2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sana araştırma yapıyorum kuZumm
Bide baby mall sitesine bak indirimde Bebek arabası var
Ona da bakıyorum kuzum. Her yere bakıyorum. Mağazasına da gittim. Casual quantuma bakıyoruz. Bide sunny baby nin beğendik bir tane ama üç tekerlekli. 3 tekerlekli kullanışlı olur mu emin olamadım

Sağol kuZum Allah razı olsun
Benim ikinci kutum bile bitiyor bide arada Bebe yağ kullanıyorum
Sen mermicek kadar mı sürüyorsun kuZum
Ben mi çok sürüyorum acaba

Ona da bakıyorum kuzum. Her yere bakıyorum. Mağazasına da gittim. Casual quantuma bakıyoruz. Bide sunny baby nin beğendik bir tane ama üç tekerlekli. 3 tekerlekli kullanışlı olur mu emin olamadım
Kuzum ben hiç anlamıyorum almayacağız diye araştırma yapmadım
Uygun indirimli görünce sen aklıma geliyorsun
Gönderiyorum sana

kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ?
ben çok düzenli kullanmıyordum ama 3 gecedir gece tam yatmadan alıyorum, uykularım düzene girdi sanki rahatlatıyor gibi geldi bana

Beni seviyorsun dimi
Tembel olduğunu biliyorum ZAten
Ama bu kadar tembel olduğunu tahmin etmiyordum
seviyorum canım, seni de tüm topikteki anaları da
bu arada bende hep eşime sorarım biliyormusun beni seviyordun dime diye, evet der niye seviyosun derim hani güzel bi özelliğimi dile getirecek sanıyorum allah rızası için diyor
ya çokta tembellik değilde, kendi düzenimden daha genel düzene geçiriyorum herşeyi benden sonraki arkadaş rahat etsin diye

Kısmet canım benim ilki normal 40+1de doğmuştu kızım. Bunda da normal doğum için bekliycem ne zaman gelirse.. Evet kutlayalım yaşasın 30lu haftalar
SEPTEMBER LOVE ve ES-ER sizlerin son adet tarihiniz kac?
25 mayıs canım. Senin kaç 1 gün görünüyor aramızda

Sende Allah rızası için seviyorsun bizi
Allah razı olsun canımmm

İşlerini bitir arkandan laf söyletme

Anam bizim topigin zibinlari ayni oldu cantalar ayni bi sudyenlerimizin ayni olmadigi kalmisti onu da ayni alakta rahatlayak

Haha o da ayni olacak bu gidisle

Sağol kuZum Allah razı olsun
Benim ikinci kutum bile bitiyor bide arada Bebe yağ kullanıyorum
Sen mermicek kadar mı sürüyorsun kuZum
Ben mi çok sürüyorum acaba

Senin kizin normal gununu yakalamis bence. 20 mayisa gore yani. Sonucta su an takviminden onde gidiyor masaallah. Ben mercimek tanesi kadar degil de 2 buyuk findik tanesi kadar suruyorum, ama her aksam surmuyorum, unuttugum oluyor arada. Ya da dustan sonra zeytinyagi surduysem yine surmuyorum. Karbima belime kasiklarima ve goguslerime suruyorum sadece ama.

kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ?
ben çok düzenli kullanmıyordum ama 3 gecedir gece tam yatmadan alıyorum, uykularım düzene girdi sanki rahatlatıyor gibi geldi bana

Ben duzenli olmasa da kullaniyorum canim. Cok ciddi bir uyku problemi de yasamiyorum cok sikur, donerken uyanmalari ve çişe kalkmalari saymazsak tabi Bu gidisimde magnezyum isticem ama arada kramp girmeye basladi ayagima.

Benimki de 26 mayis canim. 1 gun var aramizda evet. Ama ilk iki gun leke seklinde gelmisti benim 24'u oluyor lekelenmeden itibaren sayarsam.

Ben olsam 3 tekerlekli almam bana sağlam gelmiyor devriliverecek gibi
Arka büyük teker ön küçük önerilen, bendeki de öyle kullanışlı.

Benim de 25 mayıs ama akşam 10da olmuştum. 25 mi 26 mi saymalıyım derken ilk geldiği gün sayılıyormuş ondan 25ini baz aldım. 1-2 gün önemli değil gerçi döllenmenin olduğu tarih önemli ama onu da net olarak bilemiyoruz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…