2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ne kadar kalacağız belli değil bir şey demedi dr ona kalsa doğuma kadar buradayız. Aylarca hasta yatirdigini bilmiyorum riskli olunca. Yatacagiz artık disimizi sıkacağız. İnşallah daha uzun süre kalırlar içerde.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin annelerimizin kuzum bende annemi hastanede çok bekledim kapı önlerinde ondan sevmem hastaneleri. Bizde anne olacağız artık Allah'ın izniyle onlar bize birer hediye.
Çok seviyorsun demek ki bende ne bulursam geçiririm pijama diye öyle takım hiç aramam, lazım olursa senden isteyececegiz zaten. Yatırım iki katı fiyatına satarsin işte.
becidina canım geçmiş olsun. Hastane ortamı rahatsız edici ama en azından daha güvenli sizin için. Umarım bebişler biraz daha dayanırlar. Ne kadar dururlarsa o kadar iyi
Sağol canım, evet dr tetikte olmak lazım diyor, dogarlarsa premature olacakları için onlar için de hazırlık gerekir ha diyince yer olmaz diyor Hacettepe zaten çok kalabalık en iyisi yat dedi öyle yaptık. İnşallah daha dururlar 32 ye kadar en azından.

Benim hastanem para istiyor 110 tl verirsem 5 ocakta Bebek bakım eğitimine katılabileceğim :)
D dry75

Hep pijamaları sevmişimdir
Her paZara gittiğimde ya da ne bileyim bir indirim gördüğümde hemen pijama alırım:))
Hayırlısıyla sağlıkla geçse günler de alsak kucağımıza

kızlar herkese günaydın.
bu gün benim de enerjim düşük.
artık bir gün diğerini tutmuyor.
bu gün 29+0 oldum foto koyacaktım ama hiç halim yok.
yarın duruma göre bakarım.
bu arada benim dün gece bacaklarım çok ağrıdı.
sanırım çalıştığım için artık zorlanıyorum ağırlaşırken.
neyse ki az kaldı iznimin başlamasına.
6 olsun da eve gideyim diye bakıyorum.
bu gün midem de iyi değil.
ne dert yandım değil mi?

Huzur ufak kaçamak vakitlerde aslında :) bebek karın çevresi 1 hafta geri dediğinden beri dr eşimde benim tepemde ( öğlen akşam et yedirme peşinde. Doğumdan sonra bir daha et görmek istemiyorum

Oğlan anaları alınmasın ama kız ailesi daha düşkün ve yardımcı oluyor. Erkek tarafı pek umursamıyor sanki

Biz de hoşgeldin paketi aldık 2 tane 40 lı . Çok küçük doğduğu vakit belki daha çok lazım olur ama miad iyi kg da doğarsa çok kullanılmazmış 1 no .

Bide benimki 3.hamilelik bide bana sor
Iki gundurde bobregime vuruyor zaten o bobregim oglumda hasar aldi canim cok yaniyor

Ayyy böbreğin eksik kalsın lütfen. Yazık günah sana da bebe çıkana kadar seni ıskartaya çıkaracak

Aynı ruh halindeyiz
Bu gün tadım Yok
Kendimi yalnız mutsuz hissediyorum
Peram kıpır kıpır ediyorda mutlu olmamı sağlıyor
O bacak ağrısı geceleri başlıyor Benimde
Hiç bir şey yapasım Yok
Evde tek başıma yatıyorum

Valla evde 10 dk dolandım mı belim ağrıyor çalışanlar için çok daha zor allah kolaylık versin. İzin için 37 i bekleyecekmisin

işe zor geldim.
muhtemelen arabada eşim benden bıkmıştır.
hiç işe gidesim yok deyip durdum.
gayet de suratsızım ayrıca.
bu gün demek ki bu ruh hali hakim herkes de.
hiç mecalim yok yoksa toparlanacağım da.
düşün siteye bile zor girdim daha bu saat oldu bir bebek markasının indirimlerine bile bakmadım.

Protein ağırlıklı besleniyorum bende mecbur ne yapalım bebeler iyi olsunda
Öğlende dışardan söyleyip yiyeceğim
Yemek bile hazırlamak istemiyorum

Valla evde 10 dk dolandım mı belim ağrıyor çalışanlar için çok daha zor allah kolaylık versin. İzin için 37 i bekleyecekmisin

yasal iznim 32.haftada başlıyor canım.
ocak 12 yapıyor sanırım ama 20sine kadar çalışayım diyorum.
yine de nasıl olacağıma bağlı tabi ki.
evet çalışırken çok zor gerçekten.
çarşamba günü kontrol için beklerken bir genç kadın sekreterden 2 aylık rapor istiyor.
daha yeni hamileymiş.
ben öleyim dedim.

30 hafta raporla rekor bendedir herhalde
32 haftama kadar heyet raporluyum
32 haftama girdiğim de İnşallah
Yasal iznim hakkımı kullanacağım doktorumla öyle konuştuk 7 ocakta başlıyor oda
Sonrası da Allah büyük bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…