2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet kullanışlı canım güle güle kullan :) bir sorun daha çözülmüş oldu
Evet şükür canım
Eğer yarın dışarı çıkmazsa kayınvalidem temizliğini yapacak
Şimdi üstünden aldı
Nasip olursa ocak ilk hafta başlarız yerleştirmeye
İçine düzenlemekte iş dimi
Aradığını bulmak lazım

Yaaa bıdıcık bıdıcık beden beden kıyafetler karıştırmamak için düzenleyici şart :)

Yatmak mesele değil de o ortam da yatmak azıcık zorlayabilir seni ama olsun annesi bıcırıklar için herşeyi yapar anası :) üzmeyecekler seni bekleyecekler

Canım çok hoş dolap. Boşuna şe yaptık adama o kadar güzel günlerde kullanılsın inşallah. Bizimkiler de Pazartesi gönderecekler alacağız. Annemlerde beşik parasını gönderecekler. Sen beşiği ne kadara almıştın SEPTEMBER LOVE

Boşuma yapmadık Hiç çok üzmüşlüğü vardır beni
Benim dolap çözüldü şükür sıra senin arabada
Karar verdiniz mi markaya model
KuZum beşik / yatak / uyku seti 1300 tl aldık

Bu arada trendyoldan verdiğimiz siparişlerde hiç ses seda yok şimdi bide çamaşırları yıkamak için onu bekleriz :)

geronimo_s taşınacaksan niyr bu kadar iş yapıp yordun kendini. Boşver ocakta teslim edecekler evi ne kaldı şurada
Cok daginikti yagmurun oyuncaklari tokalar takilar her seyi oraya tikmisiz. Cok yorulmadim sukur

Cok heyecanliyim kizlar partye gidiyorum eglence guzel olur insallah..

Pek fırsat bulamıyorum canım
Mersin’den eşimin ailesi geldi full hizmet ediyorum
Çok yoruluyorum
Belim ağrıyor falan
Neyse ki yarın gidiyorlar
Ama görümcem yanımda kalacak
Sen nasılsın kuzum
Ayy bu halde senden hizmet mi beklediler bide
Hoşlanmayınca İnsan bir bardak çay bile vermek zoruna gidiyor
Hangi görümce alışveriş yapacak olan mı geldi

Doğuma kadar ben devamlı yer değiştirip düzenlerim:)
Huyumu biliyorum:)
Hastane çantasını ne zaman yapacaksın
Annem çarşamba falan gidecek gitmeden hazırlayalım dedi ne olur olmaz ,bir de salı kontrolde bebek kilo almadıysa birkaç haftaya alabilirler bebeği, erken doğum riskide var kilo alsa bile hazır dursun dedi

Fena olmamış dimi kuZumm
Özüre gerek Yok bence daha öncekilerden de çok üzmüşlüğü var bana ona gitsin :))))
Ben bayıldım zaten duvar kağıdı besigide çok hoştu çok güzel olacak odanız,bende heveslendimkoltukları birine verip oda yapalim desem herhalde kocacım kalpten gider

Annem çarşamba falan gidecek gitmeden hazırlayalım dedi ne olur olmaz ,bir de salı kontrolde bebek kilo almadıysa birkaç haftaya alabilirler bebeği, erken doğum riskide var kilo alsa bile hazır dursun dedi
Hazır durmasın da fayda var tabi ki
Ama salı günü Nil kilo almış olacak Allah ın izniyle
Zaten çoğumuzun erken riski var hiç
Risk olmayan da bile erken Doğum oluyor tabi ki
Şubat analarından doğuran var mı acaba

Kocasına sayan gebeler varmi doğum aninda
Heccc öyle şeyler yok ciyir ciyir bagiran bir kadın vardı gece bugün öğlene doğru doğurdu çocuk 4,5 kg civarında doğmuş kari boşuna bagirmamis hemşireler konuşurken duydum çocuğun ayakları yatırdıkları yere sigmamis maşallah :))
Yatmak mesele değil de o ortam da yatmak azıcık zorlayabilir seni ama olsun annesi bıcırıklar için herşeyi yapar anası :) üzmeyecekler seni bekleyecekler
Alışıriz buna da ondan oğlu çabuk alışıyor kuzular iyi olsunda beklesinler raziyim.
İnşallah bekleyecek benim yaramaz sipalarim
Bu arada trendyoldan verdiğimiz siparişlerde hiç ses seda yok şimdi bide çamaşırları yıkamak için onu bekleriz :)
Aaa benimkiler bugün kargoya verilmiş kuzum bugün yarın seninkiler de çıkar. Yurtiçi kargoya verilmiş.
Cok daginikti yagmurun oyuncaklari tokalar takilar her seyi oraya tikmisiz. Cok yorulmadim sukur

Cok heyecanliyim kizlar partye gidiyorum eglence guzel olur insallah..
Ooo güzel güzel eglen çok ziplama oğlun aşağı inmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…