- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
uzaması iyi bir şey doğum sırasında açılmalı esasMerhaba herkese. Şimdi doktordan geliyorum kasılmalarım çok arttığı için vajinadan baktı geçen ay 36 olan rahim boyu 40 cıktı. Doktora sormayı unuttum . Simdi haftalar geçtikçe rahim boyu kısalmıyor mu artabiliyor mu .
Cok guzeller gule gule giyin ana kiz4body1soul
Artık bir süre kıyafet almak istemiyorum
Hele kendime pijama 3/4 sene almam herhalde :)))
2 ayda 6 pijama almışım kendime
Her şey yolunda gitsin inşallahBeğendiğine sevindim peranın takımları da çok güzeller
Biz de yıkıyoruz kıyafetlerini baya birşey varmış. Çokaz eksik varmış kalanını babası alır artık.
Bugün en yakın arkadaşlarımdan biri acil sezeryana alınıyor. 32. Haftada. Aklım onda inşallah iyi gider herşeyi
Guzel gunlerde giyin ins4body1soul
Onlarida giyipte foto atarmisin canim bende alicamda :))ustunde nasil duruyo bakayim
Sebep neymis canimBeğendiğine sevindim peranın takımları da çok güzeller
Biz de yıkıyoruz kıyafetlerini baya birşey varmış. Çokaz eksik varmış kalanını babası alır artık.
Bugün en yakın arkadaşlarımdan biri acil sezeryana alınıyor. 32. Haftada. Aklım onda inşallah iyi gider herşeyi
Göbeemi eritince canım onu da atarımOnlarida giyipte foto atarmisin canim bende alicamda :))ustunde nasil duruyo bakayim
Sebep neymis canim
Kişisel tercihler işte canım bende mümkün ise kullanmayacağım ama işe dönmek zorunda olduğum için eşim baş edemezse çok zorlanır ise ancak yoksa evet meme reddi olayınıda biliyorum biberon vermek zorundayiz zaten buna bile canım sıkılıyor.Canim emzik kullanip memeyi reddeden cok bebek var ilk aydan olmasa bile birkac ay sonra memeyi istemiyolar o cok daha yipratici bi surec ben ogluma hic emzik vermedim 2 yasina kadarda emzirdim cok sukur ama seninkiler ikiz olucak o yuzden senin vermen gerekebilir bence duruma gore davran baktin idare edebiliyosun bence hic verme
Geçmiş olsun canım iyi haberler bunlar ölçüm yaparken biraz fazla bastirilir ise daha uzun çıkabiliyormus birkaç mm nnin lafı olmaz kisalmasin aman öyle kalsın benim ki 14 mm diken üstünde yaşıyorum.Merhaba herkese. Şimdi doktordan geliyorum kasılmalarım çok arttığı için vajinadan baktı geçen ay 36 olan rahim boyu 40 cıktı. Doktora sormayı unuttum . Simdi haftalar geçtikçe rahim boyu kısalmıyor mu artabiliyor mu .
İnşallah kötüye değil hep iyiye gider güzel düşünelim, inşallah güzel haberler alalım hepimiz.Evet canım kanamadan olmuş inşallah sen güzel haberlerle gelirsin
Oyyy çok güzel hepsi güle güle giyin analı kızlı. Ama artık birlikte alırsınız onun da tadı başka olur4body1soul
Bende artık kıyafet almayacağım yeter aynen dediğin gibi eksik bir eşya hissedersek babası alır gelirBeğendiğine sevindim peranın takımları da çok güzeller
O pembe pijamaya mağaza da 90 tl demişlerdiGuzel gunlerde giyin ins
Kalpli olanla senin pembe pijamaya bayildim
Atarım kuZum sana özelden :))Onlarida giyipte foto atarmisin canim bende alicamda :))ustunde nasil duruyo bakayim
Progestan işe yarar canım. Dikkatte ettikten sonra gelmez inşallah.Kızlar doktordan geliyorum içerde pıhtılaşma ve kasılmalarım devam ediyorprogestan başlıcam yatmaya devam edeceğini inşallah erken gelmez daha çok küçük
Oy oy kolay gelsin. Sen olay mahalini terket bence .kızlareee
Güzel haberlerle gelirsin umarım canım.İnşallah güzel haberler duyarim ama niyeyse her an yeniden hastaneye yatiracak gibi de tirsiyorum
Bende artık kıyafet almayacağım yeter aynen dediğin gibi eksik bir eşya hissedersek babası alır gelir
İşte biberon emZik kapı süsü
Lohusa seti gibi şeyler kaldı onları alacağım
Kolay gelsin yıkayın kuZum hava da fena değil kurur güzelce
Neden acil sezeryan kanama filan mı oldu
İnşallah sağlıkla çıkarlar hem kendi hem bebeği
Haber alırsan banada yazsana üzüldüm aklım da kalır
Ayyy bende valla sevindim 2 hafta daha dayansaKanaması durmuş almayacaklarmış şimdilik sevindim yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?