çok iyi üstelik uzun boylusun.Günaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Sen de yap sen deeeGünaydın kızlar, ne güzel alışverişler yapmışsınız
15 kiloyla biter herhalde hamilelik 3 ay kaldıçok iyi üstelik uzun boylusun.
Sen de yap sen deee
çok iyi üstelik uzun boylusun.
Sen de yap sen deee
Gayet fit devam ediyorsunGünaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Doktor sürekli yat dedi amaSen hiç yatmakızına söyle ezmesin oğlunu
Canım senin kullandığın sodasan markada vardı trendyol da ama fiyatlarını bilmediğim için indirim nasıl var mı yok mu bilemedim.Günaydın kızlar, ne güzel alışverişler yapmışsınız
Çok normal kuZumGünaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Onu hangi marka aldın kuZumBen onları aldıydım yaa, bir de benim pimpirikli eşim mühendisoğlunda gördükçe biberon-emzik yıkama sıvısını bile aldı
Günaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Bence gayet iyi.Ben 7,5 almışım
Çok normal kuZum
Doktorum beni tebrik etti
Bende 4/5 kilo arası gidip geliyorum
Sen benden baya öndesin ama canım. Sen baya baya iyi gidiyorsunÇok normal kuZum
Doktorum beni tebrik etti
Bende 4/5 kilo arası gidip geliyorum
Bende 172 boyla 5 kg. 15ten fazla olmaz herhalde 3 ayda 10 kilo anca alırım dimiBence gayet iyisiniz kızlar :) Ben 170 boy ile simdilik +6 kilo aldım :)
insallah 12-15 ile tamamlayabiliriz hayırlısı ile
Günaydın kızlar, güzel bir gün olması dileğiyle...
Bakarım ben bugün fiyatlara
Gayet fit devam ediyorsun
Doktor sürekli yat dedi ama
Kızımin günahı yok teyzesi azıcık şöyleannesi gibi gergin
Oğlum erken çıkarım diye tehdit savuruyorböyle kızgın olunca da çıkışı tekmeliyor bol bol
Yazık bana
Canım senin kullandığın sodasan markada vardı trendyol da ama fiyatlarını bilmediğim için indirim nasıl var mı yok mu bilemedim.
Onu hangi marka aldın kuZum
Kızına laf söyletmiyorsun demekGünaydın kızlar, güzel bir gün olması dileğiyle...
Gayet fit devam ediyorsun
Doktor sürekli yat dedi ama
Kızımin günahı yok teyzesi azıcık şöyleannesi gibi gergin
Oğlum erken çıkarım diye tehdit savuruyorböyle kızgın olunca da çıkışı tekmeliyor bol bol
Yazık bana
Canım senin kullandığın sodasan markada vardı trendyol da ama fiyatlarını bilmediğim için indirim nasıl var mı yok mu bilemedim.
Ay umarım daha fazla almayız canım yaBende 172 boyla 5 kg. 15ten fazla olmaz herhalde 3 ayda 10 kilo anca alırım dimi
Alma ihtimalimiz var mı diyorsunYine sizden görüp alıyorum tesekkurle
Ay umarım daha fazla almayız canım ya
gerci 36-37de dogum yapmak ile 41lerde dogum yapmak arasında da cok fark ediyor diyorlar ama bakalım
Yiyemiyorum kuZumSen benden baya öndesin ama canım. Sen baya baya iyi gidiyorsun
Yaa sorma birini azıcık sivazlasak diğeri küsmesin diye hemen ona da sevgi sözcükleri söyleyip sivazlamaya başlıyoruzKızına laf söyletmiyorsun demekiçimizde bir tane insan olması tuhafken iki insan olması ne gariptir
Oda çok zor yaYiyemiyorum kuZum
Dün gece çekirdek istedi Canım hemde nasıl
Evde tuzlu çekirdek vardı yiyemedim
O yüzden yiyeceğim herşeyin önü kesiliOda çok zor yaçok az kaldı dayan
Doğunca daha zor olacakYaa sorma birini azıcık sivazlasak diğeri küsmesin diye hemen ona da sevgi sözcükleri söyleyip sivazlamaya başlıyoruzsanki hissedecekler.
Darısı ikinciye sana ikizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?