2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy Allah korusun ya. Çok zor gerçekten ama bir şekilde alışması lazım koltuğa. Geçen bir haber okudum. Yeni doğan bebek arabayla eve ilk gidişlerinde (1 günlük yani) kaza geçiriyorlar. Bebek kucaktaymış. Uyluk kemiği kırılmış ameliyat falan olmuş. Neyse ki kurtulmuş. İlk günden itibaren kullanmak lazım. Benim inat kızım bile hiç laf etmeden oturuyorsa mutlaka alıştırırsın.

Aynen geldi ya buna da Şükür

Ben d silk günden beri kullanıyordum ama babası gidince o koltuğa değil o koltuğu gördüğünde arabanın yanına yaklaşmadı. Şuan beklemediğim kardeşi olduğunda eminim oturacak. Mümkün olduğunca közümle yalnız trafiğe çıkmıyorum zaten. En fazla 2 km gidip kardeşime bırakıyorum. Ona da mecburum maaalesef

geronimo_s taşınacaksan niyr bu kadar iş yapıp yordun kendini. Boşver ocakta teslim edecekler evi ne kaldı şurada

Ben büyük oğlum için aldım ama orada bakarken yeni doğandan itibaren kullanılan oto koltuklar var. Bende oğlum alışmaz sanıyordum çünkü bebek arabasına binmedi. Ama korktuğum gibi olmadı sevdi...

Pek fırsat bulamıyorum canım
Mersin’den eşimin ailesi geldi full hizmet ediyorum
Çok yoruluyorum
Belim ağrıyor falan
Neyse ki yarın gidiyorlar
Ama görümcem yanımda kalacak
Sen nasılsın kuzum
Görümcen ne kadar kalacak canım? Doğuma kadar mı? Evet evde 1 kişi bile olsa çok yoruluyor insan.

Eklentiler

• 89B52E86-2032-47B9-8E03-03B0DC970D6F.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
Sol canım, evet biraz araştırdım bu haftalarda Doğan epey var ama üç ay bazen çok daha uzun kuvezde kalmislar. İnşallah dayanır kuzularim. Hepimiz zamaninda doguralim.
Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
İnşallah beklerler zamanını. Napıyorsun sıkılıyor musun hastanede
İnşallah canım, sıkılıyorum ama napalim el mahkum tv izliyorum uyuyorum sık sık tansiyon ateş ölçümü habire wc arada bağırıyorlar doğuran kadınlar onları dinliyorum öyle geçiyor vakit.

Şimdi geldi ben şok
Eşimi aradım
Diyor ki bak sakın üzülme kapakları kapansın yeter
Şimdilik idare edelim sonra iyisini alırız
Eşim dolaptan o kadar umutsuz
Adam kürüyor merak edip bakmıyorum bile
Biz de şok valla :))
Fazla beklenti olmasın lütfen
Kuplar yolda geliyor :)
Gayet güzel olmuş canım, attığın fotoğrafa baya baya benzemiş. Güzel günlerde kullanın kızınla

Teşekkür ederiz Canım benim
İnşallah sende en yakın zamanda evine kavuşursun

Kocasına sayan gebeler varmi doğum aninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…