2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm
Doğum çantası düzenlerken
Kese kullanacağım ki bi şey lazım takım alında içinde alınabilsin
Deterjan da dün akşam buradaki arkadaşlarla beraber indirimden aldık trendyolda
İndirim hala devam ediyor

Eklentiler

• 96C3FC77-32FC-43C2-866F-E93B781FB113.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar su hastanede doğum zamanı ne zaman hangi kıyafetler lazım olacak bir açıklar mısınız.
Sezeryan olunca zaten üzerimizdeki kıyafetle doğumhaneye gireriz orada ameliyat kıyafeti giyecegiz. Hemşirelee bebeklerin kıyafetini mi vereceğiz tam takım hastane çıkışı mi yoksa bez iç zıbın dış tulum çorap bere eldiven yeter mi he bir de battaniye.
Ayrı ayrı paket mi yapayım iki çocuk için.
Ameliyat önlüğü ile mi çıkartıyorlar bizi odaya.
Çok saçma gibi ama bilemedim erken doğum riski var diye erken hazır edelim çantaları diyoruz. Erken doğar ise bebeklere kıyafet istemezler herhalde.

GEÇEN GÜN GEBE OKULUNDA DOĞUM DA İLK BEBEĞİN EN GÜZEL KIYAFETLERİNİ VERMEYİN YENİÇIKTIĞINDA KAN SIVI KREMSİ ŞEY OLDUĞU İÇİN KİRLENİOMUŞ ODAYA ÇIKINCA GÜZELLERİNİ GİYDİRİN DEMİŞLERDİ.

ne kadar uzun sürdü böyle, öncekiler dede sürmştü bu aylarına kadar harap oldun valla
Oncekilerde hic bulanti ne bilmedim ki
Bu sipa dogsun odaya gecer gecmez emzirmeden ilk is omzuma yaki yapistirmak ikinci olarakta iyi bi dayak atmak olacak
9 ayin hirsini aldiktan sonra rahatlarsam sutumde iyi gelir

Bebekler icin bence ayri ayri yap evet tam takim veriyorsun battaniyesinide veriyorsun.Ama bi citcitli bi alt ust sapka eldiven battaniye ver istersen odada kendinde giydirirsin.
Annede hastanenin onluguyle geciyor odaya.Kendini iyi hissettiginde degistiriyor ustunu.
Normal dogumda da onluk giyiyorsun.Odaya gecince hemsire biz gelmeden emzirme diyor.O gelene kadar ben banyoya girip hafif temizlenip el yuz falan ustumu giymistim.

Evet katiliyorum heryere dokunduklari eldivenle askimin meyvesinin ustunu giydiriyorlar.Odaya gecince ben ustumu giyerken annemde bebegin ustunu degistirmisti.Birde onlarin temizligini begenmediginden kendi tekrar bi silmisti oglumu muslin bezle

Mantıklı öyle ayarlama yapmaya çalışayım.
Tamam Yoda dediğin gibi yapayım hem yukarı çıktığında tekrar temizlemek mantıklı geldi bana da ona göre bez almak lazım. Tişikkirler bulantın hemencecik geçsin bir daha hiç olmasin inşallah

Sırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor sanki
Sağa da yatmıyorum
Sadece sol tarafıma
Hayırlısıyla geçsin bu haftalar her hafta sanki daha zor geçiyor

Doğumdan önce evi komple bir döküp temizlik yapmak istiyorum
Tabi yardım alacağım Yapamadığım işler için cam kapı mutfak komple elden geçmeli
Koltuklarım yıkanacak halılar yıkanacak
Ne zaman başlasam bu işlere Doğuma yakın olsun istiyorum o zamanda çok mu zor olur

Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az

Gözün aydın Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…