- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Büyük iş yükü bitti kuZum öyle düşünAnnem kapitoneden örtü dikti onları serdik. Ütü çok az kaldı. Odasına duvar sticker ı almıştık onu yapıştırdık. Bir de sepet beşiğin koruyucuları kaldı onlar yıkanacak. Dolaba öylesine koyduk eşyalarını onlar düzenlenecek. Off zormuş kızlar. 4 kişi evde bütün gün minnoş için uğraştı.
Var mı ses sedaEşimde artık bıkmış kuZumm
Bakalım artık akşam olsun göreceğiz ne olacağını
Kolay gelsin canım.evet ilk bebeğin işi gücü zor oluyor. Biz de bebek çeyizi denir. Hatta sermeye tanıdıklarımız gelir hediyeyle. İlk bebekte olur ama. Bir de biz de ilk bebeğin her şeyini anneanne yapar. Acaba diğer yörelerde de böyle mi? Hatta oda ya da beşik araba ne alınacaksa annneanne alır. Ama şimdi karı-koca çalışıldığı için pek uygulanmıyor. Daha da Doğuma kadar uğraşırsın emin ol Doğum yaparsın yine de bitmez
İnşallah beklerler zamanını. Napıyorsun sıkılıyor musun hastanedeYok canım ne kadar kalacağız belli değil bir şey demedi dr ona kalsa doğuma kadar buradayız. Aylarca hasta yatirdigini bilmiyorum riskli olunca. Yatacagiz artık disimizi sıkacağız. İnşallah daha uzun süre kalırlar içerde.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin annelerimizin kuzum bende annemi hastanede çok bekledim kapı önlerinde ondan sevmem hastaneleri. Bizde anne olacağız artık Allah'ın izniyle onlar bize birer hediye.
Çok seviyorsun demek ki bende ne bulursam geçiririm pijama diye öyle takım hiç aramam, lazım olursa senden isteyececegiz zaten. Yatırım iki katı fiyatına satarsin işte.
Sağol canım, evet dr tetikte olmak lazım diyor, dogarlarsa premature olacakları için onlar için de hazırlık gerekir ha diyince yer olmaz diyor Hacettepe zaten çok kalabalık en iyisi yat dedi öyle yaptık. İnşallah daha dururlar 32 ye kadar en azından.
Merak ettim geldi mi marangoz?
Çok merak ediyorum bitince at mutlaka. Belkide beğeneceksin
Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Diyor ki bak sakın üzülme kapakları kapansın yeter
Şimdilik idare edelim sonra iyisini alırız
Eşim dolaptan o kadar umutsuz
Adam kürüyor merak edip bakmıyorum bile
Kız sen yeterki iste hepbirlikte yaparızBüyük iş yükü bitti kuZum öyle düşün
Artık yavaş yavaş düzenlersin
Benimde gözümü korkuttun heee :))
Bende içine kapitoneden örtü düşündüm bakalım
Becerebilirsem yapacağim kendi başıma bi şeyler
Ben askı aldım bolca :)))Annem beşik, süsleme, nevresim yastık yorgan, çeyizlik denebilecek şeylerini yaptı. Kayınvalidemler gardrobunu aldı. Kuzenlerimden gelenler oldu, gerisini de biz tamamladık. Ama bitmiyor iş. Dolabın içine de küçük kutular almak lazım yoksa incik cincik ufacık şeyler yerleşmiyor. Askı almamışız askı almak lazım falan . Yerleştikçe çıkıyor eksikler
Ayyy hadi bakalım inşallah içine sinecek birşey yapmıştır
Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Beğenirim kuZum ya düz beyaz dolap yaniÇok merak ediyorum bitince at mutlaka. Belkide beğeneceksin
Kız sen yeterki iste hepbirlikte yaparızbuarada annem şu iç zıbın denilen şeylerden de aldırdı. Biz almamıştık. Kış bebeği body nin altına giydirilecek dedi. Birkaç body eksikmiş onları aldırdı. Ama senin body ler falan çoktu yoktur eksik
İnşallah seni şok edecek mükemmel bir şey çıkar ortaya da beklediğine değer
Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
İnşallah Canım yaa 2 aydır bekliyorumİnşallah seni şok edecek mükemmel bir şey çıkar ortaya da beklediğine değer
Evet askı şart. Bir de ben rafları bölmek için ikeadan raf bölücüler var onlardan almıştım daha düzenli olsun diye. Çorap toka eldiven ve diğer obur zıvır için küçük kutular almıştım. İle yarıyordu. Gözde karıştırmaya başlamadan önceAnnem beşik, süsleme, nevresim yastık yorgan, çeyizlik denebilecek şeylerini yaptı. Kayınvalidemler gardrobunu aldı. Kuzenlerimden gelenler oldu, gerisini de biz tamamladık. Ama bitmiyor iş. Dolabın içine de küçük kutular almak lazım yoksa incik cincik ufacık şeyler yerleşmiyor. Askı almamışız askı almak lazım falan . Yerleştikçe çıkıyor eksikler
Ben de acele etmek istemedim. Şuan arabada oto koltuğu yok. Oto koltuğunu gördüğünde arabaya yanaşmıyordu bile. Arka kapıların çocuk Kilidi var. Ama orda da durduğu yok tepeme çıkıp duruyor. İkinci olunca onu görüp oturmak isterse almayı düşünüyorum. Sen şimdi büyüğüne mi küçüğüne mi aldın?Biraz pahalandı bebek ürünleri hele arabalar... bende 2. Geleceği için mecbur aldım ama farklı bi markanın aldım 404₺ idi indirimli aldık.
Evet askı şart. Bir de ben rafları bölmek için ikeadan raf bölücüler var onlardan almıştım daha düzenli olsun diye. Çorap toka eldiven ve diğer obur zıvır için küçük kutular almıştım. İle yarıyordu. Gözde karıştırmaya başlamadan önceşimdi her biri ayrı yerde
Resim atarsın kuZum fikir olurBiz kendi giyinme odamıza madame coco da almıştık kalın kumaştan pastel renklerde kutular. Eşimi göndereceğim bakalım birara varsa onlardan alsın. Çok şık duruyorlar
Anladım canım. Doktorlar iyisini biliyordur.İnşallah, iki hafta önce yapıldı ciğer geliştirici yeniden yapılmadı sanırım sık yapılması enfeksiyon a neden oluyormuş. Dr lar takip ediyor ben sormadım o yüzden zaten yapmisiz dedi doktor.
Ya bende iyice yesin diye ovalıyordum. Hatta ovalarlen acaba sorun olur mu diye düşünüyordumKizlar en onemli bilgiyi paylasiyorum hani bu catlak kremlerini yaglari suruyoruz ya goguslere karina cok fazla masaj yapmadan surmek gerekiyomus cok uzun tutarsak masaj isini erken dogumu tetikliyomus ben ovalayip duruyodm iyice emsin diye ama tehlikeliymisSEPTEMBER LOVE tabi kuzum anlatrm ogrendiklerimi sana.. oyuncak bebege banyo yaptirdik
Beklediğine değer inşallah canım. Gerçi geldi ya buna da şükür
Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?