2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İster istemez geriliyorum eşime belli etmek istemiyorum
Biz ona güvendik harcamaları rahat rahat yaptık
Yoksa beşikle alır şimdiye kadar ödenir Başka şeylerden kısardık harcamaları
Eğer gelmezse adam yapmadıysa parasını versin size siz alın bari. Bir şeyi yapıyor tam yapsın. Kendi kafasına göre yapmasın. Eşin konuşsun olmazsa

Kendimi cok asiri yorgun ve bitkin hissediyorum. Ikinci hamilelik zormus cidden, yas ilerledikce de zorlasiyor sanirim. Artik bitmesini istiyorum hayirlisiyla. Su gibi aksin zaman, saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi.

Kendimi cok asiri yorgun ve bitkin hissediyorum. Ikinci hamilelik zormus cidden, yas ilerledikce de zorlasiyor sanirim. Artik bitmesini istiyorum hayirlisiyla. Su gibi aksin zaman, saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
Bide benimki 3.hamilelik bide bana sor
Iki gundurde bobregime vuruyor zaten o bobregim oglumda hasar aldi canim cok yaniyor

olaylarin kadini buaralar sakindi az bi olay gerekiyodu zaten ama bugun olmaz cınım hastanem gebe egitimi veriyo bugun 2 ye kdr doluyum SEPTEMBER LOVE adamlara haber sal bak kizimin kankasiyla annesi hazirda bekliyo de

Günaydınlarrrrr herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Dün akşam eşimin iş yerinin yılbaşı eğlencesi vardı. Gece 12.30 da evdeydik. güzel geçti ama anladım ki artık böyle etkinlikler beni çok yoruyor. Büyük ihtimal bu da son etkinliğimizdi.

Gebe eğitimi mi yoksa doğurma sonrası eğitim mi kuZum
Haber gönderim adama korksun bizden
Hepsi birarada canim once benim doktorum aciklama yapti simdi kadin dogum servisi hemsiresi konusuyo.. dogum kocu konusmya gececek ondan sonra sanrm.. bide ebe konsck sanrm

becidina canım geçmiş olsun. Hastane ortamı rahatsız edici ama en azından daha güvenli sizin için. Umarım bebişler biraz daha dayanırlar. Ne kadar dururlarsa o kadar iyi

Hepsi birarada canim once benim doktorum aciklama yapti simdi kadin dogum servisi hemsiresi konusuyo.. dogum kocu konusmya gececek ondan sonra sanrm.. bide ebe konsck sanrm
Ne kadar güzel bir eğitim canım. Bunu hastane mi söylüyor sen mi araştırıp öğrendin. Benim hastanem de varsa da bana kimse birşey söylemedi. Ben de sormadım bu zamana kadar. Ben de bir öğreneyim güzel olur

Hastanenin instagram hesabinda paylasmislardi ordan haberim oldu canm bide dun aradilar gebe egitimimiz var katilmak ister misiniz diye.. gercekten cok verimli bi egitim aylik bi defa yapiliyo bzm hastanede.. eger kendi hastanende yoksa devlet hastanelerinde de veriliyo bu egitimler.. istersen bi arayip sor

Ve kizlar doktoruma bikez dha hayran kaldim.. dun gece 11e kdr hastanedeymis 2normal 2 sezaryen 4dogum yaptirmis instadan fotk paylasmis dun.. gece 11de hastaneden ayrilms sabah tekrar muayeneye geliyo ve arada bu egitimi vermeye de vakit buluyo bikez daha dogru tercih dedm ve icim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…