- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben dağıttım kuZum bütün turşularımı :))Kiz o kadar tursu kurduk beraber kim yiyecek onlari
Az ye ye
çok oldu tabi ben alalı.
aldığıma da hala şükür ediyorum.
bu aradamerhabask araba koltuğu pusetini almadım, bebek arabasını aldım canım.
Gözünaydın çok sevindim asil beyin iyi olmasınaArkadaşlar kontrolden sonra ikea ya geldik sizlere yazamadım. Beşiği falan aldık. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolunda. Sadece artık kontrolüm 2 haftada bire düştü. Doktor öyle istiyor. 38 cm ve 1.200 gramız 28+4 günlüğüz. Merak edenlerden Allah razı olsun. Tek tek yazamıyorum telefondan kusura bakmayın.
Canımmm ben çok merak etmiştimArkadaşlar kontrolden sonra ikea ya geldik sizlere yazamadım. Beşiği falan aldık. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolunda. Sadece artık kontrolüm 2 haftada bire düştü. Doktor öyle istiyor. 38 cm ve 1.200 gramız 28+4 günlüğüz. Merak edenlerden Allah razı olsun. Tek tek yazamıyorum telefondan kusura bakmayın.
Sadece yumurta mı yumurta en kolay yenen şey yumurtakızlar tuzu komple mi kestiniz. bugün doktor tuzu kesmelisin dedi. nasıl olcek bilemiyorum böyle. sabahları yumurtayı tuzsuz nasıl yiyorsunuz
oh oh çoook sevindim.Arkadaşlar kontrolden sonra ikea ya geldik sizlere yazamadım. Beşiği falan aldık. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolunda. Sadece artık kontrolüm 2 haftada bire düştü. Doktor öyle istiyor. 38 cm ve 1.200 gramız 28+4 günlüğüz. Merak edenlerden Allah razı olsun. Tek tek yazamıyorum telefondan kusura bakmayın.
kızlar tuzu komple mi kestiniz. bugün doktor tuzu kesmelisin dedi. nasıl olcek bilemiyorum böyle. sabahları yumurtayı tuzsuz nasıl yiyorsunuz
Amin canim benm az bile yapmissin gelip hastaneye orda rezillik cikarmadigima sevinin deseydin.. masallah sana da peraya da guclu ciktiniz bak cok sukurKürtajla bebeğimi almaya çalışan hastaneden aradılar
Neden artık kontrollere bize gelmiyorsunuz diye
Onları anlattım
Hala bana doktor hastane koruyor
Ya diyorum ki 8 aylık oldum neden bahsediyorsunuz
Kadın aradığına pişman oldu beni
Allah ım sen işini yapmayan doktorlardan koru bizleri
Sen veSEPTEMBER LOVE kisss buaralar beni cok ihmal ediyorsun bak kizimi tembihlerim gelince peranin saclarindan tutar ona gore hee herkese tek tek ozel gunaydinlarr bana yok muu
Nette baktım lotuslarda beden yoktuSEPTEMBER LOVE hic bilmiyorm canim uygulamadan da ilk defa alisveris yaptm sanrm kargoya verilmis tam anlamadm ama.. yorumlarda istanbula 15gunde geldi yazmslardi bakalm insallah yine basima bi bela cekmeden gununde gelir.. ben de pentiden gecenlerde kisa kollu dugmeli bi takim almstm onu martta giyemem diye goturup iade etcm yerine sutyen alcm cnku aldgm sutyenler cok iyi gorunuyo bugun pentide baktm
Gozun aydin canimArkadaşlar kontrolden sonra ikea ya geldik sizlere yazamadım. Beşiği falan aldık. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolunda. Sadece artık kontrolüm 2 haftada bire düştü. Doktor öyle istiyor. 38 cm ve 1.200 gramız 28+4 günlüğüz. Merak edenlerden Allah razı olsun. Tek tek yazamıyorum telefondan kusura bakmayın.
Yilbasi hediyesi pijama mi alinir gi Allah seni netmeyePenti indirimden aldım o sütyenlerden iki tane
Mağaza da bulamam diye düşündüm
Gene netten verdim sipariş
Abimim eşine Yılbaşı hediyesi alacaktım
Ona da pijama aldım indirimden
E bebek benm cantami gonderseydi ben extradan baska canta almicktm bile ama gondermeynce bide kupon kodu da olunca risk aldm acikcasi normalde yanls bsyler olur diye korktgmdan aliexpressten bse almayi dusunmuyodm ama aldik gitti artik.. gelsin de sana yazarm insallah kesinlkle al veya hic gerek yok diye.. buarada magazalarinda bedenleri cok pentinin ben de bi cup buyuk almstm gelsinler deniyim de getirip degstrcm sen magazalara bak yolun duserse ozellikle lotus colors modeline bugn canli baktm bayildimNette baktım lotuslarda beden yoktu
betsy_pc aldığından iki adet aldım
O çok rahat beğendim dedi ye
Çanta içinse artık içimdeki heves gitti galiba :)
Eşimim arkadaşı olan çantacıda varsa alacam
Yoksa kalsın güzel bir sırt çantası alırım normal sırt çantalarından
Eşimi zor tuttular o gün hastane abim eşiAmin canim benm az bile yapmissin gelip hastaneye orda rezillik cikarmadigima sevinin deseydin.. masallah sana da peraya da guclu ciktiniz bak cok sukur
Kıskanma kısss sana alayım kargo yapayım vallaYilbasi hediyesi pijama mi alinir gi Allah seni netmeye
Alsana zilli donlardan
Senin canindan daha da obemli emanet tasiyosun sen hic kimse zarar vermesin kotu bsy soylemesin istiyosun cok cok haklisin bosver unut artik o gunleri smdi hersey cok guzel sukurEşimi zor tuttular o gün hastane abim eşi
Arkadaşlarımız geldi ayy çok kötu bir gün idi
Allah ıma şükürler olsun
Pera kuzuma maşalllah
Annesini bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?