2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uzaması iyi bir şey doğum sırasında açılmalı esas

betsy_pc penti siparişleri geldi çok beğendim hiç
Emzirme sütyenine gerek Yok Bunlar iş görür

Beğendiğine sevindim peranın takımları da çok güzeller
Biz de yıkıyoruz kıyafetlerini baya birşey varmış. Çokaz eksik varmış kalanını babası alır artık.

Bugün en yakın arkadaşlarımdan biri acil sezeryana alınıyor. 32. Haftada. Aklım onda inşallah iyi gider herşeyi

Her şey yolunda gitsin inşallah

Sebep neymis canim

Onlarida giyipte foto atarmisin canim bende alicamda :))ustunde nasil duruyo bakayim
Göbeemi eritince canım onu da atarım
Sebep neymis canim

Plasenta previa ya bağlı kanama. Bebek 2 kg civarı allahtan. O yüzden içim rahat kısmen ama insan gidip yanında olamayınca aklı kalıyor. Eşim gidecek öğleden sonra artık o yanlarında olur

Kişisel tercihler işte canım bende mümkün ise kullanmayacağım ama işe dönmek zorunda olduğum için eşim baş edemezse çok zorlanır ise ancak yoksa evet meme reddi olayınıda biliyorum biberon vermek zorundayiz zaten buna bile canım sıkılıyor.
İnşallah güzel güzel emer hepsi.
Geçmiş olsun canım iyi haberler bunlar ölçüm yaparken biraz fazla bastirilir ise daha uzun çıkabiliyormus birkaç mm nnin lafı olmaz kisalmasin aman öyle kalsın benim ki 14 mm diken üstünde yaşıyorum.
Evet canım kanamadan olmuş inşallah sen güzel haberlerle gelirsin
İnşallah kötüye değil hep iyiye gider güzel düşünelim, inşallah güzel haberler alalım hepimiz.
4body1soul
Artık bir süre kıyafet almak istemiyorum
Hele kendime pijama 3/4 sene almam herhalde :)))
2 ayda 6 pijama almışım kendime
Oyyy çok güzel hepsi güle güle giyin analı kızlı. Ama artık birlikte alırsınız onun da tadı başka olur

Bende artık kıyafet almayacağım yeter aynen dediğin gibi eksik bir eşya hissedersek babası alır gelir
İşte biberon emZik kapı süsü
Lohusa seti gibi şeyler kaldı onları alacağım
Kolay gelsin yıkayın kuZum hava da fena değil kurur güzelce
Neden acil sezeryan kanama filan mı oldu
İnşallah sağlıkla çıkarlar hem kendi hem bebeği
Haber alırsan banada yazsana üzüldüm aklım da kalır

Eminim aranızdan birileri şimdiye kadar bu kolyelerden kullanmıştır. Eminim mart bebeklerimiz doğup büyürken diş çıkarma döneminde almayı düşüneceksiniz. Ama FDA uyarıyor, bu kolyelerin boğulma ve ölüme yol açtığı raporlanmış. Ayrıca bilinmeyen madde salınımları da olabilirmiş. Kızımda kullanmadım, oğlumda da kullanmayacağım. Böyle bir haber gördüm paylaşayım istedim.

http://www.aappublications.org/news...ftOnb3XxOlFVlB4q0qx-BQ6K4XQo1ZndcCTBujR1zD91g

Eklentiler

• mat-karisik-renk-kehribar-bebek-kolyesi-187c.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
Guzel gunlerde giyin ins
Kalpli olanla senin pembe pijamaya bayildim
O pembe pijamaya mağaza da 90 tl demişlerdi
PaZardan 50 tl aldım
Hastane çantasına koyayım diye düşündüm
Bide önü v yaka atletler aldım kendime
Onlar emzirmede çok kolaylık sağlar bana
Böylelikle kıyafet alışverişi bitti
Şükrüler Olsun

Kızlar doktordan geliyorum içerde pıhtılaşma ve kasılmalarım devam ediyor progestan başlıcam yatmaya devam edeceğini inşallah erken gelmez daha çok küçük
Progestan işe yarar canım. Dikkatte ettikten sonra gelmez inşallah.

Oy oy kolay gelsin. Sen olay mahalini terket bence . İnşaat pisliği evden çıkınca gerisi kolay olur canım. Sonucunu düşünüp mutlu olmak lazım

Kanaması durmuş almayacaklarmış şimdilik sevindim yaa :)

Benim siveno siparişlerim geldi :)) bir an önce kıyafetleri yıkayasım var ama dolap gelmeden başlamayayım diyorum. Dolapta haftaya gelirse siler, havalanmaya bırakırız. Sonrada yıkar, ütüler, yerleştiririz

Kızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
He bide göğüs pedi sizce gerekli mi bunlar alayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…