İster istemez geriliyorum eşime belli etmek istemiyorum
Biz ona güvendik harcamaları rahat rahat yaptık
Yoksa beşikle alır şimdiye kadar ödenir Başka şeylerden kısardık harcamaları
Kendimi cok asiri yorgun ve bitkin hissediyorum. Ikinci hamilelik zormus cidden, yas ilerledikce de zorlasiyor sanirim. Artik bitmesini istiyorum hayirlisiyla. Su gibi aksin zaman, saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
Kendimi cok asiri yorgun ve bitkin hissediyorum. Ikinci hamilelik zormus cidden, yas ilerledikce de zorlasiyor sanirim. Artik bitmesini istiyorum hayirlisiyla. Su gibi aksin zaman, saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
Gerilmiyorsun sakin kalıyorsun, marangoz gelmezse de Ddry75
i çağırıyorsun olayların başrolündeki iki kadın oluyorsunuz. Bende katılmak isterdim ama doğumdan sonra sokak izni çıkıncaki olaylara artık
olaylarin kadini buaralar sakindi az bi olay gerekiyodu zaten ama bugun olmaz cınım hastanem gebe egitimi veriyo bugun 2 ye kdr doluyum SEPTEMBER LOVE
adamlara haber sal bak kizimin kankasiyla annesi hazirda bekliyo de
olaylarin kadini buaralar sakindi az bi olay gerekiyodu zaten ama bugun olmaz cınım hastanem gebe egitimi veriyo bugun 2 ye kdr doluyum SEPTEMBER LOVE
adamlara haber sal bak kizimin kankasiyla annesi hazirda bekliyo de
Günaydınlarrrrr herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Dün akşam eşimin iş yerinin yılbaşı eğlencesi vardı. Gece 12.30 da evdeydik. güzel geçti ama anladım ki artık böyle etkinlikler beni çok yoruyor. Büyük ihtimal bu da son etkinliğimizdi.
Hepsi birarada canim once benim doktorum aciklama yapti simdi kadin dogum servisi hemsiresi konusuyo.. dogum kocu konusmya gececek ondan sonra sanrm.. bide ebe konsck sanrm
becidina
canım geçmiş olsun. Hastane ortamı rahatsız edici ama en azından daha güvenli sizin için. Umarım bebişler biraz daha dayanırlar. Ne kadar dururlarsa o kadar iyi
Hepsi birarada canim once benim doktorum aciklama yapti simdi kadin dogum servisi hemsiresi konusuyo.. dogum kocu konusmya gececek ondan sonra sanrm.. bide ebe konsck sanrm
Ne kadar güzel bir eğitim canım. Bunu hastane mi söylüyor sen mi araştırıp öğrendin. Benim hastanem de varsa da bana kimse birşey söylemedi. Ben de sormadım bu zamana kadar. Ben de bir öğreneyim güzel olur
Ne kadar güzel bir eğitim canım. Bunu hastane mi söylüyor sen mi araştırıp öğrendin. Benim hastanem de varsa da bana kimse birşey söylemedi. Ben de sormadım bu zamana kadar. Ben de bir öğreneyim güzel olur
Hastanenin instagram hesabinda paylasmislardi ordan haberim oldu canm bide dun aradilar gebe egitimimiz var katilmak ister misiniz diye.. gercekten cok verimli bi egitim aylik bi defa yapiliyo bzm hastanede.. eger kendi hastanende yoksa devlet hastanelerinde de veriliyo bu egitimler.. istersen bi arayip sor
Ve kizlar doktoruma bikez dha hayran kaldim.. dun gece 11e kdr hastanedeymis 2normal 2 sezaryen 4dogum yaptirmis instadan fotk paylasmis dun.. gece 11de hastaneden ayrilms sabah tekrar muayeneye geliyo ve arada bu egitimi vermeye de vakit buluyo bikez daha dogru tercih dedm ve icim rahatladi