- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Lotus colors varmıydı indirimE bebek benm cantami gonderseydi ben extradan baska canta almicktm bile ama gondermeynce bide kupon kodu da olunca risk aldm acikcasi normalde yanls bsyler olur diye korktgmdan aliexpressten bse almayi dusunmuyodm ama aldik gitti artik.. gelsin de sana yazarm insallah kesinlkle al veya hic gerek yok diye.. buarada magazalarinda bedenleri cok pentinin ben de bi cup buyuk almstm gelsinler deniyim de getirip degstrcm sen magazalara bak yolun duserse ozellikle lotus colors modeline bugn canli baktm bayildim
Evet canm 35 mi 38 mi ne oyle bsydi fiyatiLotus colors varmıydı indirim
Bende 1 büyük aldım rahat olsun
Olmazda değişim yaparım diye
İyiymiş bakayım bende mağazayaEvet canm 35 mi 38 mi ne oyle bsydi fiyati
Canım tarifini bu akşam denedim çok güzel oldu. Çok sağol. İyi bir diyet yemeği oldu. Ekmeksiz yedim. Çok teşekkür ederim.Cnm karnabahari ayikla firin kabına koy bir iki kasik yağ tuz kirmizi biber at karistir fırına ver kizarinca cikar ustune sarmisakli yogurt harika oluyor
Bu aralar durdurulamaz sekilde kendime pijama ve ic camasiri aliyorm bebek alisverisini biraktim resmenİyiymiş bakayım bende mağazaya
Devamlı bir alışveriş içindeyiz maşalllah
Bebeğin hala noksanları çok
Yılbaşında abime gideceğiz inşallah
Yani Pendik’te olacağız
Oradayken çarşıya gidip
Müslin bezleri alayım diyorum
Daha ben hiç e Bebek gitmedim
Hafta sonu oraya da bakayım diyorum
Nette baktım lotuslarda beden yoktu
betsy_pc aldığından iki adet aldım
O çok rahat beğendim dedi ye
Çanta içinse artık içimdeki heves gitti galiba :)
Eşimim arkadaşı olan çantacıda varsa alacam
Yoksa kalsın güzel bir sırt çantası alırım normal sırt çantalarından
Kürtajla bebeğimi almaya çalışan hastaneden aradılar
Neden artık kontrollere bize gelmiyorsunuz diye
Onları anlattım
Hala bana doktor hastane koruyor
Ya diyorum ki 8 aylık oldum neden bahsediyorsunuz
Kadın aradığına pişman oldu beni
Allah ım sen işini yapmayan doktorlardan koru bizleri
Gözünüz aydın, maşallahArkadaşlar kontrolden sonra ikea ya geldik sizlere yazamadım. Beşiği falan aldık. Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolunda. Sadece artık kontrolüm 2 haftada bire düştü. Doktor öyle istiyor. 38 cm ve 1.200 gramız 28+4 günlüğüz. Merak edenlerden Allah razı olsun. Tek tek yazamıyorum telefondan kusura bakmayın.
Canımmm ben çok merak etmiştim
Şükür sevindim
İkea nasıl güzel şeyler var mı :)
Naber kuZumm hava nasıldı İstanbul çok soğukİyi akşamlar herkese
Benimde çok eksik varBu aralar durdurulamaz sekilde kendime pijama ve ic camasiri aliyorm bebek alisverisini biraktim resmencok eksik var malesef daha bebek bakim urunlerinin hicbirini almadm ben havludur sampuandir kuvettir fln
Gozun aydin canim tek sorun zayif olmasi olsun insBizim de kontrolümüz sorunsuz geçti. Yalnız göbek çevresi 1-2 hafta geri dedi. Biraz kilo düşüklüğü olabilir dedi doktor. Bu konuda bilgisi olan var mı. Daha vakit olduğu için toparlar diye düşünüyorum. Sıkıntılı bir durum değil sanki, bilemedim.
İlk zamanlar çok kanama yaşadımnasıl ya bu durumu yaşadığını bilmiyordum neden böyle bir şey yapıldı çok merak ettim. ay canım ya şimdi doğumunu bekliyorsun..
Burası da öyle kuzum öyle bir soğuk vardı ki anlatamamNaber kuZumm hava nasıldı İstanbul çok soğuk
Sağol canım. Muzu düzenli yiyorum ama cevizi arada yiyorum. Diğerlerine de dikkat ederim artık. Halbuki ben gayet tombul birisiyim. Babasına çekecek belli ki :)) sağlıklı olsun da kilosunu da arttırmaya çalışacağım.Gozun aydin canim tek sorun zayif olmasi olsun ins
Kilo aldiran seyler incir muz ceviz diye biliyorum.Gecen bi tanidigimda soda da ic dedi
Cunku benimkilerde zayif doguyor gerci hic problem etmiyorum kilosunuda
Biz bu gün bütün gün yattık tembellik yaptıkBurası da öyle kuzum öyle bir soğuk vardı ki anlatamamonun dışında iyi eve gel yemek çamaşır duş falan uzandım öyle senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?