Benimki daha yeni geldi işten yemek yiyecek bizde yatış moduna geçerizBiz bu gün bütün gün yattık tembellik yaptık
Hiç bir şey yapmadık
Şimdi çay koydum çay içeceğiz kocamla
Bu gün dizide Yok
Star tv ya bakıyoruz
Canim ben iki cocugumuda zayif dogurdum.Ikinciye hamileyken doktora sordum ne yiyip iceyim diye biraz yemenle biraz genetikle biraz anne karni yapisiyla alakali dedi.Sağol canım. Muzu düzenli yiyorum ama cevizi arada yiyorum. Diğerlerine de dikkat ederim artık. Halbuki ben gayet tombul birisiyim. Babasına çekecek belli ki :)) sağlıklı olsun da kilosunu da arttırmaya çalışacağım.
Tv 8 bakmadım eşim star izliyor bende ona bakıyorumBenimki daha yeni geldi işten yemek yiyecek bizde yatış moduna geçerizmasterchef yok mu hiç açmadım daha tvyi
Bu akşam düzgün dizi yok. Hiç sevmediğim akşam Çarşamba benim de..Tv 8 bakmadım eşim star izliyor bende ona bakıyorum
Ben hiç dizi takip etmiyorum zap yaparız ancaTv 8 bakmadım eşim star izliyor bende ona bakıyorum
Benimki de öyleNaber kızlar nasılsınız?? Kızçemi ve kayınvalideceğimi uyutup ancak buralara bakabildim. İlk diyet günümde iyi geçti. Sadece öğlen okulda azıcık çorba içtim midemi çok yaktı. 1 saat kadar kafa dinleyip yatarım ben de... sizler de iyisinizdir umarım.. bu arada göbeğim bu haftalarda baya belirginleşti. Artık çok saklanmıyor
Yeni yıl akşamı için planım var. Ondan sonra göndereceğim hemenBenimki de öylene zaman gidiyor kayınvaliden
Bizimkiler de yılbaşından sonra gelirYeni yıl akşamı için planım var. Ondan sonra göndereceğim hemen
Evet canı dokunmadı. Ben zaten kız kardeşim dinlensin diye çağırmıştım. Bekar oğlu var evde gider büyük ihtimalleBizimkiler de yılbaşından sonra gelirgider mi hemen bari sana faydası dokunmadı pek
Evet çok boş akşamBu akşam düzgün dizi yok. Hiç sevmediğim akşam Çarşamba benim de..
Kayınvalidenler mi gelecekBizimkiler de yılbaşından sonra gelirgider mi hemen bari sana faydası dokunmadı pek
Afiyet olsun cnm.Canım tarifini bu akşam denedim çok güzel oldu. Çok sağol. İyi bir diyet yemeği oldu. Ekmeksiz yedim. Çok teşekkür ederim.
Evet canımKayınvalidenler mi gelecek
Neyse az da olsa dinlendi canım kardeşin. Yapacak bir şey yok artıkEvet canı dokunmadı. Ben zaten kız kardeşim dinlensin diye çağırmıştım. Bekar oğlu var evde gider büyük ihtimalle
İlk zamanlar çok kanama yaşadım
Gittiğim özel hastane vardı eve yakın bide sözüm ona iyi hastane
Bi akşam kanama ile acille gittik kadın doktoru bakıp kese bozulmalı düşük başlamış
Yarın gel de 10 dk lık işlemle kürtaj yapalım dedi
O arada kan aldılar benden
Ben ağla ağla tabi
Eşim ZAten bitti abimleri filan çağırmış
Hastaneden sonra bir yere oturduk sakinleş için
Hastaneden aradılar hemen gelin diye
Meğerse kan sonucumu almış doktor bir bakıyor
Değerlerim yüksek yanı gebelik devam ediyor
Başka zamanda gene kanama gene mecbur en yakın hastane başka doktor bu Bebek yaşamaz sabaha kadar kalbi durur demeler filan filan
Evet çok zordu 4 ay hep yattımAy ne kötü dönemlerden geçmişsiniz. Rabbim size bağışlamış olacak is değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?