2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol kuZum Allah razı olsun
Benim ikinci kutum bile bitiyor bide arada Bebe yağ kullanıyorum
Sen mermicek kadar mı sürüyorsun kuZum
Ben mi çok sürüyorum acaba
ÇOK SÜRÜLMEMESİ Mİ GEREKİYOR CANIM BENDE 3. YÜ YARILADIM UCUZ DA DEĞİL GARANTİ OLSUN DİYE BOL SÜRÜYORUM AZ OLUOSA AZ SÜREYİM BENDE :)

Canım 2. bitirenler varmıs
Bende dehsete dustum bitti valla ilki ama bacaklarıma , popoma, karnıma ve goguslerime suruyorum

valla bebeyağını galiba ben daha yarılamadım

bide kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9-5 fln civarında seyreder. buaralar 12-7 fln oluyor ve bunu hissediyorum zaten.. şu tansiyon başıma dert açacak die ödüm kopuyor

Bi daha onunla konuşmayalım başkana zaten çalışıyor diye havasında geçilmiyor
Gitsin kaynanasına görümcesine atsın o havaları :) i
onlara hava atamam çok kalabalıklar ve anında teşkilatlanıyorlar koca göbeğimle yem olurum valla
benim varım yoğum sizssiniz

mutlaka doktoruna haber ver kontrolünde. Tuzu da azalt bence de mutlaka.

aynen tuzla pek aram yok zaten ama mutlaka dikkat etmek lazım ekstra. ya ne bilim yüksek tansiyon erken doğuma fln sebep oluyor ya.. gerçi çok yükselmesi lazım sanırım, Allah göstermesin.
Kuruyemiş turşu cips böyle şeyleri asla yemiyorum
Arada yemeklere az tuz ilave ediyorum

SEPTEMBER LOVE kisss buaralar beni cok ihmal ediyorsun bak kizimi tembihlerim gelince peranin saclarindan tutar ona gore hee herkese tek tek ozel gunaydinlarr bana yok muu

SEPTEMBER LOVE kisss buaralar beni cok ihmal ediyorsun bak kizimi tembihlerim gelince peranin saclarindan tutar ona gore hee herkese tek tek ozel gunaydinlarr bana yok muu
Ama en son dün alınmıştım sana
Sonra barıştık mı acaba
Ben senle küs kalamam ki
Çanta ne zaman geliyor sen onu söyle bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…