2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzell 8. Aya mı giriyorsunuz. Yarın benimde 30 a girecek benim de 1 haftam kaldı o zaman . Grupça hayırlısıyla sonunu görelim

Yatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde

Güle güle uyusun beşiğinin içinde oğluşun :)

Mecbur kalınırsa 32 de olur 30 da olur ama biz 36 hedefleyelim azıcık ele avuca gelsin ilk bebekler şimdi tutamayız biz :))bir de ben inanıyorum bizden çok erken doğuran olmayacak sıpalar gelmeyecekler öyle koşa koşa

Günlerimiz aynı ne güzel acaba aynı gün Doğum yapar mıyız :))
Yarın nasip olursa bende 30 olacağım inşallah
İkimiz bir kutlama mı yapsak :)
7 bitiyor Allah ın izniyle 8 aya başlıyoruz :))
Artık öğrendi

Ah ah sende bende tasınamadık.. ben daha toparlanamadım bile baslamadım... eksik hic bitmedi yeni evde

Canım sabır insallah kısa surede alısacaksın... 9-10 haftaya meleklerimiz gelince unuturuz hepsini...
ben daha seker yukleme yaptırmadım haftaya salı randevum doktorum 28 de onerdi... ama cok supheleniyorum ailemizde cok seker hastası var cunku
Pera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah

Canımm ne kadar guzel olmus gule gule uyusun buyusun icinde insallah :)

Allahım cok guzel bir gelin bulmusum

Göreceğiz bakalım inşallah olmaz
Duştan sonra da bebe yağ sürüyorum

insallah canım, bebe yagı aktardan mı aldınız canım herhangi bir marka mı?

Ben de alayim bu sutyenden cok tatli gorunuyor.

Bende 2. kutuya yeni baslıyorum ilki bitti simdilik catlak yok ama insallah olmaz hicbirimizdee

Nasil bitirdiniz bir kutuyu da ikinciye gectiniz yav. Benim ilk kutu bile daha yari olmadi.

Yatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde

Cok cici besiginiz, gule gule kullanin, misil misil uykusu olsun oglusunun.

Ben gece bi uyaniyorum ya sirt ustuyum ya sagima donmusum, bi turlu sola yatamiyorum. Nasil olucak boyle bilmem.
Sizin besik de cok tatli olmus canim, Pera hanim da misil misil uyusun da buyusun besiginde.

İnşallah kuZum inşallah
İlk 4 ay düşük tehlikesi ile kabuslarla yaşadık
O hastane kapısında eşime sarılıp bebeği kaybettik düşük başlamış diye ağladığım zaman 2 aylık bile değildi
Şimdi 8 aya giyeceğiz inşallah
Şimdide erken Doğum korkusu
Doğduktan sonra da bişey olmasın korkusu

kızlar çok sağolun benimde içime sindi okadar gerilmiştim beşik konusunda ama inşallah odada yer açınca tam olacak

Alışırız alışırız. Şimdi bilmiyoruz bakmayı ne yapacağımızı. Doğsunlar 10 güne pişmeye başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…