Oo hic bi sey olmaz bak konusalim dogumdan sonra. Incecik bitirirsin.Daha dur bakalım son iki ay kalçam bi açılsın kocaman olsun kalmaz bu iş tek göbekleanlaşma yapmak istiyorum nasılsa normal doğurmayacağım kalçamın genişlemesine gerek yok diye ama kime diyeceğim ki
AminnOo hic bi sey olmaz bak konusalim dogumdan sonra. Incecik bitirirsin.
Eğer her yerinden kilo alıyorsan çok belli olmuyor kilo aldığın. Ben de öyleyim çünkü. Her yerim eşit oranda piştiği için kilolu olduğumu ya da kilo aldığımı kimse fark etmiyor.yüzümüde konuyla alakalı emoji koydum
+10 kiloluk halimyani 70im.. ama doktorumda dahil şaşırıyor kiloma. nere gidio bu kilolar bilmiyorum. benim bebe tüm kiloyu alıp doğunca direk ilkokula fln başlarmış
-Piraye 4body1soul SEPTEMBER LOVE
Ayy neler aldin foto att ben dun hicbsy bulamadm ya cok uzgun sekilde geri dondum eveSağol kuZumm
Bende evden çıktım hem hava aldım
Bende hm ye gittim 3 parça aldım dayanamadım
Ne güzelsiniz öyle maşalllahyüzümüde konuyla alakalı emoji koydum
+10 kiloluk halimyani 70im.. ama doktorumda dahil şaşırıyor kiloma. nere gidio bu kilolar bilmiyorum. benim bebe tüm kiloyu alıp doğunca direk ilkokula fln başlarmış
-Piraye 4body1soul SEPTEMBER LOVE
Benımde gecen hafta ağrim oldu gunde 1 oluyodum dun 2 ye cıkardi ne zamandir kullanıyosun ve ne ıcın canımBen kullanıyorum günde iki 30luk
Gule gule giysin prenses
Bak mickey leri hiç es geçmiyorsun güle güle giysin kuzu
79 tl 39 tl düşmüş hemen alayım dedim gezmelere giderken giyeriz :)Gule gule giysin prensescok guzeller kot olana bayildimm
Mickey diye almadım kuZumBak mickey leri hiç es geçmiyorsun güle güle giysin kuzu
Ben almadım kullanmadım böyle bir şey hiç. Kısa süre kullanılır gibime geliyor. Bunu alacağına hafif oturabilir gibi olan ana kucağı daha iyi olabilir.KIZLAR BU KULLANIŞLIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?