Ayy Allah korusun ya. Çok zor gerçekten ama bir şekilde alışması lazım koltuğa. Geçen bir haber okudum. Yeni doğan bebek arabayla eve ilk gidişlerinde (1 günlük yani) kaza geçiriyorlar. Bebek kucaktaymış. Uyluk kemiği kırılmış ameliyat falan olmuş. Neyse ki kurtulmuş. İlk günden itibaren kullanmak lazım. Benim inat kızım bile hiç laf etmeden oturuyorsa mutlaka alıştırırsın.Ben de acele etmek istemedim. Şuan arabada oto koltuğu yok. Oto koltuğunu gördüğünde arabaya yanaşmıyordu bile. Arka kapıların çocuk Kilidi var. Ama orda da durduğu yok tepeme çıkıp duruyor. İkinci olunca onu görüp oturmak isterse almayı düşünüyorum. Sen şimdi büyüğüne mi küçüğüne mi aldın?
Aynen geldi ya buna da ŞükürAnladım canım. Doktorlar iyisini biliyordur.
Ya bende iyice yesin diye ovalıyordum. Hatta ovalarlen acaba sorun olur mu diye düşünüyordumbundan sonra daha kısa keserim. Bilgi verdiğin için sağol canım.
Beklediğine değer inşallah canım. Gerçi geldi ya buna da şükürbitince mutlaka foto bekliyoruz.
Ben d silk günden beri kullanıyordum ama babası gidince o koltuğa değil o koltuğu gördüğünde arabanın yanına yaklaşmadı. Şuan beklemediğim kardeşi olduğunda eminim oturacak. Mümkün olduğunca közümle yalnız trafiğe çıkmıyorum zaten. En fazla 2 km gidip kardeşime bırakıyorum. Ona da mecburum maaalesefAyy Allah korusun ya. Çok zor gerçekten ama bir şekilde alışması lazım koltuğa. Geçen bir haber okudum. Yeni doğan bebek arabayla eve ilk gidişlerinde (1 günlük yani) kaza geçiriyorlar. Bebek kucaktaymış. Uyluk kemiği kırılmış ameliyat falan olmuş. Neyse ki kurtulmuş. İlk günden itibaren kullanmak lazım. Benim inat kızım bile hiç laf etmeden oturuyorsa mutlaka alıştırırsın.
F Ftszynp iyiyim teşekkürler.
Birazdan hazırlanmaya başlayacağım. Fazla makyaj malzemem de yok hepsini kardeşime verdim tarihleri geçecek çok kullanmıyorum diye. Hobi dolabı gibi bir şeyim var içindekilerin hepsini döktük temizledik düzenledik kaldırdık kızımla. Bayılıyor oraya bir sürü incik boncuk şey. Ayrıca misafir yemek takımının olduğu dolabı boşalttım temizledim sildim geri yerleştirdim. Ama taşınacağız zaten üstün körü yaptım. 2 saat sürdü onlarla uğraşmak neyse şimdi halloldu.
Kapitone kumaştan örtüler çok hoş duruyor ama yapmaya ne vaktim var ne de dolabım var. Yağmur'un dolabında benim eşyalarımdan var ve 2 rafında da havlu var. Onları başka dolaba koyacağım artık başlangıçta dolapsız olur yavrum.
Ben de taşınana kadar hiçbir değişiklik yapmayacağım taşındığım evin durumuna göre planlar yapacağım. Benim kızımda makyaja bayılıyor. Düzgün konuşamıyor ama ruju ojeyi rımeli çok iyi söylüyor. Ben temizlik bile yapmak istemiyorum zaten gideceğim diye. Bu arada kızım koltuğuma 1 şişe asist döktü neyle silersem sileyim kuruyunca geri çıkıyor lekesi. Yeni de yıkatmıştım koltuklarımıne yapsam bilemedim?
SEPTEMBER LOVE merakla bekliyoruz dolabı inşallah çok güzel olur
Ben büyük oğlum için aldım ama orada bakarken yeni doğandan itibaren kullanılan oto koltuklar var. Bende oğlum alışmaz sanıyordum çünkü bebek arabasına binmedi. Ama korktuğum gibi olmadı sevdi...Ben de acele etmek istemedim. Şuan arabada oto koltuğu yok. Oto koltuğunu gördüğünde arabaya yanaşmıyordu bile. Arka kapıların çocuk Kilidi var. Ama orda da durduğu yok tepeme çıkıp duruyor. İkinci olunca onu görüp oturmak isterse almayı düşünüyorum. Sen şimdi büyüğüne mi küçüğüne mi aldın?
