- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Oy maşalllahkızlar herkese hayırlı akşamlar telefonum sıkıntılı maalesef giremiyorum kaç gündür .şimdi de bilgisayardan giriyorum.sizleri merak etttim.inşallah bebişler ve sizler iyisinizdir.perşembe 26+5 te gittim kontrole 960 gr olmuş normal sanırım iyi dedi ama.sağlıklı olsunlar da ...sizin kuzular da iyidir inşallah.merak ettim nasılsınız neler oldu:))
aynen kuzu 2 kişi 1 günde hallediyor. tüm evi inşaat yaptırdığımda bile bitmişti.Oda iyi valla
1 günde temizlenecek mi ev
Oh maşalllah iyi o zaman sana iş yükü kalmayacak iyiaynen kuzu 2 kişi 1 günde hallediyor. tüm evi inşaat yaptırdığımda bile bitmişti.
BenMagnetler için ne düşünüyorsunuz
Keçeden mi diğerleri
ben keçe kızları seviyorumMagnetler için ne düşünüyorsunuz
Keçeden mi diğerleri
Ben2.
ben keçe kızları seviyorum
1 ve 2Magnetler için ne düşünüyorsunuz
Keçeden mi diğerleri
Çok geçmiş olsun canım. Şuan olabilecek en iyi yerdesin bi aksilik olsa anında müdahale ederler. İnş sıkıntısız atlatırsınız şu süreci. Biraz daha dursun yavrular içerde. Dualarım seninle...Evet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
İlkinde basta kanamam vardi oyle yattim iki hafta hastanede sonra hep evde, 22. Hafta da rahimagziincelmesi baslayinca 40. Haftaya kadar hastanedeydim.Valla bende ayni.
Aksam olunca cok sukur bugun de bitti bi gun daha eksildi kavusmamiza diyorum
Senin onceki hamileliklerin nasildi
Benim en zoru buydu
amin canım benim sağlıkla kucagimiza alalım inşallah nasıllar şimdiden çok merak ediyorum .Rabbim hayırlı etsin inşallahOy maşalllah
Bebeklerimiz artık büyüyorlar
Sağlıkla gelsinler inşallah
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza ins birde bisy sorcam dr gebeliği son adet tarihine göremi yoksa adet başlangıcına göremi hesaplıyor yardımcı olursanız çok çok sewinirim hepinizi saygiyla öpüyorum varolun ins
Magnetler için ne düşünüyorsunuz
Keçeden mi diğerleri
Cok sevindim maasallah. Iyiyiz şükür.kızlar herkese hayırlı akşamlar telefonum sıkıntılı maalesef giremiyorum kaç gündür .şimdi de bilgisayardan giriyorum.sizleri merak etttim.inşallah bebişler ve sizler iyisinizdir.perşembe 26+5 te gittim kontrole 960 gr olmuş normal sanırım iyi dedi ama.sağlıklı olsunlar da ...sizin kuzular da iyidir inşallah.merak ettim nasılsınız neler oldu:))
Son adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyor.Arkadaslar hepinizden allah razi olsun ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza ins birde bisy sorcam dr gebeliği son adet tarihine göremi yoksa adet başlangıcına göremi hesaplıyor yardımcı olursanız çok çok sewinirim hepinizi saygiyla öpüyorum varolun ins
Evet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?