Firsat olursa gitmeyi dusunuyoruz biz bence bi sknti olmaz gidersin sana bagli o.. dha bu yaz arkdsm gittiİyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Ay canim bende arastiriyorum gunlerdir iyi bi otel bulursan banada haber verİyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Biz 3-4. Ayına kamp, eylül gibi de dağ, tepeye tırmanmayı planlıyoruz. Otel tatili rahat rahat yapılır.İyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Gidilir canım. Hatta en rahat ettiğin dönem olur. Ben doğduğundan beri hemen hemen her 3 ayda bir gidiyorum. En zoru 2 yaşıydı. Çünkü en hareketli olduğu dönemdi. Ben de Haziran gibi eşim izne gelebilirse düşünüyorum.İyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Ağustos’un sonu gibi ben de gitmek istiyorum ama biraz da bebeğin durumuna bağlı sanki. O zamana 5-6 aylık olacak inşallah. Erken rezervasyon uyguna gelir ama ben duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum. İnşallah sorunsuz bebeklerimizle ilk tatilimizi de yaparızİyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Araba da aldım beşikte aldım şifonyerde aldım
Geçen gün indirimdeydiSEPTEMBER LOVE ben de lansinoh alcm takipteym iyi bi indirim yakalarsam diye.. ben ucretsiz izne fln ayrilmcm buyuk ihtmlle eylulden sonra ya annem ya kardesm gelck o zaman sut sagmak icin bana mutlaka lazm olck sen para vermiceksn nasilsa al gitsin bazen sutu sagmak gerektgi zamanlar oluyo fln bide lansinohun biberonuna da cok guzel dedi bi arkdsm bence biberonu da ayni marka al
Ne aldın canım? Neye karar verdin?Araba da aldım beşikte aldım şifonyerde aldımKurtuldunuz araba derdimden
Bütün alkışlar sanaAraba da aldım beşikte aldım şifonyerde aldımKurtuldunuz araba derdimden
Sağol kuZumm
Prego impala aldım canım.Ne aldın canım? Neye karar verdin?
Çok şükür sizde kurtuldunuz bende kurtuldum kocam da kurtulduSağol kuZumm
Senin içinde çok sevindim büyük baş eksikleri 1 günde aldın maşalllah
Almış almış
Güle güle sağlıkla kullanın inşallah..Eki Görüntüle 2218246
Prego impala aldım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?