- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Muhtesemsinnnnyüzümüde konuyla alakalı emoji koydum
+10 kiloluk halimyani 70im.. ama doktorumda dahil şaşırıyor kiloma. nere gidio bu kilolar bilmiyorum. benim bebe tüm kiloyu alıp doğunca direk ilkokula fln başlarmış
-Piraye 4body1soul SEPTEMBER LOVE
Benim 6 ay bitiyor canım 7 değilCanım seninde belli değil hiç ne güzel, kim der 7 ay bitiyor diye
Topic güzel annelerle dolu :)
Benim 6 ay bitiyor canım 7 değilsizden gerideyim ama yinede 6 aylık bir göbek değil henüz sende çok almadın sanki dimi
Ben yüzümden bacaklarımdan da alıyorum ya hepsi göbeğe gitse keşke benim deAmann ha 6 ha 7 5. Aydan sonrası hep hamile göbeği :))
7 kg oldu benimde hepsi göbeğimde atarım bende foto bugün :))
Bizimkiler 41e kadar beklemez inşallahtamam içerisi rahat ama o kadar da değil
@Cemre Yaman evet canımCanim gecenlerdegokceyener e de yazmistim burda
Ilk bebekler gec doner
Ikinci ucuncu bebekler erken doner
Benim ilk gebeligimde sezeryan icin gun almaya gittim 36. Haftada bakmiski donmus gun vermemisti.
35 haftada donmemisti
Daha seninkinin donmesi icin cok erken.
Ha donmezsede secde pozisyonunda donuyor.
Kimse benim dunurum kadar guzel fit formunda olamaz
Ayyy şımardımm bakKimse benim dunurum kadar guzel fit formunda olamaz
Aynen kuZummbende hissettim işyerinde ama baktım hiçkimse ses çıkarmıyor bana öyle geliyor herhalde dedim, yalnız sağa sola sallanma değildi resmen aşağıdan yukarıya hoplattı sandalyeyi
Sağol kuZummSEPTEMBER LOVE canim cok gecms olsun korkma gecti gitti cok sukur.. ben okuldaydm hissetmedm allahtan evde olsam cok kotu korkardm ceyhan depremi zamaninda cocukluktan kalma deprem fobim var evde tek bile kalamadm uzun yillar rabbim bununla biraksn insallah cok korkuyorm buyuk deprem lafi konusulunca falan
Benim bebişin de popo aşağıdaydı en son 1 hafta önce gittim. 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde dönmüş olur mu bakalım. Kızım da geç dönmüştü 30dan sonra gibi tahmin ediyorum tam haftasını hatırlayamıyorumArkadaşlar bir şey soracağım size.
Dün doktor ekranı görür görmez poposu aşağıda dedi.
Sanırım henüz dönmediğini kastetti.
İkinci doğumu olanlar bilir ne zaman döner bebek?
Erken mi daha?
Ne aldin foto atSağol kuZumm
Bende evden çıktım hem hava aldım
Bende hm ye gittim 3 parça aldım dayanamadım
Alırsın. Ama takipte ol.Ucretsiz izin degil canim dogum oncesi izni oluyo ya o donemi sordum
Sana da masallah cok tatli gobegin. Sadece gobekli hamilelere cok ozeniyorum.Maşallah sana , bebişle ne güzel poz
Daha dur bakalım son iki ay kalçam bi açılsın kocaman olsun kalmaz bu iş tek göbekleSana da masallah cok tatli gobegin. Sadece gobekli hamilelere cok ozeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?