2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli aksamlar kizlar.benim iştah hala yok.canim hicbirsey istemiyor.midem bulaniyor.ilk kizimdaki gibi doguma kadar böyle devam.etcek sanirim.daha hic kiloda almadim.bakalim ne olcak böyle

Canim ben iki cocugumuda zayif dogurdum.Ikinciye hamileyken doktora sordum ne yiyip iceyim diye biraz yemenle biraz genetikle biraz anne karni yapisiyla alakali dedi.
Yani senin kilonla alakali degil.
Bana 100 tane dogum yapsan 99 u zayif dogar dedi rahmimden dolayi.Ben o yuzden bu bebegimde kilolu bebek beklemiyorum yinede muz ceviz kuru incir falan yiyorum

Naber kızlar nasılsınız?? Kızçemi ve kayınvalideceğimi uyutup ancak buralara bakabildim. İlk diyet günümde iyi geçti. Sadece öğlen okulda azıcık çorba içtim midemi çok yaktı. 1 saat kadar kafa dinleyip yatarım ben de... sizler de iyisinizdir umarım.. bu arada göbeğim bu haftalarda baya belirginleşti. Artık çok saklanmıyor

Benimki de öyle ne zaman gidiyor kayınvaliden

Ay ne kötü dönemlerden geçmişsiniz. Rabbim size bağışlamış olacak is değil yani..

Eylül’de işe başlarım bakıcı bulurum derken sanırım en azından ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım.büyük oğlum 1. Sınıfa başlayacak hem onunla ilgilenmek istiyorum hem de bebeğimi 1 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum.Sizler de durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…