Bu gece resmen kabus gördüm. Hastaneye kontrole gidiyorum ağrım yok açılmam yok ama doğum başlıyor diyorlar suni sancı verip doğum yaptıracaklarmış. 30 haftalık hamileyim siz deli misiniz doğumu durdurmak için bişeyler yapın niye beni doğurtmaya çalışıyosunuz diye bağırıyordumbuarada yarın tam 30 hafta doluyor yani tam 7ay bitiyor hesaplıyordun ya bak yarınki hesap çok kolay
SEPTEMBER LOVE
Yatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde
Hep aynı kuZum sol tarafımız ezildi
Hastaneye gitsek sol taraftan darp raporu alacak hala geldik :)
Sağa yatınca vicdan yapıyorum resmen
Eşlere zaman geçmiyor bide bize sorsunlar
Dün gece okudum 32 hafta diyordum hep ama bebişler için 32 bile tehlikeymiş
34 Allah ın izniyle bulsak sağsalim sağlıkla
Beşiklerimiz beraber kuruldu yanıYatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde
Tamam canim sagol boyle indirimlerde almak lazim baya farkediyoBundan aldm iste ben bide duz rengi var ayni bu model lotus colors diye geciyo 100tlyi gecince hello10 mu ne yaziyodun 10tl de indirim oluyohilalcikk
Günlerimiz aynı ne güzel acaba aynı gün Doğum yapar mıyız :))Bu gece resmen kabus gördüm. Hastaneye kontrole gidiyorum ağrım yok açılmam yok ama doğum başlıyor diyorlar suni sancı verip doğum yaptıracaklarmış. 30 haftalık hamileyim siz deli misiniz doğumu durdurmak için bişeyler yapın niye beni doğurtmaya çalışıyosunuz diye bağırıyordumbuarada yarın tam 30 hafta doluyor yani tam 7ay bitiyor hesaplıyordun ya bak yarınki hesap çok kolay
SEPTEMBER LOVE
Hiç çaktırmasam da kimseye hafifden bende düşünmeye başladımEvet zaman geçtikçe nasıl olacak diye endişelerimiz artıyor doğumla ilgili. İnş hayırlı doğumlar olsun hepimiz için
Aman boş ver. Ömür boyu başlarına kakabileceğin durum oldu. Sana da ders oldu böyle büyük iş yapmazsın onlarla. Bırak gelsin cumartesiye geç değil. Ah ah ben neler yapam? Siz patır patır doğururken kışın göbeğinde Şubatta taşınacağım belki de. Oğlanın dolabı da yok daha
Kozlar günümün hepsini hastanede geçirdim.. çok yoruldum. Şeker ölçüm cihazı verdiler ölçümler yüksek çıktı. Açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk şekerim yüksek çıkıyor. 4-5 gün diyetle tokluk şekerim 140 ın altına düşmezse insülin başlayacakmışız. Ama ben inanıyorum düşeceğine. Ama aldığım diyet listesi ölümüne açlık benim için. Et ve baklagiller sadece öğlen akşam sadece sebze. Meyve sadece ekşi elma. Kuru meyve Yok. Tatlı da yok. Valla be yiyeceğim stresi beni öldürüyor. Zaten poğaça ve ekmek olmadan kendime gelemiyordum. Makarna pilav yok. Sebze me yiyeyim ben? Ispanak,karnıvahar, brokoli, pırasa ben bunların tadını bile bilmiyorum. Karalahana ve yeşil fasulye kaldı geri ya bi de ben okulda öğle arasında bu diyet listesine nasıl uyacağım:)
Pera nın prenses yatağı oldu
Beşik kuruldu içine uyku setini sermedik
Uyku setiyle tam prenses yatağı olacak inşallah
Tamamem oda hazır olsun öyle sereceğiz
inşallah
Benim kizim dogdugunda ebe bayilmisti son iki aydir boyle guzel bebek dogmadi demisti
Ben baktim ay cok cirkin insan icine nasil cikaracam diyodum.
Simdi bi bakan bi daha bakiyo cok guzellestiins kardeside ablasina benzer
Buyuyunce ahu gibi oluyolar
Göreceğiz bakalım inşallah olmaz
Duştan sonra da bebe yağ sürüyorum
Ay bayıldım cok hos olmus gule gule kullanın kuzumYatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde
Bende 2. kutuya yeni baslıyorum ilki bitti simdilik catlak yok ama insallah olmaz hicbirimizdee
Yatak odamın orta yerinde duran bi beşigimiz var artık bizimde
Hep aynı kuZum sol tarafımız ezildi
Hastaneye gitsek sol taraftan darp raporu alacak hala geldik :)
Sağa yatınca vicdan yapıyorum resmen
Eşlere zaman geçmiyor bide bize sorsunlar
Dün gece okudum 32 hafta diyordum hep ama bebişler için 32 bile tehlikeymiş
34 Allah ın izniyle bulsak sağsalim sağlıkla
Tamm canım çok sağol deneyeceğim.Cnm karnabahari ayikla firin kabına koy bir iki kasik yağ tuz kirmizi biber at karistir fırına ver kizarinca cikar ustune sarmisakli yogurt harika oluyor
kuzum vallahi deli dana gibiyim :) işyerinde işleri devrediyorum, sağım solum çok dağılmış onları topluyorumBeni çok ihmal ediyorsun hemde çok
İnşallah kuZum inşallahMecbur kalınırsa 32 de olur 30 da olur ama biz 36 hedefleyelim azıcık ele avuca gelsin ilk bebekler şimdi tutamayız biz :))bir de ben inanıyorum bizden çok erken doğuran olmayacak sıpalar gelmeyecekler öyle koşa koşa
Alışırız alışırız. Şimdi bilmiyoruz bakmayı ne yapacağımızı. Doğsunlar 10 güne pişmeye başlarızİnşallah kuZum inşallah
İlk 4 ay düşük tehlikesi ile kabuslarla yaşadık
O hastane kapısında eşime sarılıp bebeği kaybettik düşük başlamış diye ağladığım zaman 2 aylık bile değildi
Şimdi 8 aya giyeceğiz inşallah
Şimdide erken Doğum korkusu
Doğduktan sonra da bişey olmasın korkusu
Anam bizim topigin zibinlari ayni oldu cantalar ayni bi sudyenlerimizin ayni olmadigi kalmisti onu da ayni alakta rahatlayakBen de alayim bu sutyenden cok tatli gorunuyor.
.
Nasil kandirdin gi enisteyi fistik mi verdinkızlar çok sağolunbenimde içime sindi okadar gerilmiştim beşik konusunda ama inşallah odada yer açınca tam olacak
Uygunmuş fiyatı bayağı hemen araştırıyorum kuzum
Biz bütün gün evde yatıyoruz tabi siz çalışanları anlayamayızkuzum vallahi deli dana gibiyim :) işyerinde işleri devrediyorum, sağım solum çok dağılmış onları topluyorum
Sana araştırma yapıyorum kuZummUygunmuş fiyatı bayağı hemen araştırıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?