- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınız.
Temiz içerikli çok iyi leke çıkarmaz sanıyorum ama iş görür temmuz içerik açısından. Bende Birer adet çamaşır ve bulaşık deterjanı alacağım. Bulaşık için olanı da bebeklerin biberonlari için
İçeriği doğal olan birşey leke çıkarmaz ki
Zaten Bebek kıyafeti lekenirse önce elde hacı Şakir ile çitileyip sonra yıkama yaparım @becidina
Aynen bende ona güvenerek aldım. Baya araştırıyor ama. Çok iyi leke çıkarmaz bencede. Ya bu arada bebeğe kan akışı gitsin diye sola yatıyorum ama solda kıpırdıyor. Rahatsız olacak diye sağa dönüyorum. Baskı yapıyormuşum gibi geliyor. Hangi tarafa yatayım ben şimdi
Sola yat kuZum en iyisi solmuşAynen bende ona güvenerek aldım. Baya araştırıyor ama. Çok iyi leke çıkarmaz bencede. Ya bu arada bebeğe kan akışı gitsin diye sola yatıyorum ama solda kıpırdıyor. Rahatsız olacak diye sağa dönüyorum. Baskı yapıyormuşum gibi geliyor. Hangi tarafa yatayım ben şimdi
Sola yatınca rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorumSola yat kuZum en iyisi solmuş
Leke için çözümler var dener dener buluruz :)
Aynen bende ona güvenerek aldım. Baya araştırıyor ama. Çok iyi leke çıkarmaz bencede. Ya bu arada bebeğe kan akışı gitsin diye sola yatıyorum ama solda kıpırdıyor. Rahatsız olacak diye sağa dönüyorum. Baskı yapıyormuşum gibi geliyor. Hangi tarafa yatayım ben şimdi
Bende öleyim yaa yatıyorumEvet çok zordu 4 ay hep yattım
Gerçi hala da yatıyorum ya
Haftada 1 kere dışarı çıkıyorum
Bu günümüze şükürler olsun
Ben kullanıyorum günde iki 30lukKızlar adalat kullanan var mi?
Aa çok sevindim canım sen de benim gibi bol kazançlı alışveriş yapmışsınGece yatmadan bakmistim sivenoya. Gece uykum kacinca aldim simdi. 2 camasir deterjani.
1 sampuan 1 yeni dogan sampuan 2 dudak kremi 1 camasir suyu
ES-ER bende de kozmetik kuponu varmis kullandim tesekkurler
Ben de ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım. Büyük Kızımı kreşe vereceğim. Küçüğü için de ilk dönem sonuna kadar bakıcı ancak ayarlarım zaten. Yeni bir şehirde olacağız. O yüzden gittiğim gibi bakıcı bulamam zaten.Eylül’de işe başlarım bakıcı bulurum derken sanırım en azından ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım.büyük oğlum 1. Sınıfa başlayacak hem onunla ilgilenmek istiyorum hem de bebeğimi 1 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum.Sizler de durumlar nasıl
Cok alisveris yaptim trrndyoldan son zamanAa çok sevindim canım sen de benim gibi bol kazançlı alışveriş yapmışsınbazı üyelere vermişler sanırım herkeste yok kupon.
Yer ne zaman belli olacak?Ben de ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım. Büyük Kızımı kreşe vereceğim. Küçüğü için de ilk dönem sonuna kadar bakıcı ancak ayarlarım zaten. Yeni bir şehirde olacağız. O yüzden gittiğim gibi bakıcı bulamam zaten.
Angaraya gel bakicin hazir seni bekliyoBen de ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım. Büyük Kızımı kreşe vereceğim. Küçüğü için de ilk dönem sonuna kadar bakıcı ancak ayarlarım zaten. Yeni bir şehirde olacağız. O yüzden gittiğim gibi bakıcı bulamam zaten.
Bakıcım hazırda büyük oğluma kıyamıyorum okula kim götürüp getirecek baba her zaman müsait olamıyor.en azından havalar soğuyana kadar sonrasında servise veririz belki belki de seneye hiç başlamam bakalım zaman ne gösterecek.tayin yerine karar verebildiniz miBen de ilk dönem ücretsiz izne ayrılacağım. Büyük Kızımı kreşe vereceğim. Küçüğü için de ilk dönem sonuna kadar bakıcı ancak ayarlarım zaten. Yeni bir şehirde olacağız. O yüzden gittiğim gibi bakıcı bulamam zaten.
Sen hiç yatma
Benim biri solda biri sağda ben ne yapayım
Oğlum altta kalıyor hep
Bence gayet iyi.Ben 7,5 almışımGünaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Kilo korkulu rüyamBence gayet iyi.Ben 7,5 almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?