2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim..inanın gün sayıyorum.sabah kalktım ay 3 4 damla su gibi birşey geldi klozette baktım sildim hemen sarı akıntı çok şükür.su değil .zaten dün tahlil verdim.varsa enfeksiyon felan kullanırım antibiyotik geçer inşallah.Kızlar bebeler öyle bir yere vuruyor ki cisim geliyor gibi oluyor canım acıyor gıdıklaniyir.çok tuhaf birşey .oy kızlar elim şeyimde resmen Allahım hakkımda hayırlısı nı versin...

açlıl şekerim 88 50gr glikoz 60 dakika 165 çıktı kızlar aklıma takıldı ya bida 100 lük yaptırırmı doktor

Ben o kadar ince hesap yapmadım hiç
Haftasıyla uyumlu diyor doktor tamam dünyalar benim oluyor :)
Ama sezeryan olursam şubat 20 gibi beklenir diyorum dimi
S ssule07

Sağol canım. Bende bakayım bi. 4 tekerlekli esut85 önerdiğinden alacağım galiba bende. Okudum da yorumları hep olumlı
aynen canım pişman olmayacağıma eminim bende pusuda bekliyorum bordosunda yada siyahında indirim olsun diye. en kötü ihtimal kırmızı

Tutma kolu da mühim tabii. Yüksekliğin ayarlanabiliyor olması iyi birşey yoksa beli ağrır insanın
Her araba Yok mu ayarlama vardır mutlaka Benim ki 3/4 sene önce alınmış onunda bile var
Eşimim kullandığını benim kullanım gibi bir imkan Yok Çünkü
AramIzda sıra dağlar aramızda uçurumlar

Evet ya eşim de 192 falan baya etkiliyor onu ama bunu almayacağım sanırım

Her araba Yok mu ayarlama vardır mutlaka Benim ki 3/4 sene önce alınmış onunda bile var
Eşimim kullandığını benim kullanım gibi bir imkan Yok Çünkü
AramIzda sıra dağlar aramızda uçurumlar

Birçoğunda vardır herakde ayarlama. Youtube da hemen hemen her arabanın tanıtım videosu var. Önce izleyip model belirle istersen hakikaten mağazada görmeden olmuyor sonra da mağazada yakından görürsün. Bir de yakın bir arkadaşımız quinny zap önermişti bize. Onlar iki çocuklarına da onu kullandılar. Ama concorde bize daha ağır oturaklı geldi pimpirikli tipler olarak o yüzden concorde aldık. Ama herkes quinny den memnun .

Hepsinde var ama yeteri kadar çıkmıyor yukarı. En üst seviyede de eşimin eğilmesi gerekiyor. Bu baktığımız baya yüksekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…