanmış oluyorum bir bakıyorum sağa dönmüşüm, eşim uyanıyor sola döndürüyor. Nasıl etsemde sol kalçamdaki ağrı geçmiyor üstüne yatmaktan. Napalım az kaldı sabır
kızlar günaydın, işyerinde yoğunluk evde yoğunluk bakamadım buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?