Sağol canım. Bende bakayım bi. 4 tekerlekliKuzum ben hiç anlamıyorum almayacağız diye araştırma yapmadım
Uygun indirimli görünce sen aklıma geliyorsun
Gönderiyorum sana
hayır, hayırrrrBize anlayissiz cahil bisiiii bilmez mi dedi o
Bende çok sevmedim ama eşim kandı satıcıya hemen-Piraye 3 tekeri bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile önerilen arka teker büyük, ön küçük olanlar
Tutma kolu da mühim tabii. Yüksekliğin ayarlanabiliyor olması iyi birşey yoksa beli ağrır insanın
Bende çok sevmedim ama eşim kandı satıcıya hemenbide eşim uzun baktığımız modelin tutma kolu bayağı uzuyor. Rahat sürdü arabayı o cezbetti onu. Eki Görüntüle 2216894 Buna bakmıştık. geronimo_s
Evet Söyledi şimdi inkar ediyorBize anlayissiz cahil bisiiii bilmez mi dedi o
Ben o kadar ince hesap yapmadım hiçBenim de 25 mayıs ama akşam 10da olmuştum. 25 mi 26 mi saymalıyım derken ilk geldiği gün sayılıyormuş ondan 25ini baz aldım. 1-2 gün önemli değil gerçi döllenmenin olduğu tarih önemli ama onu da net olarak bilemiyoruz tabi
aynen canım pişman olmayacağıma eminim bende pusuda bekliyorum bordosunda yada siyahında indirim olsun diye. en kötü ihtimal kırmızıSağol canım. Bende bakayım bi. 4 tekerlekliesut85 önerdiğinden alacağım galiba bende. Okudum da yorumları hep olumlı
Evet ya eşim de 192 falan baya etkiliyor onuTutma kolu da mühim tabii. Yüksekliğin ayarlanabiliyor olması iyi birşey yoksa beli ağrır insanın
İndirim yakalarsan banada yaz mutlaka‘
aynen canım pişman olmayacağıma eminim bende pusuda bekliyorum bordosunda yada siyahında indirim olsun diye. en kötü ihtimal kırmızı
Her araba Yok mu ayarlama vardır mutlaka Benim ki 3/4 sene önce alınmış onunda bile varTutma kolu da mühim tabii. Yüksekliğin ayarlanabiliyor olması iyi birşey yoksa beli ağrır insanın
Rahattır ama bana yine de tehlikeli geliyor 3 tekerlek
Bende çok sevmedim ama eşim kandı satıcıya hemenbide eşim uzun baktığımız modelin tutma kolu bayağı uzuyor. Rahat sürdü arabayı o cezbetti onu. Eki Görüntüle 2216894 Buna bakmıştık. geronimo_s
Bunla ayni anne-bebek cantasi kullanacagim icin kiniyorum kendimiEvet Söyledi şimdi inkar ediyor
Evet ya eşim de 192 falan baya etkiliyor onuama bunu almayacağım sanırım
Her araba Yok mu ayarlama vardır mutlaka Benim ki 3/4 sene önce alınmış onunda bile var
Eşimim kullandığını benim kullanım gibi bir imkan Yok Çünkü
AramIzda sıra dağlar aramızda uçurumlar
Bunla ayni anne-bebek cantasi kullanacagim icin kiniyorum kendimi
Hayırlısıyla bi Bebek arabası alsaGizSEPTEMBER LOVE bizim astari adi canta 40 sayfa konusulmustu
Bu copcatanin bebek arabasi 41 sayfa konusulursa yakarim bu topigi ben
O kadar asagiladi bizi bide ogluna benim oglumun adini verdi
Bi daha onunla konuşmayalım başkana zaten çalışıyor diye havasında geçilmiyor
Gitsin kaynanasına görümcesine atsın o havaları :) i
Hepsinde var ama yeteri kadar çıkmıyor yukarı. En üst seviyede de eşimin eğilmesi gerekiyor. Bu baktığımız baya yüksektiBirçoğunda vardır herakde ayarlama. Youtube da hemen hemen her arabanın tanıtım videosu var. Önce izleyip model belirle istersen hakikaten mağazada görmeden olmuyor sonra da mağazada yakından görürsün. Bir de yakın bir arkadaşımız quinny zap önermişti bize. Onlar iki çocuklarına da onu kullandılar. Ama concorde bize daha ağır oturaklı geldi pimpirikli tipler olarak o yüzden concorde aldık. Ama herkes quinny den memnun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?