2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son adet tarihi derken son adet olduğunuzun ilk günü. isterse 10 gün sürsün kanama fark etmez.

Bu arada önceki düşükleri bir şeye bağladılar mı? Pıhtılaşmayla ilgili bozukluk falan var mı?
Valla hic birseye baglanmadi henuz dr gitmedim pazartesiye randevu aldim her ihtimala karşı kan sulandırıcı kullanmalıyım bunun haricinde bisy denilmedi ozaman

Ben de bir araştırayım canım çok teşekkür ederim.

inşallah en az 32 olur canım. Ciğer geliştirici iğne yaptılar mı tekrar?

Benim hastanem para istiyor 110 tl verirsem 5 ocakta Bebek bakım eğitimine katılabileceğim :)
D dry75
Ooo senin hastane işi ticarete dökmüş. İlk defa parayla olduğunu duydum. Paralı olsa da bir kere gidilebilir sanki :))

inşallah en az 32 olur canım. Ciğer geliştirici iğne yaptılar mı tekrar?
İnşallah, iki hafta önce yapıldı ciğer geliştirici yeniden yapılmadı sanırım sık yapılması enfeksiyon a neden oluyormuş. Dr lar takip ediyor ben sormadım o yüzden zaten yapmisiz dedi doktor.

Kizlar en onemli bilgiyi paylasiyorum hani bu catlak kremlerini yaglari suruyoruz ya goguslere karina cok fazla masaj yapmadan surmek gerekiyomus cok uzun tutarsak masaj isini erken dogumu tetikliyomus ben ovalayip duruyodm iyice emsin diye ama tehlikeliymis SEPTEMBER LOVE tabi kuzum anlatrm ogrendiklerimi sana.. oyuncak bebege banyo yaptirdik

Egitimin sonunda dogum kocu meditasyon yaptirdi olumlamaya bebegimin tepkisini gormeniz lazimdi biranda icimde kipir kipir donmeye basladi.. bundan sonra anladm ki hicbisekilde olumsuz dusuncelere veya olaylara odaklanmamak gerek.. hep guzel dusunun ozellikle normal dogum isteyenler bebegi s3n normal dogumla geleceksin bunu birlikte basarcz gibi tembihlemeler kesinlikle cok etkiliymis

Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolümüz vardı 27+5 günlük miniğim 1150 gr olmuş. Herşey yolunda çok şükür. Civilde hastane çıkışı indirimdeydi aldım. Geçen sene oğlumdan kalanlar çok olduğu için pek kıyafet alış verişi yapmadım :) bu arada araba koltuğu da casualin 1200 ₺ den 899 a düşmüş çok iyiydi o markaya göre fiyatı. Sanırım yeni doğandan itibaren kullanılıyor. Sizlerde durumlar nasıl ? Tek eksik eldivenlerimiz kaldı yeni doğanlarda en çok kullanılan eldiven oluyor sanırım nedense çabuk kirleniyor gibi geliyor bana sanki

Bende pek giydirmiyorum eldiven.Cunku dokunarak hissederek beyni gelisiyomus bebeklerin.Uyurken kundak yaparken cikartirim.Emzirirken bi taraftan ellerini opup kokladigim oksadigim icin cikartirim uyaniksa aglamiyosa konusurum biraz o ara cikartirim.Nasilsa basindayim yuzunu cizme derdi yok diye

Gözün aydın canım. Casualin oto koltuğu 1.5 sene önce de o fiyattı. Benim kızım şuan oto koltuğu kullanmıyor. Kesin bebek gelince kullanır o zaman bize de 2. Şart olur

betsy_pc bitti mi çamaşırlar
Şimdide ütü Başlar :)
Dolapın içine bez filan serdiniz mi ?
Annem kapitoneden örtü dikti onları serdik. Ütü çok az kaldı. Odasına duvar sticker ı almıştık onu yapıştırdık. Bir de sepet beşiğin koruyucuları kaldı onlar yıkanacak. Dolaba öylesine koyduk eşyalarını onlar düzenlenecek. Off zormuş kızlar. 4 kişi evde bütün gün minnoş için uğraştı.

Kızlar nasılsınız? Çoğunuzun ağrıları başlamış. Demek ki 30 şu haftalardan sonra Dağhan da artıyor ağrı. Maşallah diyetim benim henüz bel sırt ya da bacak ağrım yok. Ödem de yok. Ama. İnşallah da olmaz. Bacak ağrısı çok fena oluyor. Hamile değilken bacak ağrım çok oluyor biliyorum. Ben seciyeye devam.. bugün bütün aile kahvaltıya gittik saat 10 da şimdi eve geldim.bira zgezdik dolaştık. Yarın da evi toplarım birazcık. Burda havalar bu hafta epey soğuyacakmış hatta kar bekleniyor. geronimo_s şimdi nasılsın biraz daha iyi misin bari? @Cemre Yaman canım akşam 6 ya kadar çalışmak zor iş Allah yardımcın olsun. 4body1soul kız sen napıyon nasılsın? Var mı kızçenin erken gelme belirtisi. Azaldı mı sancılar? becidina inşallah vaktinde gelsin bebeklerin. Benim arkadaşın 26. Haftada ikizlerini doğurdu gebelik zehirlenmesinden dolayı. Çok şükür şuan ikisi de iyiler ama küvezdeler hala. @Atom heart mother
sen nereledesin? İyi misin? M mel33 seni de görmedim be zamandır sen nasılsın?

Kolay gelsin canım.evet ilk bebeğin işi gücü zor oluyor. Biz de bebek çeyizi denir. Hatta sermeye tanıdıklarımız gelir hediyeyle. İlk bebekte olur ama. Bir de biz de ilk bebeğin her şeyini anneanne yapar. Acaba diğer yörelerde de böyle mi? Hatta oda ya da beşik araba ne alınacaksa annneanne alır. Ama şimdi karı-koca çalışıldığı için pek uygulanmıyor. Daha da Doğuma kadar uğraşırsın emin ol Doğum yaparsın yine de bitmez

Gözün aydın canım. Casualin oto koltuğu 1.5 sene önce de o fiyattı. Benim kızım şuan oto koltuğu kullanmıyor. Kesin bebek gelince kullanır o zaman bize de 2. Şart olur
Biraz pahalandı bebek ürünleri hele arabalar... bende 2. Geleceği için mecbur aldım ama farklı bi markanın aldım 404₺ idi indirimli aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…