2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle benim aramda 1 gün var canım benim. Bende o zaman senle beraber başlarım harekete. Şu an poposunun üstünde oturuyor vallahi. İnşallah 32-33 gibi yavaş yavaş döner.

Evet pozisyonu öğrendim dönmezse yapacağım. Bende erken daha diye düşünüyorum aslında ama deneyimsizim tam olması gerekeni de bilmediğim için tereddüt ettim.

Evet pozisyonu öğrendim dönmezse yapacağım. Bende erken daha diye düşünüyorum aslında ama deneyimsizim tam olması gerekeni de bilmediğim için tereddüt ettim.
Bana saglik ocaindaki ebemiz soylemisti secde pozisyonunu.Cok bilgili bi bayandi.
Kendi karnima hareket uygulayarak dondurmeye calisti bebegi biraz dondugunu hissettim ama tam degildi.Eve gittim tek bir kere secde pozisyonunda 3-5 dk durdum karnimdainailmaz bir hareketlenme olmustu.
Bi kac gun sonra gun almaya gittim doktor dogum pozisyonunda sezeryana gerek yok dedi.
Ins seninde gonlune gore olur dogumun
Ama normal dogum bi mucize.Her anini hissediyorsun bebeginin bedeninde

Yaa bende çok istiyorum normal doğurmak ama Allah ın dediği olur bakalım o bizim için hangisini hayırlı kılmışsa o olsun.

Yok almadim canm ben onlardan

İki soru soracağım yine :)

1.doğum çantasında düzenleyici olarak bir şey aldınız mı? Daha düzenli olur ayrı ayrı paket halinde olursa diye düşünüyorum. Ben doğumdaykende kimse bir şey aramal zorunda kalmaz diye. Sadece nereden nasıl bir şey alayım bilemedim.

2. Dolabı aldığıma göre çamaşırları yıkayabilirim. Bebek deterjanı olarak ne alayım?

Teşekkürler şimdiden

İki gün sonra arkandayım yeni fotoyla :)
30u gördüren Rabbim e şükürler olsun.
Maşallah kilon da iyi canım benim.
Bebişe de maşallah
İnanamuyorum bende bugünlere geldiğime allah 36. Haftamızı da göstersin inşallah sağlıkla huzurla

Benımde gecen hafta ağrim oldu gunde 1 oluyodum dun 2 ye cıkardi ne zamandir kullanıyosun ve ne ıcın canım
24. Haftanın sonunda lekelenme şikayetiyle hastaneye gittim nst de çıkmayan doktorun elle kontrolünde fark ettiği kasılmalar varmış ayrıca rahim ağzında kısalma var 14mm su anda. Kasılma olmaması için verildi.

Duzenleyici almamistim ben.
Sadece hemsireye verilecek bebegin kiyafetlerini altin fileleri varya onlarin buyukleri vardi bende ona koyup cantanin en ustune koymustum

bende organze tül keseler var, bebeğin kıyafetlerini ona keseleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…