Oh iyi iyi yerleştirmeye de başlarsın artıkBeğenirim kuZum ya düz beyaz dolap yani
Hiç yokken iyidir işte
Eşyalarının hepsi bir yerde olacak
Güzel temizler sileriz
Pek fırsat bulamıyorum canımNurbal27 cankuş neden hiç uğramıyorsun
Görümcen ne kadar kalacak canım? Doğuma kadar mı? Evet evde 1 kişi bile olsa çok yoruluyor insan.Pek fırsat bulamıyorum canım
Mersin’den eşimin ailesi geldi full hizmet ediyorum
Çok yoruluyorum
Belim ağrıyor falan
Neyse ki yarın gidiyorlar
Ama görümcem yanımda kalacak
Sen nasılsın kuzum
E daha ne olsun kuzum miss gibi dolapFazla beklenti olmasın lütfen
Kuplar yolda geliyor :)
E daha ne olsun kuzum miss gibi dolapguzel gunlerde kullanin insallah prensesle
Aynen kızlar fena olmadı içime sindi hiç yoktan iyidirGüle güle kullanınSEPTEMBER LOVE gayet şık, yıkarsın artık peranın cicilerini :)
Sol canım, evet biraz araştırdım bu haftalarda Doğan epey var ama üç ay bazen çok daha uzun kuvezde kalmislar. İnşallah dayanır kuzularim. Hepimiz zamaninda doguralim.Kızlar nasılsınız? Çoğunuzun ağrıları başlamış. Demek ki 30 şu haftalardan sonra Dağhan da artıyor ağrı. Maşallah diyetim benim henüz bel sırt ya da bacak ağrım yok. Ödem de yok. Ama. İnşallah da olmaz. Bacak ağrısı çok fena oluyor. Hamile değilken bacak ağrım çok oluyor biliyorum. Ben seciyeye devam.. bugün bütün aile kahvaltıya gittik saat 10 da şimdi eve geldim.bira zgezdik dolaştık. Yarın da evi toplarım birazcık. Burda havalar bu hafta epey soğuyacakmış hatta kar bekleniyor.geronimo_s şimdi nasılsın biraz daha iyi misin bari? @Cemre Yaman canım akşam 6 ya kadar çalışmak zor iş Allah yardımcın olsun. @4body1soul kız sen napıyon nasılsın? Var mı kızçenin erken gelme belirtisi. Azaldı mı sancılar? becidina inşallah vaktinde gelsin bebeklerin. Benim arkadaşın 26. Haftada ikizlerini doğurdu gebelik zehirlenmesinden dolayı. Çok şükür şuan ikisi de iyiler ama küvezdeler hala. @Atom heart mother
sen nereledesin? İyi misin? @mel33 seni de görmedim be zamandır sen nasılsın?
İnşallah canım, sıkılıyorum ama napalim el mahkum tv izliyorum uyuyorum sık sık tansiyon ateş ölçümü habire wc arada bağırıyorlar doğuran kadınlar onları dinliyorum öyle geçiyor vakit.İnşallah beklerler zamanını. Napıyorsun sıkılıyor musun hastanede
Biz de şok valla :))
Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Diyor ki bak sakın üzülme kapakları kapansın yeter
Şimdilik idare edelim sonra iyisini alırız
Eşim dolaptan o kadar umutsuz
Adam kürüyor merak edip bakmıyorum bile
Gayet güzel olmuş canım, attığın fotoğrafa baya baya benzemiş. Güzel günlerde kullanın kızınlaFazla beklenti olmasın lütfen
Teşekkür ederiz Canım benimSol canım, evet biraz araştırdım bu haftalarda Doğan epey var ama üç ay bazen çok daha uzun kuvezde kalmislar. İnşallah dayanır kuzularim. Hepimiz zamaninda doguralim.
Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
İnşallah canım, sıkılıyorum ama napalim el mahkum tv izliyorum uyuyorum sık sık tansiyon ateş ölçümü habire wc arada bağırıyorlar doğuran kadınlar onları dinliyorum öyle geçiyor vakit.
Gayet güzel olmuş canım, attığın fotoğrafa baya baya benzemiş. Güzel günlerde kullanın kızınla
Aynen kızlar fena olmadı içime sindi hiç yoktan iyidir
Dolap için para harcamaktan Kurtulmuş olduk
Bu da içi
Aaaaa dolap gelmiş ya boşver kulpları canım,ben cok begendim güle güle kullanın,kayinpederinden topikce özür diliyoruzFazla beklenti olmasın lütfen
Kocasına sayan gebeler varmi doğum anindaSol canım, evet biraz araştırdım bu haftalarda Doğan epey var ama üç ay bazen çok daha uzun kuvezde kalmislar. İnşallah dayanır kuzularim. Hepimiz zamaninda doguralim.
Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
İnşallah canım, sıkılıyorum ama napalim el mahkum tv izliyorum uyuyorum sık sık tansiyon ateş ölçümü habire wc arada bağırıyorlar doğuran kadınlar onları dinliyorum öyle geçiyor vakit.
Gayet güzel olmuş canım, attığın fotoğrafa baya baya benzemiş. Güzel günlerde kullanın kızınla
Gayet güzel olmuş. En azından bu kadar beklemeye değdi. Güle güle kullanın.Fazla beklenti olmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?