2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz

SEPTEMBER LOVE ben de lansinoh alcm takipteym iyi bi indirim yakalarsam diye.. ben ucretsiz izne fln ayrilmcm buyuk ihtmlle eylulden sonra ya annem ya kardesm gelck o zaman sut sagmak icin bana mutlaka lazm olck sen para vermiceksn nasilsa al gitsin bazen sutu sagmak gerektgi zamanlar oluyo fln bide lansinohun biberonuna da cok guzel dedi bi arkdsm bence biberonu da ayni marka al

Firsat olursa gitmeyi dusunuyoruz biz bence bi sknti olmaz gidersin sana bagli o.. dha bu yaz arkdsm gitti

Ay canim bende arastiriyorum gunlerdir iyi bi otel bulursan banada haber ver
Biz hersey dahil istiyoruz
Diger cocuklarim kucukkende hersey dahile gittik sorun olmadi

Kızımı uyuttum şimdi bakıyorum konuştuklarınıza. Kızlar al al bitmiyor bunlar.. SEPTEMBER LOVE ortamın yeni cicileri çok güzel. Güle güle kullansın. Ben Alez almamıştım mesela. Hala daha yok. Kızım 2.5 yaşında olacak. Şimdi alacağım ama beşiğine göre değil. Çünkü kızım beşinde sadece 8 ay yattı. Şuan çift kişilik yatağa zor sığıyor hanım efendi. Ben de şuan yattığı yatağa ALEz alacağım. I da çişten çıkarabilirsem. Bu zamana kadar Aleze ihtiyacım olmadı. Ancak bundan sonra olur diye düşünüyorum.
geronimo_s benim bebeklikten kalan çok elbisem var kızçeme giydirip foto çekiyorum çok güzel oluyor muhtemelen 2. Ye de giydireceğim. Bak bir foto koyuyorum biri ben biri kızçem aynı elbiseyle.

Eklentiler

• C934D459-6181-4C78-BEA8-D764125D5C22.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 101
Biz 3-4. Ayına kamp, eylül gibi de dağ, tepeye tırmanmayı planlıyoruz. Otel tatili rahat rahat yapılır.

Gidilir canım. Hatta en rahat ettiğin dönem olur. Ben doğduğundan beri hemen hemen her 3 ayda bir gidiyorum. En zoru 2 yaşıydı. Çünkü en hareketli olduğu dönemdi. Ben de Haziran gibi eşim izne gelebilirse düşünüyorum.

Ağustos’un sonu gibi ben de gitmek istiyorum ama biraz da bebeğin durumuna bağlı sanki. O zamana 5-6 aylık olacak inşallah. Erken rezervasyon uyguna gelir ama ben duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum. İnşallah sorunsuz bebeklerimizle ilk tatilimizi de yaparız

Geçen gün indirimdeydi
Lansinoh makineleri
Evet biberonda lansinoh alacağım
Süt sağma makinesi elime ulaşsın
Ona göre bakıp biberon işinide çözmuş
Olacağım inşallah
Yorumlar gayet güzel
Bide süt sağma içinde çalışmayan anneler bile kullanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…