2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

becidina ES-ER bende aldım hem şampuan hem de deterjan
Bakalım memlun kalırsak devam ederiz
Mühendisoğluna güvendik
Aynen bende ona güvenerek aldım. Baya araştırıyor ama. Çok iyi leke çıkarmaz bencede. Ya bu arada bebeğe kan akışı gitsin diye sola yatıyorum ama solda kıpırdıyor. Rahatsız olacak diye sağa dönüyorum. Baskı yapıyormuşum gibi geliyor. Hangi tarafa yatayım ben şimdi

Sola yat kuZum en iyisi solmuş
Leke için çözümler var dener dener buluruz :)

Sola yat kuZum en iyisi solmuş
Leke için çözümler var dener dener buluruz :)
Sola yatınca rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum ama sola yatayım en iyisi. Aynen artık mok lekelerini çıkaracak bir yol buluruz inşallah. Ben çıkıyorum canım sabah iş var malum. İyi geceler öpüldünüz sen ve Pera

Leke olunca düşünürüz artık o kısmı hele bir doğsun sağlıkla minikler sonra dışına taşıracak kadar altlarına yapsınlar inşallah o güzel günleri görelim canım. Sabırsızlıkla bekliyorum onlarda çok sabırsız

Benim biri solda biri sağda ben ne yapayım
Oğlum altta kalıyor hep

Gece yatmadan bakmistim sivenoya. Gece uykum kacinca aldim simdi. 2 camasir deterjani.
1 sampuan 1 yeni dogan sampuan 2 dudak kremi 1 camasir suyu
ES-ER bende de kozmetik kuponu varmis kullandim tesekkurler
Aa çok sevindim canım sen de benim gibi bol kazançlı alışveriş yapmışsın bazı üyelere vermişler sanırım herkeste yok kupon.

Ben de ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım. Büyük Kızımı kreşe vereceğim. Küçüğü için de ilk dönem sonuna kadar bakıcı ancak ayarlarım zaten. Yeni bir şehirde olacağız. O yüzden gittiğim gibi bakıcı bulamam zaten.

Angaraya gel bakicin hazir seni bekliyo

Bakıcım hazırda büyük oğluma kıyamıyorum okula kim götürüp getirecek baba her zaman müsait olamıyor.en azından havalar soğuyana kadar sonrasında servise veririz belki belki de seneye hiç başlamam bakalım zaman ne gösterecek.tayin yerine karar verebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…