2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gerilmiyorsun sakin kalıyorsun, marangoz gelmezse de @dry75 i çağırıyorsun olayların başrolündeki iki kadın oluyorsunuz. Bende katılmak isterdim ama doğumdan sonra sokak izni çıkıncaki olaylara artık
Çok sakinim gelmeyeceğini biliyorum çünkü
Dün akşam konusu oldu kayınpederim gelecek bile demedi
İnsan derki çocuklar gelmezse yarın gider alırsınız ben alacağım bile demedi
O adam işe yaramaz deyip sustu

Eeee akşamüstü gelmediyse oohhh beyinle gider gönlünüze göre alırsınız kayınpederde itiraf ettiyse

Sabahtan beri gereksiz yere mutsuzum sinirliyim. Ben 5bucukta kizim 7de uyandi. Her hastalikta oldugu gibi huy değiştirdi. Cok huysuz huzursuz. Cok sukur her gecen gun düzeliyor yine de tahammulum azaldi. Ev desen cok fena her yer dağınık. Dağıtan ben ve kızım. Esime yuz kez demen lazim toplamasi icin. Bi camasirlari asar baska yaptigi is yok. Yagmurla hem oynadik hem camasir katladik bir makine camasir attim. Kahvalti hazirladik beyefendi masaya tesrif etti. Bu ana kadar sinir küpüydum resmen. Neyse ben cayi cok azaltmistim. Cok acik iciyorum ictigimde de.

Simdi kizla babasi oynuyor iceride yattim yataga yanima çay aldim. Su an keyfim biraz geldi. Ödem var vücudumda bacaklarima basinca icine göçüyor o da canimi cok sıkıyor. Yeteri kadar protein alamiyorum herhalde tuzla cok ilgisi cok tuzu cok azalttim. Bu son haftalar su gibi aksin insallah hepimiz icin. Artik cok zorlaniyorum. Tasinma konusundaki belirsizlikler de cok canimizi sıkıyor.

Neyse su an mutlu mutlu uzandim yatiyorum kendi canimi sikmayayim. Hic bir sey yapmadan yatmayi ozledim.

Eeee akşamüstü gelmediyse oohhh beyinle gider gönlünüze göre alırsınız kayınpederde itiraf ettiyse
Çok tuhaf biri kayınpederim konu biz olunca umru bile olmuyor
Babam dün dediki dolap için sende kocanda sakin kayınpederine bir laf deyip Surat yapmayın gelmezse
Ben bir şekilde bulur dolapınıda alırım dedi
Bu Arada kayınpederimim durumu bize ve babama göre kat kat iyi

Kızlar günaydın,kahvaltımı yaptım eşimi ise uğurladım uzandım öylece belki biraz uyur sonrada kalkar evi temizlerim.
Sizler 1 numara bezi ne kadar aldınız ben sadece 1 paket 60li almistim dün güya markete bebeğin bez ıslak mendili alalım diye gittik,neymiş internette 6 tl daha uçuşmuş paketi diye aldırmadı eşim. 630 tl para harcardı ve hepsi abur cubur gereksiz şeyler eve gelince ufak bir sınır krizi geçirdim bez diye çıktık boş boş para harcayıp geldik.deterjanlari aldım birtek bebek için unibaby sıvı sabun,şampuan ve yumuşatıcı aldım birde kulak çöpü sabunu
Bezide internetten söyleyeceğim ne kadar alayim 1 numara?

kızlar günaydın şeker ölçüm cihazıyla ilk ölçümü yaptım açlık 107 tokluk 151 çıktı açlık bu sefeer fazla oldu anlamadım

Cocuk gibi bazen erkekler. Bos ver. Iki tane 40li paket almisiz biz 1 numara. Merhaba bebek diye paket vardi ya

Cocuk gibi bazen erkekler. Bos ver. Iki tane 40li paket almisiz biz 1 numara. Merhaba bebek diye paket vardi ya
Şimdide bana 160li paket al diyor ama fazla gelecek o zamanda ben en iyisi 2 tane daha 40li alayim birde ıslak mendil alicam 12x90li olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…