Tatlı dedin canım tatlı istediO yüzden yiyeceğim herşeyin önü kesili
Yoksa akşamları bir kuruyemiş yerdim ben
Bide tatlıyı çok ama çok azalttım
Doğunca daha zor olacaktek tek doğurmayı tercih ederim
kardeşimde böyle gitti canım 17 ile tamamladı 41 de dogum yapmıstı ama atıyorum son 2-3 hafta cok kilo aldı ödem mi kilo mu bilmiyorum daAlma ihtimalimiz var mı diyorsun3 ayda 10 kg dan fazla
GEÇMİŞ OLSUN CANIM 4.5 MİŞ BENİMDE TELE BİLDİRİM GELDİ ŞİMDİ.Kızlar deprem oldu yatak inanılmaz sallandı
Çok korktum eşimi aradım korkma Pera sallamıştır diye dalga geçti benle
Çok fazla sallandık
Yaaa gecmis olsun canım bir su falan ic sakinlesKızlar deprem oldu yatak inanılmaz sallandı
Çok fazla sallandık
GEÇMİŞ OLSUN CANIM 4.5 MİŞ BENİMDE TELE BİLDİRİM GELDİ ŞİMDİ.
Ev 5 katta belki o yüzden çok hissetim yaYaaa gecmis olsun canım bir su falan ic sakinles
amin canım deprem çok zor bi olay gerçekten hiç bişey yapamıyorsun öyle kalıyorsun bir dönem izmirde de çok oldu arka arkaya.Ev 5 katta belki o yüzden çok hissetim ya
Koca yatak içi full yük dolu öyle yerinden sallandı ki anlatamam
Allah ım hepimizi korusun
Tercihleri yaptı eşim hayırlısı bakalım nere çıkacak. Ben servise vermeyi düşünüyorum ama zor olur mu bilmiyorum tabii ki. Yaşayıp göreceğim.Bakıcım hazırda büyük oğluma kıyamıyorum okula kim götürüp getirecek baba her zaman müsait olamıyor.en azından havalar soğuyana kadar sonrasında servise veririz belki belki de seneye hiç başlamam bakalım zaman ne gösterecek.tayin yerine karar verebildiniz mi
Evet canım yalovada olmuş. Korkma oldu bitti . Bizim evde tam çınarcık karşısı çok sallandı hakikatenKızlar deprem oldu yatak inanılmaz sallandı
Çok fazla sallandık
Sağlıklı olsunlar da canım benim tek tek bakmak daha kolay olur hem ikiz gebeliğin riski de çok insanı yoruyor böyle daha hayırlı ömür diyelim hem pera sana iki kız gücünde bir evlat olacak inşallah.becidina ben çok ikiz istedim
Hatta ikiz olabilir göremiyoruz kanamadan göremiyoruz dediler
Sonra tek kese oldu
Geçmiş olsun canım, Rabbim korusun çatı katı olunca daha çok hissedersin.Kızlar deprem oldu yatak inanılmaz sallandı
Çok fazla sallandık
Neyseki beklenen büyük deprem öncüsü değilmişEvet canım yalovada olmuş. Korkma oldu bitti . Bizim evde tam çınarcık karşısı çok sallandı hakikaten
Aaaa sen niye az aldinGünaydın kızlar. Tartıldım 5 kilo almışım. Normaldir herhalde
Bizimkiler 41e kadar beklemez inşallahkardeşimde böyle gitti canım 17 ile tamamladı 41 de dogum yapmıstı ama atıyorum son 2-3 hafta cok kilo aldı ödem mi kilo mu bilmiyorum da
ama 6 ayda verdi tamamen
Sen çok aldın sanki
ortalık karışacak
Canım geçmiş olsunKızlar deprem oldu yatak inanılmaz sallandı
Çok fazla sallandık
Sen hiç 10 kg almış gibi durmuyorsunortalık karışacakçok az almışsınız hiç tasvip etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?