2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük iş yükü bitti kuZum öyle düşün
Artık yavaş yavaş düzenlersin
Benimde gözümü korkuttun heee :))
Bende içine kapitoneden örtü düşündüm bakalım
Becerebilirsem yapacağim kendi başıma bi şeyler

Annem beşik, süsleme, nevresim yastık yorgan, çeyizlik denebilecek şeylerini yaptı. Kayınvalidemler gardrobunu aldı. Kuzenlerimden gelenler oldu, gerisini de biz tamamladık. Ama bitmiyor iş. Dolabın içine de küçük kutular almak lazım yoksa incik cincik ufacık şeyler yerleşmiyor. Askı almamışız askı almak lazım falan . Yerleştikçe çıkıyor eksikler

İnşallah beklerler zamanını. Napıyorsun sıkılıyor musun hastanede

Kız sen yeterki iste hepbirlikte yaparız buarada annem şu iç zıbın denilen şeylerden de aldırdı. Biz almamıştık. Kış bebeği body nin altına giydirilecek dedi. Birkaç body eksikmiş onları aldırdı. Ama senin body ler falan çoktu yoktur eksik

Ben askı aldım bolca :)))
Göndereyim mi sana
İçine kutu alacağım ikeadan ya da Koçtaş’dan artık eşim nereye götürürse

Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Diyor ki bak sakın üzülme kapakları kapansın yeter
Şimdilik idare edelim sonra iyisini alırız
Eşim dolaptan o kadar umutsuz
Adam kürüyor merak edip bakmıyorum bile
Ayyy hadi bakalım inşallah içine sinecek birşey yapmıştır

Biz kendi giyinme odamıza madame coco da almıştık kalın kumaştan pastel renklerde kutular. Eşimi göndereceğim bakalım birara varsa onlardan alsın. Çok şık duruyorlar

Sağol kuzum kayınvalidem yardım edecek bana da Ben iç zıbın almıştım beyaz değişik bir badi gibi bişey
Yetmezse gene alırım ama benim badiler çok fazla geliyor ZAten gözüme

Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
İnşallah seni şok edecek mükemmel bir şey çıkar ortaya da beklediğine değer

Evet askı şart. Bir de ben rafları bölmek için ikeadan raf bölücüler var onlardan almıştım daha düzenli olsun diye. Çorap toka eldiven ve diğer obur zıvır için küçük kutular almıştım. İle yarıyordu. Gözde karıştırmaya başlamadan önce şimdi her biri ayrı yerde

Biraz pahalandı bebek ürünleri hele arabalar... bende 2. Geleceği için mecbur aldım ama farklı bi markanın aldım 404₺ idi indirimli aldık.
Ben de acele etmek istemedim. Şuan arabada oto koltuğu yok. Oto koltuğunu gördüğünde arabaya yanaşmıyordu bile. Arka kapıların çocuk Kilidi var. Ama orda da durduğu yok tepeme çıkıp duruyor. İkinci olunca onu görüp oturmak isterse almayı düşünüyorum. Sen şimdi büyüğüne mi küçüğüne mi aldın?

Bizde görürüz inşallah bebeklerimizin karıştırıp dağıttığı o günleri

İnşallah, iki hafta önce yapıldı ciğer geliştirici yeniden yapılmadı sanırım sık yapılması enfeksiyon a neden oluyormuş. Dr lar takip ediyor ben sormadım o yüzden zaten yapmisiz dedi doktor.
Anladım canım. Doktorlar iyisini biliyordur.

Ya bende iyice yesin diye ovalıyordum. Hatta ovalarlen acaba sorun olur mu diye düşünüyordumbundan sonra daha kısa keserim. Bilgi verdiğin için sağol canım.

Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Beklediğine değer inşallah canım. Gerçi geldi ya buna da şükür bitince mutlaka foto bekliyoruz.

F Ftszynp iyiyim teşekkürler.
Birazdan hazırlanmaya başlayacağım. Fazla makyaj malzemem de yok hepsini kardeşime verdim tarihleri geçecek çok kullanmıyorum diye. Hobi dolabı gibi bir şeyim var içindekilerin hepsini döktük temizledik düzenledik kaldırdık kızımla. Bayılıyor oraya bir sürü incik boncuk şey. Ayrıca misafir yemek takımının olduğu dolabı boşalttım temizledim sildim geri yerleştirdim. Ama taşınacağız zaten üstün körü yaptım. 2 saat sürdü onlarla uğraşmak neyse şimdi halloldu.
Kapitone kumaştan örtüler çok hoş duruyor ama yapmaya ne vaktim var ne de dolabım var . Yağmur'un dolabında benim eşyalarımdan var ve 2 rafında da havlu var. Onları başka dolaba koyacağım artık başlangıçta dolapsız olur yavrum.

SEPTEMBER LOVE merakla bekliyoruz dolabı inşallah çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…