Gayet iyi indirim rica ederim canımSiveno deterjan 100 yüz doğal markette 40 tl sordum 20 tl olmuş
Bebe şampuan da aynı şekilde
Ve kargo ücretsiz
becidina haber verdi sağolsun
Ayy çok sağol canım burda sen yazınca haberim oldu benim. Az önce kendim için şampuan, köpük sabun, bebek köpük şampuan, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu siparişi verdim. Üstelik 100 tl alışverişe 20 tl indirim kodum vardı son günüydü onu da kullandım. Hem indirimli aldım hem de kuponla çok çok uyguna geldiCanım muhendisinoglu nunda Yıldız listesinde olan siveno sıvı deterjan trendyolda %50 indirimde bende almayı düşünüyordum ama arkadaşın gelip biraz acil taraftan yikayinca kıyafetleri persil sıvı deterjan kullanılmış oldu anti alerjik durulama yapıldı öyle geçti. Ben siveno almayı düşünüyordum kısmet olmadı hemde kargo ücretsiz aslında olsun. Bugün gördüm.
Bence al ihtiyacın varsa. Çok güzeller ya ama beden bulamadım ben hiç birinde nerdeyseBenim sepette hala bekliyorlar :)
Hm Bebekde güzel oluyor kararsız kaldım
Bebek köpük şampuan yazıyor. Ben de deterjanı 2 tane aldım canım uygun bulmuşkenCanım şampuan hangisi göremedim bebek şampuanı olarak mı geçiyorSEPTEMBER LOVE deterjandan iki tane mi alsam
Bu kuZumCanım şampuan hangisi göremedim bebek şampuanı olarak mı geçiyorSEPTEMBER LOVE deterjandan iki tane mi alsam
Bebek şampuanıda aldın mıBebek köpük şampuan yazıyor. Ben de deterjanı 2 tane aldım canım uygun bulmuşken
Evet aldım canımBebek şampuanıda aldın mı
En karlı sen çıktın canım güzel günlerde kullanın inşallah. Ben markanın bazı ürünlerini kullanıyorum beğendim.Ayy çok sağol canım burda sen yazınca haberim oldu benim. Az önce kendim için şampuan, köpük sabun, bebek köpük şampuan, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu siparişi verdim. Üstelik 100 tl alışverişe 20 tl indirim kodum vardı son günüydü onu da kullandım. Hem indirimli aldım hem de kuponla çok çok uyguna geldi
Bende ikişer tane aldım canımBebek köpük şampuan yazıyor. Ben de deterjanı 2 tane aldım canım uygun bulmuşken
İnşallah hepimiz canım. Ben ilk kez kullanıcam daha önce duymuştum ama böyle bi indirim denk gelmemişti.En karlı sen çıktın canım güzel günlerde kullanın inşallah. Ben markanın bazı ürünlerini kullanıyorum beğendim.
Ben almışken ikişer tane aldım kuzum. Zaten Doğumdan önceki yıkamalarda baya kullanırız.Bu kuZum
Birer tane alalım
25 yıkama diyor
Sonra gene alırız bitmesine yakın bir indirim daha yakalarız
Çok uyguna almış oluyoruz hem deterjan hem de şampuan
Baktım da indirim kuponu yok maalesef. Senin işine yaramış ne alaİnşallah hepimiz canım. Ben ilk kez kullanıcam daha önce duymuştum ama böyle bi indirim denk gelmemişti.
Buarada sizler de bakın trendyol hesabınızda kozmetikte 100 e 20 tl indirim kodu tanımlanmış olabilir. Bugün bana gelen mesajda son gün diyordu gerçi ben 12ye 5 kala aldım
Ya online da var da beden yok. Tükenmiş herşey. Nevresim falan baktım onlar da tükenmiş.-Piraye SEPTEMBER LOVE Ya ben int sitesinde cok bsy bulamadm hmnin bugn magazaya da gittim orda da kalmamisti millet neler almis paylasiyolar cok kiskandm ama
Canım çok teşekkürler. Bende aldımBaktım da indirim kuponu yok maalesef. Senin işine yaramış ne ala
Sitede güzel şeyler var aslında ama benim-Piraye SEPTEMBER LOVE Ya ben int sitesinde cok bsy bulamadm hmnin bugn magazaya da gittim orda da kalmamisti millet neler almis paylasiyolar cok kiskandm ama
Güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınız.Canım çok teşekkürler. Bende aldım
Temiz içerikli çok iyi leke çıkarmaz sanıyorum ama iş görür temmuz içerik açısından. Bende Birer adet çamaşır ve bulaşık deterjanı alacağım. Bulaşık için olanı da bebeklerin biberonlari için kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?