- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Gerilmiyorsun sakin kalıyorsun, marangoz gelmezse de @dry75 i çağırıyorsun olayların başrolündeki iki kadın oluyorsunuz. Bende katılmak isterdim ama doğumdan sonra sokak izni çıkıncaki olaylara artık
Eeee akşamüstü gelmediyse oohhh beyinle gider gönlünüze göre alırsınızÇok sakinim gelmeyeceğini biliyorum çünkü
Dün akşam konusu oldu kayınpederim gelecek bile demedi
İnsan derki çocuklar gelmezse yarın gider alırsınız ben alacağım bile demedi
O adam işe yaramaz deyip sustu
Çok tuhaf biri kayınpederim konu biz olunca umru bile olmuyorEeee akşamüstü gelmediyse oohhh beyinle gider gönlünüze göre alırsınızkayınpederde itiraf ettiyse
İnşallah o Cumartesi bu Cumartesidirİyiyiz şükür kuZum
Bu gün büyük Cumartesi :)))
Marangoz ile imtihanım var
İster istemez geriliyorum eşime belli etmek istemiyorumİnşallah o Cumartesi bu Cumartesidir
Cok guzel olmusKapı süsümüz hazır
Sağ ol canımCok guzel olmus
Cocuk gibi bazen erkekler. Bos ver. Iki tane 40li paket almisiz biz 1 numara. Merhaba bebek diye paket vardi yaKızlar günaydın,kahvaltımı yaptım eşimi ise uğurladım uzandım öylece belki biraz uyur sonrada kalkar evi temizlerim.
Sizler 1 numara bezi ne kadar aldınız ben sadece 1 paket 60li almistim dün güya markete bebeğin bez ıslak mendili alalım diye gittik,neymiş internette 6 tl daha uçuşmuş paketi diye aldırmadı eşim. 630 tl para harcardı ve hepsi abur cubur gereksiz şeyler eve gelince ufak bir sınır krizi geçirdim bez diye çıktık boş boş para harcayıp geldik.deterjanlari aldım birtek bebek için unibaby sıvı sabun,şampuan ve yumuşatıcı aldım birde kulak çöpü sabunu
Bezide internetten söyleyeceğim ne kadar alayim 1 numara?
Tuh ya ikisi de biraz yuksek cikiyor. Kac saat aclik kac saat tokluk bunlarkızlar günaydın şeker ölçüm cihazıyla ilk ölçümü yaptım açlık 107 tokluk 151 çıktı açlık bu sefeer fazla oldu anlamadım
9 da ölçtüm açlık 90:30 kahvaltı yaptım 10:30 da tokluk ölçtüm. tokluğu 1 saat sonra ölç dediTuh ya ikisi de biraz yuksek cikiyor. Kac saat aclik kac saat tokluk bunlar
hangi marka aldınız bebek beziniCocuk gibi bazen erkekler. Bos ver. Iki tane 40li paket almisiz biz 1 numara. Merhaba bebek diye paket vardi ya
Şimdide bana 160li paket al diyor ama fazla gelecek o zamanda ben en iyisi 2 tane daha 40li alayim birde ıslak mendil alicam 12x90li olanlardanCocuk gibi bazen erkekler. Bos ver. Iki tane 40li paket almisiz biz 1 numara. Merhaba bebek diye paket vardi ya
Çok güzel kendimi yaptın canimKapı süsümüz hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?