2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 6 ay bitiyor canım 7 değil sizden gerideyim ama yinede 6 aylık bir göbek değil henüz sende çok almadın sanki dimi

Amann ha 6 ha 7 5. Aydan sonrası hep hamile göbeği :))
7 kg oldu benimde hepsi göbeğimde atarım bende foto bugün :))

Bizimkiler 41e kadar beklemez inşallah tamam içerisi rahat ama o kadar da değil

Hayırlısı canım ya insallah sag salim gelsinler ama 40 tan sonra insanın aklı cıkar ne oldu ne olacak diye :)

@Cemre Yaman evet canım 4body1soul bana da soylemisti doktorum 3-4 hafta once ters donmezse sezeryan vs demis canımı sıkmıstı ama ilk gebelik yani dönerler insallah sona dogru :)
baska bir dr su an donmesini beklemiyoruz zaten doner 36-37ye kadar hatta dogum sancısı ile bile dönen oluyor demisti.
secde pozisyonu yerleri silmek falan iyi gelirmis dedigi gibi, artık nasip :)

Sağol kuZumm
Bende evden çıktım hem hava aldım
Bende hm ye gittim 3 parça aldım dayanamadım

Arkadaşlar bir şey soracağım size.
Dün doktor ekranı görür görmez poposu aşağıda dedi.
Sanırım henüz dönmediğini kastetti.
İkinci doğumu olanlar bilir ne zaman döner bebek?
Erken mi daha?
Benim bebişin de popo aşağıdaydı en son 1 hafta önce gittim. 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde dönmüş olur mu bakalım. Kızım da geç dönmüştü 30dan sonra gibi tahmin ediyorum tam haftasını hatırlayamıyorum

Sana da masallah cok tatli gobegin. Sadece gobekli hamilelere cok ozeniyorum.
Daha dur bakalım son iki ay kalçam bi açılsın kocaman olsun kalmaz bu iş tek göbekle anlaşma yapmak istiyorum nasılsa normal doğurmayacağım kalçamın genişlemesine gerek yok diye ama kime diyeceğim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…