Hala pijaman yok muuuHimm bu sabahin köründe yalnızım sanırım. Sözde en uzun gece guzel indirim olmadı. Hala pijama alamadim
Bugun tam 30+0 olduk, 31. Haftaya merhaba dedik kizimla. Hala da bir isim bulamadim kizima. Pijama, lohusa takimi,hastane suslemesi ikrami, cocuklarin odalari, ivir zivir eksikler, o kadar cok sey var ki tamamlancak. Firsat bulamiyorum bir turlu, maddi acidan da zorlaniyoruz tabi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Sağol canım, inşallah bir sorun olmasında ben yattığım ile kalayım hastanede. Allah razı olsun hepinizden.Çok geçmiş olsun canım. Şuan olabilecek en iyi yerdesin bi aksilik olsa anında müdahale ederler. İnş sıkıntısız atlatırsınız şu süreci. Biraz daha dursun yavrular içerde. Dualarım seninle...
En uzun gece 20yi 21e baglayan gece değil miydiHimm bu sabahin köründe yalnızım sanırım. Sözde en uzun gece guzel indirim olmadı. Hala pijama alamadim
Sağol canım, inşallah dediğin gibi olur Rabbim yardım etsin sıkıntıda olan bütün gebelere ne zor valla. Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım evlatlarımızı.Canim cok gecmis olsun. Ne kadar kisalirsa kisalsin, eminim atlaticaksin bu sureci saglikla. Ikizlerin daha duracaklar annelerinin karninda, saglikla en guzel zamanda dunyaya gelecekler insaallah. Hastanede yatmak cok zor, Allah yardimcin olsun. Su gibi aksin zaman insaallah.
Her zaman söylüyorum. Çocuklular için hamilelik çok daha zor. Ben kendimi zor idare ediyorum valla. Allah yardımcın olsun canım. Ben inanıyorum bizi üzmeyecek bebeler zamanında gelecek hepsiEvet canim
2,5 de bir hafatdir yatmaya calisiyorum
Evden cikmadim daha da
Inceirse hastane demisti doktor. Iki de yavrum
Var birden baslayinca panikledim hayirla su hafatalar gecseydi. Ilk zmanlar kosturmadan nasil gecti anlamadim ama
Suan resmen gece 12 den sonra bi bayram
Ediyorum cocuk gibi bir gunu daha tamamladim
Diye
sagolasin canım .iyi olmanıza çok sevindim❤ Rabbim hepimize iyilik versinCok sevindim maasallah. Iyiyiz şükür.
Ne kadar kalacağın hakkında bir şey dedi mi doktorun? Ev daha rahat tabiki ama orda en azından en ufak sorunda hemen müdahele edilir canım. Azıcık daha sık dişini. Doğduklarında vurursun popolarına popolarınaİnşallah büyürler daha yoksa dayağı hakedecek duruma geldiler. Burada dinlenemiyorum ben iki saatte bir başıma hemşire geliyor tansiyon ateş diye, yemekler yenmiyor, eşim evde çok yardım ediyor burada hep tek başına.
İnşallah beklerler, Allah razı olsun. Dr beni korkutuyor ya yoksa iyiydim. Daha 26+4.
Sağol canım, artık yatacaz benim doktor bazen doğurana kadar böyle riskli hastalarını yatırıyor aylarca yatırdığı hasta var biliyorum. Sabrederiz biz de bu rahim ağzı sabrımi fark edecek mi onu bilemiyorum.
Sırayla değil demek ki ben daha yakınım ilk olmaya sonuçta bildiğin doğumhane de yatıyorum
Benim için kavga etmeyin ben şurada sessizce dogururum
Ya da edin azıcık eğlence olur hastane sıkıcı bugün doğuran yok bağırmiyor kimse
Bir açıklama da ben yapayım kadınin orgazmı erkek Bebek ihtimalini arttırır tersi ise kız bebek ihtimalini arttırır. Kayınvalideden bilgi. Üç oğlu var. İkisinin de sadece erkek çocuğu var birinde üç erkek diğerinde bir erkek daha. ilk düşüğüm erkekti. Biz istisna olduk tüp Bebek olunca bir kız bir erkek inşallah bizde de olacak.
Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah daha beklesinler yoksa olacakları düşünmek istemiyorum
Benide pijama alamayanlar listesine ekleyinHimm bu sabahin köründe yalnızım sanırım. Sözde en uzun gece guzel indirim olmadı. Hala pijama alamadim
Günlerimiz aynıBugun tam 30+0 olduk, 31. Haftaya merhaba dedik kizimla. Hala da bir isim bulamadim kizima. Pijama, lohusa takimi,hastane suslemesi ikrami, cocuklarin odalari, ivir zivir eksikler, o kadar cok sey var ki tamamlancak. Firsat bulamiyorum bir turlu, maddi acidan da zorlaniyoruz tabi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Hastane yatmak çok ama çok zor Allah yardımcın olsunGÜNAYDIN HERKESEbütün gece doğum sancısı dinledim basım gözüm hepsi ağrıyor uykusuz kaldım resmen evde öğlene kadar yatardim
Sağol canım, inşallah bir sorun olmasında ben yattığım ile kalayım hastanede. Allah razı olsun hepinizden.
En uzun gece 20yi 21e baglayan gece değil miydi
Hepimizin yerine yeterince pijama aldiSEPTEMBER LOVE onun stoktan alırız zorda kalırsak .
Ben lohusa takımı falan almayacağım, bildiğin esortman altı uzun kollu t-shirt benim işimi görür zaten ne ara dogurcam belli değilfotoğraf zaten isim olmaz halbuki fotoğrafçılık eğitimi aldım profesyonel makinam var bebeklerim büyüsün onları çekeceğim
Sağol canım, inşallah dediğin gibi olur Rabbim yardım etsin sıkıntıda olan bütün gebelere ne zor valla. Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım evlatlarımızı.
Günaydın canımmgünaydın arkadaşlar huzurlu haftasonlari ❤❤
NaberGünaydınnnnnn
İyiyiz şükür kuZum
Evet oyle saten bakiyorum ben de. Zaten normal lohusa pijamasi kizimdan var kirmizi kollari dantelli bi sey. Gecelik de aldim zaten. Bir saten alsam yetecekHala pijaman yok muuuŞaka bir yana en kolayı o heralde lohusa sepetinde saten görünümlü çok güzel önden düğmeli pijamalar vardı. Fiyatları diğerlerine göre daha pahalı gerçi ama çok şıklar. İlk gün için öyle birşey alıp diğer günlere normal pijamada alabilirsin :)
Ohh maşallah darısı başımıza haftalarımız su gibi aksın inşallah, bebeklerimizde sağlıklı olsun tabii
Günaydın buarada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?