2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok sağol canım burda sen yazınca haberim oldu benim. Az önce kendim için şampuan, köpük sabun, bebek köpük şampuan, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu siparişi verdim. Üstelik 100 tl alışverişe 20 tl indirim kodum vardı son günüydü onu da kullandım. Hem indirimli aldım hem de kuponla çok çok uyguna geldi

Canım şampuan hangisi göremedim bebek şampuanı olarak mı geçiyor SEPTEMBER LOVE deterjandan iki tane mi alsam
Bu kuZum
Birer tane alalım
25 yıkama diyor
Sonra gene alırız bitmesine yakın bir indirim daha yakalarız
Çok uyguna almış oluyoruz hem deterjan hem de şampuan

Eklentiler

• 4F5E5451-9B9D-4FBF-B990-F6C83B7B03DC.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 41
En karlı sen çıktın canım güzel günlerde kullanın inşallah. Ben markanın bazı ürünlerini kullanıyorum beğendim.

En karlı sen çıktın canım güzel günlerde kullanın inşallah. Ben markanın bazı ürünlerini kullanıyorum beğendim.
İnşallah hepimiz canım. Ben ilk kez kullanıcam daha önce duymuştum ama böyle bi indirim denk gelmemişti.
Buarada sizler de bakın trendyol hesabınızda kozmetikte 100 e 20 tl indirim kodu tanımlanmış olabilir. Bugün bana gelen mesajda son gün diyordu gerçi ben 12ye 5 kala aldım

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-20-00-10-51-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
Baktım da indirim kuponu yok maalesef. Senin işine yaramış ne ala

Canım çok teşekkürler. Bende aldım
Güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınız.
becidina ES-ER bende aldım hem şampuan hem de deterjan
Bakalım memlun kalırsak devam ederiz
Mühendisoğluna güvendik
Temiz içerikli çok iyi leke çıkarmaz sanıyorum ama iş görür temmuz içerik açısından. Bende Birer adet çamaşır ve bulaşık deterjanı alacağım. Bulaşık için olanı da bebeklerin biberonlari için kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…