YA BİDE BUNLARDA SALLAMAYA ALIŞIR DİYEDE KORKUM VARBen almadım kullanmadım böyle bir şey hiç. Kısa süre kullanılır gibime geliyor. Bunu alacağına hafif oturabilir gibi olan ana kucağı daha iyi olabilir.
Gene mickey
Canım benim ilk dönemlerde baş aşağı idi en son kontrolde makat geliş dendi banada. internette secde hareketi bebeğin dönmesinde yardımcı diye okudum.9 ocakta 32 hafta raporu için gidicem eğer hala makat geliş ise başlıycam hareketlere.
Canim gecenlerde @gokceyener e de yazmistim burda
Ilk bebekler gec doner
Ikinci ucuncu bebekler erken doner
Benim ilk gebeligimde sezeryan icin gun almaya gittim 36. Haftada bakmiski donmus gun vermemisti.
35 haftada donmemisti
Daha seninkinin donmesi icin cok erken.
Ha donmezsede secde pozisyonunda donuyor.
Kızz deme böyle bununla beraber 3 tane Mickey kıyafeti olduGene mickey
30 a giriş fotosu
Bana saglik ocaindaki ebemiz soylemisti secde pozisyonunu.Cok bilgili bi bayandi.Evet pozisyonu öğrendim dönmezse yapacağım. Bende erken daha diye düşünüyorum aslında ama deneyimsizim tam olması gerekeni de bilmediğim için tereddüt ettim.
28+3 göbeği
Bana saglik ocaindaki ebemiz soylemisti secde pozisyonunu.Cok bilgili bi bayandi.
Kendi karnima hareket uygulayarak dondurmeye calisti bebegi biraz dondugunu hissettim ama tam degildi.Eve gittim tek bir kere secde pozisyonunda 3-5 dk durdum karnimdainailmaz bir hareketlenme olmustu.
Bi kac gun sonra gun almaya gittim doktor dogum pozisyonunda sezeryana gerek yok dedi.
Ins seninde gonlune gore olur dogumun
Ama normal dogum bi mucize.Her anini hissediyorsun bebeginin bedeninde
Yok almadim canm ben onlardan79 tl 39 tl düşmüş hemen alayım dedim gezmelere giderken giyeriz :)
Çok şey vardı ama aşırı almak istemedim
Bide indirime girmeyen ürünler gerçekten çok güzeldi
Sen dün aldığımız şampuan deterjan almadın dimi
İnanamuyorum bende bugünlere geldiğime allah 36. Haftamızı da göstersin inşallah sağlıkla huzurlaİki gün sonra arkandayım yeni fotoyla :)
30u gördüren Rabbim e şükürler olsun.
Maşallah kilon da iyi canım benim.
Bebişe de maşallah
İki soru soracağım yine :)
1.doğum çantasında düzenleyici olarak bir şey aldınız mı? Daha düzenli olur ayrı ayrı paket halinde olursa diye düşünüyorum. Ben doğumdaykende kimse bir şey aramal zorunda kalmaz diye. Sadece nereden nasıl bir şey alayım bilemedim.
2. Dolabı aldığıma göre çamaşırları yıkayabilirim. Bebek deterjanı olarak ne alayım?
Ben bütün yolculuklarımda ayakkabı ve çantaların koruyucusu olan kumaş çantaları kullanırdım. Şimdi de bebeğe biraz özendik annem beyaz kapitone kumaştan kese türünde çanta dikti. Ona koyacağım
24. Haftanın sonunda lekelenme şikayetiyle hastaneye gittim nst de çıkmayan doktorun elle kontrolünde fark ettiği kasılmalar varmış ayrıca rahim ağzında kısalma var 14mm su anda. Kasılma olmaması için verildi.Benımde gecen hafta ağrim oldu gunde 1 oluyodum dun 2 ye cıkardi ne zamandir kullanıyosun ve ne ıcın canım
Carefour da sen görürsen haber ver kuZum bana daYok almadim canm ben onlardan
Hımmmm benimde hareketleri cok aşağida hossedıyorum24. Haftanın sonunda lekelenme şikayetiyle hastaneye gittim nst de çıkmayan doktorun elle kontrolünde fark ettiği kasılmalar varmış ayrıca rahim ağzında kısalma var 14mm su anda. Kasılma olmaması için verildi.
Duzenleyici almamistim ben.İki soru soracağım yine :)
1.doğum çantasında düzenleyici olarak bir şey aldınız mı? Daha düzenli olur ayrı ayrı paket halinde olursa diye düşünüyorum. Ben doğumdaykende kimse bir şey aramal zorunda kalmaz diye. Sadece nereden nasıl bir şey alayım bilemedim.
2. Dolabı aldığıma göre çamaşırları yıkayabilirim. Bebek deterjanı olarak ne alayım?
Teşekkürler şimdiden
bende organze tül keseler var, bebeğin kıyafetlerini ona keseleyeceğimİki soru soracağım yine :)
Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?