Yok canım ne kadar kalacağız belli değil bir şey demedi dr ona kalsa doğuma kadar buradayız. Aylarca hasta yatirdigini bilmiyorum riskli olunca. Yatacagiz artık disimizi sıkacağız. İnşallah daha uzun süre kalırlar içerde.Ne kadar kalacağın hakkında bir şey dedi mi doktorun? Ev daha rahat tabiki ama orda en azından en ufak sorunda hemen müdahele edilir canım. Azıcık daha sık dişini. Doğduklarında vurursun popolarına popolarına
Rabbim mekanlarını cennet eylesin annelerimizin kuzum bende annemi hastanede çok bekledim kapı önlerinde ondan sevmem hastaneleri. Bizde anne olacağız artık Allah'ın izniyle onlar bize birer hediye.Hastane yatmak çok ama çok zor Allah yardımcın olsun
Aylarca hastanede bi sandelya üstünde bekledim annemi
Güzel şeylerden bahsedelim
Ben inanıyorum ki sen sağlıkla alacaksın kucağına
Hee valla bütün herkese yetecek kadar pijama aldım :)
Neden o kadarı para bağladım pijamalara bende bilmıyorum
Sanki başka noksan yokmuş gibi :)))
Sağol canım, evet dr tetikte olmak lazım diyor, dogarlarsa premature olacakları için onlar için de hazırlık gerekir ha diyince yer olmaz diyor Hacettepe zaten çok kalabalık en iyisi yat dedi öyle yaptık. İnşallah daha dururlar 32 ye kadar en azından.becidina canım geçmiş olsun. Hastane ortamı rahatsız edici ama en azından daha güvenli sizin için. Umarım bebişler biraz daha dayanırlar. Ne kadar dururlarsa o kadar iyi
Benim hastanem para istiyor 110 tl verirsem 5 ocakta Bebek bakım eğitimine katılabileceğim :)Ne kadar güzel bir eğitim canım. Bunu hastane mi söylüyor sen mi araştırıp öğrendin. Benim hastanem de varsa da bana kimse birşey söylemedi. Ben de sormadım bu zamana kadar. Ben de bir öğreneyim güzel olur
Hep pijamaları sevmişimdirYok canım ne kadar kalacağız belli değil bir şey demedi dr ona kalsa doğuma kadar buradayız. Aylarca hasta yatirdigini bilmiyorum riskli olunca. Yatacagiz artık disimizi sıkacağız. İnşallah daha uzun süre kalırlar içerde.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin annelerimizin kuzum bende annemi hastanede çok bekledim kapı önlerinde ondan sevmem hastaneleri. Bizde anne olacağız artık Allah'ın izniyle onlar bize birer hediye.
Çok seviyorsun demek ki bende ne bulursam geçiririm pijama diye öyle takım hiç aramam, lazım olursa senden isteyececegiz zaten. Yatırım iki katı fiyatına satarsin işte.
Sağol canım, evet dr tetikte olmak lazım diyor, dogarlarsa premature olacakları için onlar için de hazırlık gerekir ha diyince yer olmaz diyor Hacettepe zaten çok kalabalık en iyisi yat dedi öyle yaptık. İnşallah daha dururlar 32 ye kadar en azından.
Artık pijama deme banaO paraya iki tane pijama alirsin :))
Sabahtan beri gereksiz yere mutsuzum sinirliyim. Ben 5bucukta kizim 7de uyandi. Her hastalikta oldugu gibi huy değiştirdi. Cok huysuz huzursuz. Cok sukur her gecen gun düzeliyor yine de tahammulum azaldi. Ev desen cok fena her yer dağınık. Dağıtan ben ve kızım. Esime yuz kez demen lazim toplamasi icin. Bi camasirlari asar baska yaptigi is yok. Yagmurla hem oynadik hem camasir katladik bir makine camasir attim. Kahvalti hazirladik beyefendi masaya tesrif etti. Bu ana kadar sinir küpüydum resmen. Neyse ben cayi cok azaltmistim. Cok acik iciyorum ictigimde de.
Simdi kizla babasi oynuyor iceride yattim yataga yanima çay aldim. Su an keyfim biraz geldi. Ödem var vücudumda bacaklarima basinca icine göçüyor o da canimi cok sıkıyor. Yeteri kadar protein alamiyorum herhalde tuzla cok ilgisi cok tuzu cok azalttim. Bu son haftalar su gibi aksin insallah hepimiz icin. Artik cok zorlaniyorum. Tasinma konusundaki belirsizlikler de cok canimizi sıkıyor.
Neyse su an mutlu mutlu uzandim yatiyorum kendi canimi sikmayayim. Hic bir sey yapmadan yatmayi ozledim.
Çok tuhaf biri kayınpederim konu biz olunca umru bile olmuyor
Babam dün dediki dolap için sende kocanda sakin kayınpederine bir laf deyip Surat yapmayın gelmezse
Ben bir şekilde bulur dolapınıda alırım dedi
Bu Arada kayınpederimim durumu bize ve babama göre kat kat iyi
Kızlar günaydın,kahvaltımı yaptım eşimi ise uğurladım uzandım öylece belki biraz uyur sonrada kalkar evi temizlerim.
