- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnsallah kuZumAlışırız alışırız. Şimdi bilmiyoruz bakmayı ne yapacağımızı. Doğsunlar 10 güne pişmeye başlarız
Ona da bakıyorum kuzum. Her yere bakıyorum. Mağazasına da gittim. Casual quantuma bakıyoruz. Bide sunny baby nin beğendik bir tane ama üç tekerlekli. 3 tekerlekli kullanışlı olur mu emin olamadımSana araştırma yapıyorum kuZumm
Bide baby mall sitesine bak indirimde Bebek arabası var
Sağol kuZum Allah razı olsunBen de alayim bu sutyenden cok tatli gorunuyor.
Nasil bitirdiniz bir kutuyu da ikinciye gectiniz yav. Benim ilk kutu bile daha yari olmadi.
Cok cici besiginiz, gule gule kullanin, misil misil uykusu olsun oglusunun.
Ben gece bi uyaniyorum ya sirt ustuyum ya sagima donmusum, bi turlu sola yatamiyorum. Nasil olucak boyle bilmem.
Sizin besik de cok tatli olmus canim, Pera hanim da misil misil uyusun da buyusun besiginde.
koccaaammmm dedim bidaha düşünNasil kandirdin gi enisteyi fistik mi verdin
Kuzum ben hiç anlamıyorum almayacağız diye araştırma yapmadımOna da bakıyorum kuzum. Her yere bakıyorum. Mağazasına da gittim. Casual quantuma bakıyoruz. Bide sunny baby nin beğendik bir tane ama üç tekerlekli. 3 tekerlekli kullanışlı olur mu emin olamadım
Benim 20 mayıs ama geç dölenme olmuşum
alınma canım yaBiz bütün gün evde yatıyoruz tabi siz çalışanları anlayamayız
Anlayışsız insanlarız doğru söylüyorsun
Beni seviyorsun dimialınma canım yaöyle demek istemedimki ben tüm yıl yatmıştım, yarın yaparım diye ertelediklerimi topluyorum
seviyorum canım, seni de tüm topikteki anaları daBeni seviyorsun dimi
Tembel olduğunu biliyorum ZAten
Ama bu kadar tembel olduğunu tahmin etmiyordum
Kısmet canım benim ilki normal 40+1de doğmuştu kızım. Bunda da normal doğum için bekliycem ne zaman gelirse.. Evet kutlayalım yaşasın 30lu haftalarGünlerimiz aynı ne güzel acaba aynı gün Doğum yapar mıyız :))
Yarın nasip olursa bende 30 olacağım inşallah
İkimiz bir kutlama mı yapsak :)
7 bitiyor Allah ın izniyle 8 aya başlıyoruz :))
Artık öğrendi
25 mayıs canım. Senin kaç 1 gün görünüyor aramızda
Sende Allah rızası için seviyorsun biziseviyorum canım, seni de tüm topikteki anaları da
bu arada bende hep eşime sorarım biliyormusun beni seviyordun dime diye, evet der niye seviyosun derim hani güzel bi özelliğimi dile getirecek sanıyorum allah rızası için diyor
ya çokta tembellik değilde, kendi düzenimden daha genel düzene geçiriyorum herşeyi benden sonraki arkadaş rahat etsin diye
Anam bizim topigin zibinlari ayni oldu cantalar ayni bi sudyenlerimizin ayni olmadigi kalmisti onu da ayni alakta rahatlayak
Sağol kuZum Allah razı olsun
Benim ikinci kutum bile bitiyor bide arada Bebe yağ kullanıyorum
Sen mermicek kadar mı sürüyorsun kuZum
Ben mi çok sürüyorum acaba
kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ?
ben çok düzenli kullanmıyordum ama 3 gecedir gece tam yatmadan alıyorum, uykularım düzene girdi sanki rahatlatıyor gibi geldi bana
Kısmet canım benim ilki normal 40+1de doğmuştu kızım. Bunda da normal doğum için bekliycem ne zaman gelirse.. Evet kutlayalım yaşasın 30lu haftalar
25 mayıs canım. Senin kaç 1 gün görünüyor aramızda
Ben olsam 3 tekerlekli almam bana sağlam gelmiyor devriliverecek gibiOna da bakıyorum kuzum. Her yere bakıyorum. Mağazasına da gittim. Casual quantuma bakıyoruz. Bide sunny baby nin beğendik bir tane ama üç tekerlekli. 3 tekerlekli kullanışlı olur mu emin olamadım
Benim de 25 mayıs ama akşam 10da olmuştum. 25 mi 26 mi saymalıyım derken ilk geldiği gün sayılıyormuş ondan 25ini baz aldım. 1-2 gün önemli değil gerçi döllenmenin olduğu tarih önemli ama onu da net olarak bilemiyoruz tabiHaha o da ayni olacakbu gidisle
Senin kizin normal gununu yakalamis bence. 20 mayisa gore yani. Sonucta su an takviminden onde gidiyor masaallah. Ben mercimek tanesi kadar degil de 2 buyuk findik tanesi kadar suruyorum, ama her aksam surmuyorum, unuttugum oluyor arada. Ya da dustan sonra zeytinyagi surduysem yine surmuyorum. Karbima belime kasiklarima ve goguslerime suruyorum sadece ama.
Ben duzenli olmasa da kullaniyorum canim. Cok ciddi bir uyku problemi de yasamiyorum cok sikur, donerken uyanmalari ve çişe kalkmalari saymazsak tabiBu gidisimde magnezyum isticem ama arada kramp girmeye basladi ayagima.
Benimki de 26 mayis canim. 1 gun var aramizda evet. Ama ilk iki gun leke seklinde gelmisti benim 24'u oluyor lekelenmeden itibaren sayarsam.
Bize anlayissiz cahil bisiiii bilmez mi dedi oBiz bütün gün evde yatıyoruz tabi siz çalışanları anlayamayız
Anlayışsız insanlarız doğru söylüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?