Bende onu almayacağım sanırım yaRahattır ama bana yine de tehlikeli geliyor 3 tekerlek
ÇOK SÜRÜLMEMESİ Mİ GEREKİYOR CANIM BENDE 3. YÜ YARILADIM UCUZ DA DEĞİL GARANTİ OLSUN DİYE BOL SÜRÜYORUM AZ OLUOSA AZ SÜREYİM BENDE :)Sağol kuZum Allah razı olsun
Benim ikinci kutum bile bitiyor bide arada Bebe yağ kullanıyorum
Sen mermicek kadar mı sürüyorsun kuZum
Ben mi çok sürüyorum acaba
GizSEPTEMBER LOVE bizim astari adi canta 40 sayfa konusulmustu
Bu copcatanin bebek arabasi 41 sayfa konusulursa yakarim bu topigi ben
Ben beleşe aldım ya o yüzden bol bol kullanıyorum :)ÇOK SÜRÜLMEMESİ Mİ GEREKİYOR CANIM BENDE 3. YÜ YARILADIM UCUZ DA DEĞİL GARANTİ OLSUN DİYE BOL SÜRÜYORUM AZ OLUOSA AZ SÜREYİM BENDE :)
Canım 2. bitirenler varmısBen de alayim bu sutyenden cok tatli gorunuyor.
Nasil bitirdiniz bir kutuyu da ikinciye gectiniz yav. Benim ilk kutu bile daha yari olmadi.
Cok cici besiginiz, gule gule kullanin, misil misil uykusu olsun oglusunun.
Ben gece bi uyaniyorum ya sirt ustuyum ya sagima donmusum, bi turlu sola yatamiyorum. Nasil olucak boyle bilmem.
Sizin besik de cok tatli olmus canim, Pera hanim da misil misil uyusun da buyusun besiginde.
BENİM 5 6 RAHAT OLUR DOĞUMDAN SONRA DA BİR AY FALAN DEVAM EDERİM GEÇEBİLEBİLİRBen beleşe aldım ya o yüzden bol bol kullanıyorum :)
3 kutum vardı 1 buçuk kaldı
O da bana yeter
KuZum tek çare tuzu azaltvalla bebeyağını galiba ben daha yarılamadım
bide kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9-5 fln civarında seyreder. buaralar 12-7 fln oluyor ve bunu hissediyorum zaten.. şu tansiyon başıma dert açacak die ödüm kopuyor
Ben düşündüm kiO kadar asagiladi bizi bide ogluna benim oglumun adini verdi
onlara hava atamam
Bi daha onunla konuşmayalım başkana zaten çalışıyor diye havasında geçilmiyor
Gitsin kaynanasına görümcesine atsın o havaları :) i
aynen tuzla pek aram yok zaten ama mutlaka dikkat etmek lazım ekstra. ya ne bilim yüksek tansiyon erken doğuma fln sebep oluyor ya.. gerçi çok yükselmesi lazım sanırım, Allah göstermesin.KuZum tek çare tuzu azalt
Ödem olursun
mutlaka doktoruna haber ver kontrolünde. Tuzu da azalt bence de mutlaka.valla bebeyağını galiba ben daha yarılamadım
bide kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9-5 fln civarında seyreder. buaralar 12-7 fln oluyor ve bunu hissediyorum zaten.. şu tansiyon başıma dert açacak die ödüm kopuyor
Kuruyemiş turşu cips böyle şeyleri asla yemiyorumaynen tuzla pek aram yok zaten ama mutlaka dikkat etmek lazım ekstra. ya ne bilim yüksek tansiyon erken doğuma fln sebep oluyor ya.. gerçi çok yükselmesi lazım sanırım, Allah göstermesin.
onlara hava atamamçok kalabalıklar ve anında teşkilatlanıyorlar koca göbeğimle yem olurum valla
benim varım yoğum sizssiniz
Kiz o kadar tursu kurduk beraber kim yiyecek onlariKuruyemiş turşu cips böyle şeyleri asla yemiyorum
Arada yemeklere az tuz ilave ediyorum
Kiz o kadar tursu kurduk beraber kim yiyecek onlari
Az ye ye
bende canım aynen. zaten zararlı bişe yediğim an midem bulanıyorKuruyemiş turşu cips böyle şeyleri asla yemiyorum
Arada yemeklere az tuz ilave ediyorum
Ama en son dün alınmıştım sanaSEPTEMBER LOVE kisss buaralar beni cok ihmal ediyorsun bak kizimi tembihlerim gelince peranin saclarindan tutar ona gore hee herkese tek tek ozel gunaydinlarr bana yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?