2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tv de jet sosyete var ama esim ertugrula baktigi icin bende temizlik yaptim banyonun teki ve mutfak dolabi tamamdir
Yarin sabahta oteki banyo ve wc yi yaparim.
Evi sabah silip supurdum
Sut icip dinlenme zamani

Benimde çok eksik var
Bakım ürünleri
Deterjan aldım dalan ama kullanmaktan vazgeçtim
Sıvı alacağım
Biberon emZik
2/3 tulum alacağım
Canım muhendisinoglu nunda Yıldız listesinde olan siveno sıvı deterjan trendyolda %50 indirimde bende almayı düşünüyordum ama arkadaşın gelip biraz acil taraftan yikayinca kıyafetleri persil sıvı deterjan kullanılmış oldu anti alerjik durulama yapıldı öyle geçti. Ben siveno almayı düşünüyordum kısmet olmadı hemde kargo ücretsiz aslında olsun. Bugün gördüm.

Tv de jet sosyete var ama esim ertugrula baktigi icin bende temizlik yaptim banyonun teki ve mutfak dolabi tamamdir
Yarin sabahta oteki banyo ve wc yi yaparim.
Evi sabah silip supurdum
Sut icip dinlenme zamani
Bana diyorlar ama sende hiç durmuyorsun
Maşalllah temizlikte bende yattım yarın hangi işlerimi yapsam diye aklımda geçiyordu valla

Bende bakayım kuZumm
Bizim markette 40 tl idi fiyatı
Bak bide bunu çok önermişler

Eklentiler

• 2DE707B0-500D-46F5-AF18-9442A9B77ACF.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 47
Bende bakayım kuZumm
Bizim markette 40 tl idi fiyatı
Bak bide bunu çok önermişler
Ben siveno nun şampuanıni aldım o zaman suçu deterjanı almadığıma pişman olmuştum. Dudak koruyucu, rollon falan kullanıyorum beğendim ben.
Bu markada iyiydi bildiğim kadarıyla.

Anladım canım, biz elimizden geleni yapalım da ne kadar alırlarsa. Önemli olan sağlık. Doktorum 3 kilo civarında doğar dedi. Çok düşük değil en azından diyip teselli buluyorum.

Ben de ne kadar uzun alabilirsem ücretsiz almak istiyorum. Eşimin iş durumuna bağlı yani.

Gecenin bu yarısı dolap siparişi verdim :)) ayrı oda yapmayacağımız için tek kapılı aldık. Bizim şifonyeri de bebişe tahsis edeceğiz. Ayrı odada da fazla dolabım var. Acil olmayanları da oraya koyarım diye düşündüm. Umarım evdeki hesap çarşıya uyar :))

Eklentiler

• 0D40F5A5-3460-42BF-99E7-92C1E4F1BFBE.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
Bende dalan aldım hacı Şakir aldım
Ama sıvı kullanmaya karar verdim
Galiba bende sipariş vereceğim

Hemen baktım ama hiç bir şey kalmamış almışlar herşeyi
Güzel şeyler vardı ama almak istemedim
İndirimde çok güzeldi ama benim
0/3 ay için tuluma ihtiyaçlm var
3/6 ay içinde tulum lazım o yüzden bi şey almadım
Trendyolda şampuan ve deterjan indirimdeymiş mühendisoğlunun önerdiği ona bakıyorum

Bende dalan aldım hacı Şakir aldım
Ama sıvı kullanmaya karar verdim
Galiba bende sipariş vereceğim
Sıvı bence de daha iyi olur toz her durumda biraz kalip tozutuyor ki ben bile bu konuda biraz hassasim hemen hapşırma başlıyor. Onlar daha hassas olacak muhtemel.

Çok tatlı şeyler vardı. İhtiyacımda var ama beden kalmamış çoğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…