- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet şükür canımGayet kullanışlı canım güle güle kullan :) bir sorun daha çözülmüş oldu
Fena olmamış dimi kuZummAaaaa dolap gelmiş ya boşver kulpları canım,ben cok begendim güle güle kullanın,kayinpederinden topikce özür diliyoruzd
Teşekkür ederiz Canım benimmGayet güzel olmuş. En azından bu kadar beklemeye değdi. Güle güle kullanın.
Evet şükür canım
Eğer yarın dışarı çıkmazsa kayınvalidem temizliğini yapacak
Şimdi üstünden aldı
Nasip olursa ocak ilk hafta başlarız yerleştirmeye
İçine düzenlemekte iş dimi
Aradığını bulmak lazım
Yatmak mesele değil de o ortam da yatmak azıcık zorlayabilir seni ama olsun annesi bıcırıklar için herşeyi yapar anası :) üzmeyecekler seni bekleyeceklerSol canım, evet biraz araştırdım bu haftalarda Doğan epey var ama üç ay bazen çok daha uzun kuvezde kalmislar. İnşallah dayanır kuzularim. Hepimiz zamaninda doguralim.
Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
İnşallah canım, sıkılıyorum ama napalim el mahkum tv izliyorum uyuyorum sık sık tansiyon ateş ölçümü habire wc arada bağırıyorlar doğuran kadınlar onları dinliyorum öyle geçiyor vakit.
Biz de şok valla :))
Gayet güzel olmuş canım, attığın fotoğrafa baya baya benzemiş. Güzel günlerde kullanın kızınla
Doğuma kadar ben devamlı yer değiştirip düzenlerim:)Yaaa bıdıcık bıdıcık beden beden kıyafetler karıştırmamak için düzenleyici şart :)
Boşuma yapmadık Hiç çok üzmüşlüğü vardır beniCanım çok hoş dolap. Boşuna şe yaptık adama o kadargüzel günlerde kullanılsın inşallah. Bizimkiler de Pazartesi gönderecekler alacağız. Annemlerde beşik parasını gönderecekler. Sen beşiği ne kadara almıştın
Cok daginikti yagmurun oyuncaklari tokalar takilar her seyi oraya tikmisiz. Cok yorulmadim sukurgeronimo_s taşınacaksan niyr bu kadar iş yapıp yordun kendini. Boşver ocakta teslim edecekler evi ne kaldı şurada
Bol bol eğlen CanımCok daginikti yagmurun oyuncaklari tokalar takilar her seyi oraya tikmisiz. Cok yorulmadim sukur
Cok heyecanliyim kizlar partye gidiyorum eglence guzel olur insallah..
Ayy bu halde senden hizmet mi beklediler bidePek fırsat bulamıyorum canım
Mersin’den eşimin ailesi geldi full hizmet ediyorum
Çok yoruluyorum
Belim ağrıyor falan
Neyse ki yarın gidiyorlar
Ama görümcem yanımda kalacak
Sen nasılsın kuzum
Annem çarşamba falan gidecek gitmeden hazırlayalım dedi ne olur olmaz ,bir de salı kontrolde bebek kilo almadıysa birkaç haftaya alabilirler bebeği, erken doğum riskide var kilo alsa bile hazır dursun dediDoğuma kadar ben devamlı yer değiştirip düzenlerim:)
Huyumu biliyorum:)
Hastane çantasını ne zaman yapacaksın
Ben bayıldım zaten duvar kağıdı besigide çok hoştu çok güzel olacak odanız,bende heveslendimFena olmamış dimi kuZumm
Özüre gerek Yok bence daha öncekilerden de çok üzmüşlüğü var bana ona gitsin :))))
Hazır durmasın da fayda var tabi kiAnnem çarşamba falan gidecek gitmeden hazırlayalım dedi ne olur olmaz ,bir de salı kontrolde bebek kilo almadıysa birkaç haftaya alabilirler bebeği, erken doğum riskide var kilo alsa bile hazır dursun dedi
Heccc öyle şeyler yok ciyir ciyir bagiran bir kadın vardı gece bugün öğlene doğru doğurdu çocuk 4,5 kg civarında doğmuş kari boşuna bagirmamis hemşireler konuşurken duydum çocuğun ayakları yatırdıkları yere sigmamis maşallah :))Kocasına sayan gebeler varmi doğum aninda
Alışıriz buna da ondan oğlu çabuk alışıyor kuzular iyi olsunda beklesinler raziyim.Yatmak mesele değil de o ortam da yatmak azıcık zorlayabilir seni ama olsun annesi bıcırıklar için herşeyi yapar anası :) üzmeyecekler seni bekleyecekler
Aaa benimkiler bugün kargoya verilmiş kuzum bugün yarın seninkiler de çıkar. Yurtiçi kargoya verilmiş.Bu arada trendyoldan verdiğimiz siparişlerde hiç ses seda yok şimdi bide çamaşırları yıkamak için onu bekleriz :)
OooCok daginikti yagmurun oyuncaklari tokalar takilar her seyi oraya tikmisiz. Cok yorulmadim sukur
Cok heyecanliyim kizlar partye gidiyorum eglence guzel olur insallah..
Verdik sayılırBoşuma yapmadık Hiç çok üzmüşlüğü vardır beni
Benim dolap çözüldü şükür sıra senin arabada
Karar verdiniz mi markaya model
KuZum beşik / yatak / uyku seti 1300 tl aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?