Sizler 1 numara bezi ne kadar aldınız ben sadece 1 paket 60li almistim dün güya markete bebeğin bez ıslak mendili alalım diye gittik,neymiş internette 6 tl daha uçuşmuş paketi diye aldırmadı eşim. 630 tl para harcardı ve hepsi abur cubur gereksiz şeyler eve gelince ufak bir sınır krizi geçirdim bez diye çıktık boş boş para harcayıp geldik.deterjanlari aldım birtek bebek için unibaby sıvı sabun,şampuan ve yumuşatıcı aldım birde kulak çöpü sabunu
Bezide internetten söyleyeceğim ne kadar alayim 1 numara?
Bide benimki 3.hamilelikbide bana sor
Iki gundurde bobregime vuruyor zaten o bobregim oglumda hasar aldi canim cok yaniyor
Aynı ruh halindeyizkızlar herkese günaydın.
bu gün benim de enerjim düşük.
artık bir gün diğerini tutmuyor.
bu gün 29+0 oldum foto koyacaktım ama hiç halim yok.
yarın duruma göre bakarım.
bu arada benim dün gece bacaklarım çok ağrıdı.
sanırım çalıştığım için artık zorlanıyorum ağırlaşırken.
neyse ki az kaldı iznimin başlamasına.
6 olsun da eve gideyim diye bakıyorum.
bu gün midem de iyi değil.
ne dert yandım değil mi?
kızlar herkese günaydın.
bu gün benim de enerjim düşük.
artık bir gün diğerini tutmuyor.
bu gün 29+0 oldum foto koyacaktım ama hiç halim yok.
yarın duruma göre bakarım.
bu arada benim dün gece bacaklarım çok ağrıdı.
sanırım çalıştığım için artık zorlanıyorum ağırlaşırken.
neyse ki az kaldı iznimin başlamasına.
6 olsun da eve gideyim diye bakıyorum.
bu gün midem de iyi değil.
ne dert yandım değil mi?
Aynı ruh halindeyiz
Bu gün tadım Yok
Kendimi yalnız mutsuz hissediyorum
Peram kıpır kıpır ediyorda mutlu olmamı sağlıyor
O bacak ağrısı geceleri başlıyor Benimde
Hiç bir şey yapasım Yok
Evde tek başıma yatıyorum
Protein ağırlıklı besleniyorum bende mecbur ne yapalım bebeler iyi olsundaHuzur ufak kaçamak vakitlerde aslında :) bebek karın çevresi 1 hafta geri dediğinden beri dr eşimde benim tepemde( öğlen akşam et yedirme peşinde. Doğumdan sonra bir daha et görmek istemiyorum
Oğlan anaları alınmasın ama kız ailesi daha düşkün ve yardımcı oluyor. Erkek tarafı pek umursamıyor sanki
Biz de hoşgeldin paketi aldık 2 tane 40 lı . Çok küçük doğduğu vakit belki daha çok lazım olur ama miad iyi kg da doğarsa çok kullanılmazmış 1 no .
Ayyy böbreğin eksik kalsın lütfen. Yazık günah sana da bebe çıkana kadar seni ıskartaya çıkaracak
Valla evde 10 dk dolandım mı belim ağrıyor çalışanlar için çok daha zor allah kolaylık versin. İzin için 37 i bekleyecekmisin
Sleepyhangi marka aldınız bebek bezini
Zamaninda dogarsa 160 li cok kullanilmaz. Islak mendil ne kadar cok alirsan o kadar iyi. Hic fazla olmuyor. Indirime denk getirŞimdide bana 160li paket al diyor ama fazla gelecek o zamanda ben en iyisi 2 tane daha 40li alayim birde ıslak mendil alicam 12x90li olanlardan
30 hafta raporla rekor bendedir herhaldeyasal iznim 32.haftada başlıyor canım.
ocak 12 yapıyor sanırım ama 20sine kadar çalışayım diyorum.
yine de nasıl olacağıma bağlı tabi ki.
evet çalışırken çok zor gerçekten.
çarşamba günü kontrol için beklerken bir genç kadın sekreterden 2 aylık rapor istiyor.
daha yeni hamileymiş.
ben öleyim dedim.
Benim Bezler babamda onlara bakmam lazımZamaninda dogarsa 160 li cok kullanilmaz. Islak mendil ne kadar cok alirsan o kadar iyi. Hic fazla olmuyor. Indirime denk getir
Yenidogan cok minik sigmiyor popolari 80 tane fazla fazla yeter benceBenim Bezler babamda onlara bakmam lazım
Ne var ne Yok diye ona göre ihtiyaç olursa alaylım
Yeni doğan kaç adet olmalı acaba
Can bebe geldi bize de ilk onlarla deneyeceğiz bakalımYenidogan cok minik sigmiyor popolari 80 tane fazla fazla yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?