2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ev 5 katta belki o yüzden çok hissetim ya
Koca yatak içi full yük dolu öyle yerinden sallandı ki anlatamam
Allah ım hepimizi korusun
bende hissettim işyerinde ama baktım hiçkimse ses çıkarmıyor bana öyle geliyor herhalde dedim, yalnız sağa sola sallanma değildi resmen aşağıdan yukarıya hoplattı sandalyeyi

Deprem fobisi bende de var İstanbul'da iki büyük depremi de yaşadım biz de Samsun'a taşınmayı düşünüyoruz sebeplerimizden biri de beklenen büyük İstanbul depremi neyseki bunu hissetmedim

Depremi hisseden arkadaslar gecmis olsun
Rabbim beterinden korusun
Daha once depremi yasamis biri olarak cok korkarim bende herkes gibi

Arkadaşlar bir şey soracağım size.
Dün doktor ekranı görür görmez poposu aşağıda dedi.
Sanırım henüz dönmediğini kastetti.
İkinci doğumu olanlar bilir ne zaman döner bebek?
Erken mi daha?

Gebelikte mide yanması +diş ağrısı+geceleri sık sık uyanmak ve uykuya dalmakta zorluk çeken var mı bu kombinasyonları yaşayan

Erken mi daha?
Canım benim ilk dönemlerde baş aşağı idi en son kontrolde makat geliş dendi banada. internette secde hareketi bebeğin dönmesinde yardımcı diye okudum.9 ocakta 32 hafta raporu için gidicem eğer hala makat geliş ise başlıycam hareketlere.

Erken mi daha?
Canim gecenlerde gokceyener e de yazmistim burda
Ilk bebekler gec doner
Ikinci ucuncu bebekler erken doner
Benim ilk gebeligimde sezeryan icin gun almaya gittim 36. Haftada bakmiski donmus gun vermemisti.
35 haftada donmemisti
Daha seninkinin donmesi icin cok erken.
Ha donmezsede secde pozisyonunda donuyor.

Sodasan ürünlerinde indirim olmamış Trendyolda, zaten hiç göremedim onlarda indirim

Erken mi daha?

benim ilk gebeliğimde son kontrolümde bile dönmemişti. doktorum doğum anında o sancıyla dönebilir de dönmeyedebilir de demişti. dönmüş ki normal doğurdum. :)

SEPTEMBER LOVE canim cok gecms olsun korkma gecti gitti cok sukur.. ben okuldaydm hissetmedm allahtan evde olsam cok kotu korkardm ceyhan depremi zamaninda cocukluktan kalma deprem fobim var evde tek bile kalamadm uzun yillar rabbim bununla biraksn insallah cok korkuyorm buyuk deprem lafi konusulunca falan

Erken mi daha?
Yazmışlar zaten ama ben de yazayım. Yağmur 30. haftadan sonra dönmüştü. Oğlan 24. haftadan beri baş aşağı duruyor. Özel hareketler var onları yapabilirsin.

yüzümüde konuyla alakalı emoji koydum
+10 kiloluk halimyani 70im.. ama doktorumda dahil şaşırıyor kiloma. nere gidio bu kilolar bilmiyorum. benim bebe tüm kiloyu alıp doğunca direk ilkokula fln başlarmış
-Piraye 4body1soul SEPTEMBER LOVE

Eklentiler

• 706DCB48-9696-49BA-AF83-08D2CF6566F4.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 86
Hiç belli olmuyor sende kilo aldığın ben 172 boy 68 olmuşum. 63le kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…